Pletene trake za glavu — 8 smještajnih

Вязаная povez za glavu – lijep ženski pribor. On ne samo da upotpuni sliku, ali i zagrijati u hladnim vremenskim uvjetima. Zavoj se može nositi u bilo koje doba godine: delikatna, pamuk, ljeti, a vuneni iz debelih žica zimi. Povezati takve ljepote jednostavno sa svojim vlastitim rukama. U članku ćemo pokazati da čak i početnici mogu nositi s ovom zadatku.

Proljetna osjetljivo вязаная povez za glavu za početnike

Evo zima je već iza sebe i ne želim nositi toplu kapu. Ali i bez nje, kao nešto što nije ugodno. U tom slučaju će doći u pomoć povez, вязаная kuka. Na njegove proizvodnje ide samo jednu večer, a nositi ga vi ćete biti puno duže.

Za rad je potrebno pripremiti: 30 g fine pređe (na primjer, moher ili stroj za pređa, preklopljene u 4 teme i odgovarajuće kuka.

Počinjemo pletenje, kao i obično, iz zraka petlje i dalje ispunjavamo, kao što je prikazano na slici.

Ljetna повязочка za mlada dama u svojim rukama

Ovaj model šešir izvodi od pamučne pređe i koristi se u toplo ili vruće doba godine. Po želji, u istom stilu se može vezati još haljina, da je bio elegantan komplet.

3

Gotov proizvod će odgovarati na opseg glave do 46 do 48 vidi

Trebat će nam: 10g bijeli pređe sastav 50% pamuk, 50 % viskoza, ostaci plavi konac, kuka, 3 zrna.

Počinjemo kukičanje s lanca iz zraka petlje i замыкаем ga u prsten. Duljina lanca je jednak opseg glave + 2 cm za besplatno zapne. Dalje nastavljamo pletenje, kao što je prikazano na slici

Veliki cvijet i 2 male cvijeće radimo na sljedeće sheme

Zatim пришиваем perle na цветочкам, a cvijeće na повязке. Na kraju rada threading trake.

Povez uzorkom «čvorići se opažaju» za početnike: video radionica

Toplo povez za glavu вязаная kukičanje

A sada povezati sa toplom povez svojim rukama, u kojima se mogu odvijati do najviše zime ili čak nositi u malom mraz. Model je jednostavan – ono što je potrebno za početnike.

7

Trebat će nam: 50-60 g toplo pređe, kuka br 3,5.

Pletenje vožnji u krug. Na vrhu i na dnu uzorak od bujne stupove. Rub обвязываем tehnikom «рачий korak».

Opis obavljanje uzorak

Tip zračni petlje u lanac i замыкаем ga u prsten. 1-d niz вяжем čunjevima bez накида. 2. rv– 3 petlje podizanje, * preskakanje 1 petlju osnivanja, 1 stupac накидом, 1 bujnom postolje, провязываем nad prolazi petljom osnivanja*. Uzorak od * do * ponoviti. 3. r. вяжем u obrnutom smjeru – 3 petlje podizanje, * preskočiti petlju, 1 stupac накидом, 1 bujnom čunj na vrh bujna tabele prethodnog broja*. 4 do 8-og niz вяжем reljefni столбиками. Uzorak može se odabrati bilo koji, što je najvažnije, da su pareni je bila gusta. 9-og ar ispunjavamo također, kao i drugi, a 10-d – treći.

Shema je uzorak zavoje

Zagonetka povez kuka s elastičnim nosačem

Lijep i nježan повязочка za mala princeza. Zahvaljujući эластичному nosač ona će sjediti na glavi čvrsto, ali u isto vrijeme ne će vršiti pritisak. Njeno svojim rukama, uopće nije komplicirano, ali za to je potrebno provesti 3-5 sati.

9

Za rad je potrebno pripremiti: pređa od tankog pamuka, kuka br 1,5, 80 cm široka traka od satena 0,5 cm, gumica za kosu, malu debljinu i igla s velikim uha.

Gotov proizvod je pogodan za obim glave 46-50 vidi

Prvo trebate обвязать desni столбиками bez накида. Обвязка mora biti gust, tako da kada se pruži pričvršćivanje ne mogu vidjeti su same gume. Na kraju flasteri za last petlju potrebno pritegnite.

Nit obrezati, ali je nužno ostaviti dugačak rep. Ovaj konjski rep nam trebati šivati guma na jedan od rubova zavoje.

Dalje вяжем sam proizvod. Tip zračni petlje. Njihov će se 128 komada.

Zatim, вяжем 126 stupove bez накида, počevši od drugog petlji od kuka. U 2-om redu i dalje kukičanje 4 zračni petlje podizanje i 126 stupove s dva накидами. Kroz ovaj broj ćemo podnijeti атласную trake.

Treći red izvršavanje kao što su 1-og. Završio delikatna trake обвязываем obrubom, kao što pokazuje dijagram

10

Kada će довязан zadnji broj, nit je potrebno konsolidirati i skratiti, ali pri tome ostaviti dugačak rep. Ovaj konac ćemo пришивать drugu stranu trake na gumenom trakom.

Kada nosač za žvakanje će пришита na повязке, krajevi niti se pažljivo skrivaju iglom.

U niz koji smo вязали čunjevima s 2 накидами, propustiti атласную traku i vezati lukom. Također, gotov proizvod možete ukrasiti вязаным cvijet ili брошью.

Povez-marama sa surround cvijet: video radionica

Moderan snježnu bjelinu povez s crvenim makom вязаная kukičanje

14

Ovaj bend će postati pravi ukras na svima zajedno. Od nje tako i dopire proljetno toplinom. Povezati ovaj šlem svojim rukama nije teško.

Za to nam je potrebno pripremiti: 100 g bijele pređe (92% od mikrovlakana, эластик 8%), za vezanje bijela pređe mikrovlakana akrila, za maca – crna, crvena i žuta nit, a crvena vrpca i gumb za pričvršćivanje cvijeta. Sav posao ćemo obaviti udicu broj 2.

Povez odgovarati na opseg glave 48-52.

Prvo вяжем povez. Tip 10 zračnih petlje i 3 petlje za podizanje. Radimo 68 reda, kao što je prikazano na slici

Onda povez potrebno šivati i početi ga обвязывать prema shemi.

Nit se ne обрезаем. Dalje se počinju plesti фестоны po sljedećoj shemi (9 barova s dva накидами u jednu petlju).

Točno je također radimo drugu stranu zavoje.

Sada krećemo na pletenje maca. Uzmemo pređa, crvene boje, провязываем 10 stupove bez накида u zamjenski prsten. Prsten stegnite, a zatim bi vezivno petlju prve tabele.

I dalje pletenje kružnim redovima столбиками s 1 накидом u 3 tabele u svaku petlju prethodnog retka. Svaki niz početi sa tri zraka petlje, a završili x čunjevima. Dakle, 1-ti broj će se sastojati od 30 barova, a drugi – s 90 barova, a treći je s 270-ak.

Centar maca ispunjavamo važna irske bobičasto voće. Обматываем olovka, konac салатового boje 8-10 puta, a zatim pažljivo izvadite, a rezultat prsten обвязываем столбиками bez накида.

Kuka potrebno je unijeti u sredinu prstena. Završiti niz veze. čunjevima. I dalje обвязывать prsten, dok se ne popuni cijeli серединка. Za to unijeti kuka nije u petlju prethodnog broja, a u sredinu prstena.

Radimo prašnicima. Prvo обтягиваем серединку crnim koncem, kao što je prikazano na slici, a zatim крепим nit zadnji red салатовой серединки.

Tip 7 zračnih petlje i крепим lanac vezivnog pločicom na sljedeći petlji prethodnog retka. Ponavljamo to pletenje do kraja niza.

Серединку zašiti na cvijet, kao cvijet pričvrstiti na повязке uz pomoć konca ili gumb

Protežu se атласную trake i povez spreman.

Povez-pletenica: video MK

Ovako, bez puno rada može se povezati sa svojim rukama predivna повязочки. Stan vam петелек!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: