Trg maramice kuka s opisima, shemama i video MK

U trgovinama postoji veliki izbor predmeta za ukrašavanje, punjenje unutrašnjosti kuće. Ali bilo je osnovana kukičanje, ubrus mnogo puta zanimljivije i ljepše tvornički proizvodi. Oni dolaze u mnogo različitih oblika, boje, debljine, sa složenim i jednostavnim uzorcima. Poznati su okrugli i ovalni maramice malo подустали, a zamijenite ih mogu trg proizvoda. Izgleda trg, ubrus kukičanje neobično, originalno i svježe. Detaljan i jasan opis sheme kao maramice će biti u mogućnosti povezati čak i početnici рукодельницы.

Trg krpa od motiva

серветка 36

Slatko trg, ubrus, povezan kukičanje, izgleda impresivno, a jednostavnija shema pomoći u njegovom stvaranju. Glavni maramice ima pleteni trg motivi. Kvadrata se može plesti zasebno, a zatim ih spojiti u jednu ploču, a možete i kombinirati ih u procesu rada. Značajka salvete u tome što se može učiniti bilo koji broj motiva, na primjer, 3*3 kvadrata, 4*4 ili 3*4, i svi oni će i dalje izgledati sjajno. Vezati se proizvod može od ostataka pređe, kada je teško pogoditi koliko je dovoljno nit. Od pojedinačnih elemenata može učiniti trg podmetače pod topliji.

Materijali

Za rad je potrebna tanka хлопковая pređe bež boje i kukica za kukičanje 0,95 mm.

Shema

Opis

Da biste brzo i lijepo plesti, morate naučiti koristiti sheme, jer je probni мастерице je dovoljan jedan pogled da bi se razumjelo kako stvoriti jedan ili drugi proizvod. Početi raditi moram to nauciti sheme drugi motiv.

1 g.: vezati udicu prsten амигуруми i zaključati ga;

серветка 2

серветка 3

серветка 4серветка 5серветка 6

2 godine: napraviti 3 zračni petlje (v. p.) za dizanje, 1 jušna sp, *1 jušna s/n u prethodnu petlju, zatim 1. sp do kraja ponoviti slijed između **. Završiti niz gluha petljom;

серветка 7серветка 8

3 godine: 3. ap, провязать zajedno 2 tabele sa 1 накидом, zatim *2 žlice. sp 3 r s/n, провязанные oko. sp prethodnog niza* do kraja reda, i dalje od* do*. Završiti pletenje u ovoj fazi 1 tbsp. s/n, провязанным u vrhu v. p.;

серветка 9серветка 10серветка 11серветка 12

4 godine: sada okruglog motiv početi dobivanje kvadrat. Osvoji 7. sp (4 iz kojih idu na uspon, a 3 na pletenje kuta), a zatim oko donje šarke povezati 3 žlice. s 2 накидами. Dalje plesti *3 žlice. s/n, 5 žlice. b/h, 3 žlice. s/n, 3 žlice. s 2-me накидами, 3. sp, 3 žlice. s/n *. Motiv između ** ponavljati u krug, nakon što je završio 3 žlice. s/n, 5 žlice. b/n, 5 žlice. s/n, na kraju – gluha petlja;

серветка 13серветка 14серветка 15серветка 16серветка 18серветка 19серветка 20серветка 215 g.: osvoji 3. sp za podizanje. Dalje napraviti kutak s pomoću *3 žlice. s/n, 3 v. p., 3 žlice. s/n, 6 žlice. s/n, 5 v. p., 1 jušna s/n, 5 v. p., 6 žlice. s/n*, ponoviti ovaj motiv do kraja, samo moramo završiti 5 žlice. s/n i učiniti gluho doba petlju;

серветка 22

серветка 25серветка 26

6 g.: to je konačan niz, i u ovoj fazi mogu se završiti pletenje motiv ili glatko ići na radu na sljedeći, povezujući ih međusobno. Shema je završen prvi motiv u potpunosti se ponavlja s 5 u neposrednoj blizini trga. Sljedeće elemente treba plesti, koristeći takve sheme: dosežu i do zadnjeg kuta treba upisati kukičanje ne 3, a samo 1. sp, a sljedeći petlju провязать već kroz kutak gotovog elementa, a zatim još 1. p. i dalje raditi koristeći se navedenim programima.

серветка 27

Treba провязать željeni broj motiva, povezati ih tijekom rada ili nakon, i lijep trg ubrus spreman. Obično poteškoća s takvim radom ne javlja se isti u svakom trenutku mogu iskočiti razumljive i detaljne sheme.

серветка 28

серветка 29

серветка 30

серветка 31

серветка 32

серветка 33

серветка 34

серветка 35

Izvor: supermasterclass.ru

Na tom principu se može plesti maramice i drugi proizvodi za doma, na primjer, baca i deke, iz drugih motiva.

Izbor četvornih motiva za pletenje salvete

Kako povezati trg motivi: video radionica

Trg krpu u филейной tehnologije

квадратна 1Филейная tehnika pletenja je jedan od najlakših za rad kuka. No, jednostavnost rada, доходчивые opise i sheme ne čine ovi proizvodi, posebno trgu maramice, dosadni i primitivni. Trg krpu u ovoj tehnici se stvara iznenađujuće lako. Za rad potrebno je samo shema i sposobnost za kukičanje i jednostavne petlje, tj. putovanje i oznake снакидом. Ispijanje sheme lijepo, jer obično se sastoje od 2-3 vrste petlji, tj. služe samo kao smjernice. Kao kvadrat maramice bolje obavljati ne samo u bijeloj boji, a u više zanimljivom boja rješavanju, što će ih učiniti neobičnim i svijetle.

Materijali

Takvi proizvodi će izgledati dobro u zasićenom фиолетовом boji. Osim detaljnih shema, za rad je potrebna da pređe ljubičaste i bijele boje (zadnji potrebno je malo) i kuka broj 1,25.

Opis

Ovaj opis će stvoriti proizvod veličine 27*27 vidi da Biste započeli biranje 8. p. i stavite ih u ring s pomoću vezivnog petlje.

1 od: shema početka sastoji se od 8. sp, 2 žlice. s/n, 2 žlice. sp, 1 jušna s/n Sve to провязать u uzrokovane prsten. Zatim u prsten vezati 2 žlice. s/n, 2 žlice. sp, 1 jušna s/n Završiti s. p.;

2-28 godine: sheme pletenje praćenje serije se ponavljaju i sastoji se od sljedećih nizova: 3. ap, u luku prethodnog retka vezati 1 tbsp. s/n, 3 v. p., 2 žlice. s/n, u sljedeću luku 5. p. i 2 žlice. s/n iskorištavanjem tih shema, do kraja niza i završiti s. p. sve ove redove — isto tako. Na kraju trim thread;

29 g.: uzeti bijeli konac i nastavite plesti baš kao i prije;

30 g.: spojite pređa, ljubičaste boje i plesti po istoj shemi.

Trg salveta tehniku филейного pletenje završen. Preostalo joj накрахмалить, rastegnuti se po veličini i pričekati da se osuši.

Izvor: swoimirukami.biz

Trg ubrus s ананасами: video radionica za početnike

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: