Pouka o talijanskim zapošljavanje petlje krakova

Pletenje uvijek počinje sa skupa petlje, pri tome načina biranja postoji mnogo. U pojedinim slučajevima, polazeći na pletenje ili onoj stvari, često je potrebno rub proizvoda zadržati mek, proteže se, da облегание je udoban. Uobičajeni način biranja petlje ne daje takav učinak, dok je talijanski set spojnica će stvoriti idealna guma za manžetama, zatvarača profila. Vizualno, rub, izrađen talijanski skup, jako podsjeća na stroj вязку, uredan i lijep.

Talijanski način biranja petlje zahtijeva korištenje žbice na 0,5 manje sobe osnovnih, koje će biti povezana stvar. Na taj način, biranjem petlje može вывязывать jednostruka guma ili guma, 2×2, vrlo dobro izgledaju dvostruka guma. Kada pletenje вкруговую također koriste talijanski skup, ali za čarape ili rukavice to se ne preporučuje, jer za ovih proizvoda potrebno je napeta rub.

Postoje 2 podvrsta talijanskog skupa, oboje su ispunjeni krakova, samo prvi put – jednostavno, u drugom se koristi dodatna nit.

Jednostavan ili klasični talijanski skup

Klasični set jednim potezom, i provoditi samo jedan спицей. Urednost buduće ruba, ne zavisi samo od debljine žbice, jer, što je tanji, to je gušće će proizvod, ali i od napetosti same teme.

Za prvi puta, morate imati strpljenja, jer je potrebno pažnju, da ne propustite nijanse.

Pletenje prve petlje – standardni način.

Pri tome nit treba biti отмерена s rezervom — oko 3 puta širina proizvoda. Potrebno je uzeti u obzir da pri zapošljavanju paran broj petlji nakon кромочной potrebno провязыватьлицевую, kada нечетном broju – krivoj. Ekstremni petlja u nizu će biti jedinstveno lica.

Na temelju slike proizvoda, broj petlji paran, dakle odozdo prema gore спицей подхватывается konac od palca.

Dalje smeč pokrene nad konac od kažiprst, i, nastavljajući pokret, izvučen pod konac palca.

потуже Stezanja petlju, u tome i sama prednja petlja.

Crtež guma sljedeća petlja će krivu. Smeč biti upisani u smjeru kazaljke na satu pod konac od kažiprst.

Pomicanjem спицу gore, provedena od pick-up niti od palca.

Također je odgođen натуго. Dobiveni petlja изнаночная.

Do kraja niza, ponavljaju pokreta za вывязывания lica, onda pogrešnom trakom.

Vizualno petlje u nizu će se prevrnut, tako da je sljedeći za parket niz sve lica вывязываются za stražnji zid, a изнаночные snima, pri tome nit ostaje ispred radom.

Pletenje sljedećih serija se nastavlja na uobičajeni način guma 2×2 ili bilo koji drugi.

Skup s više nit

Pletenje ove podvrste-govorio je složenije u izvedbi, ali prednost se može smatrati činjenica da je kao pomoćne niti je moguće da se stavi u tijelo pletenje tanka guma, što će ruba пружинистым. To doći na планках резинок čarapa, ili pluća suknje.

Opet početna petlja se izvršava uobičajeni način, tako da nema potrebe za kraj ostaviti dugim. Osnovna nit se nalazi na указательном, a pomoćni na velikim nožnim prstima, sadrži niti anoniman, a мизинцем.

talijanski set spojnica 12

Smeč provoditi pod pomoćne konac, i snima osnovne – izlazi prva radna petlja pred više zuba.

Dalje подхватывается glavna nit – više nit za petlju.

Nastavljajući, smeč opet se održati pod pomoćne konac i izdvaja iz glavne petlje i dalje подхватывается opet glavna nit. Tako izaći 3. i 4. petlje.

Pletenje se nastavlja do biranje željenog broja petlje.

Prvi niz od mozaik izgleda kao шахматка na umu striping položaja radnika petlje u odnosu na pomoćnom konac — pred njom i za nju.

One petlje koje se nalaze pred pomoćne, вяжутся krakova, desne, dok su ostali ustrijeljeni kao изнаночные, pri čemu radna nit je prošao prije prozorčić.

Takav način ponavlja još dva redovima.

talijanski set spojnica 21

talijanski set spojnica 22

Dalje prelazi na žbice osnovnog broja, pletenje i nastavlja lastiš 1×1, gdje lica провязываются, desne, a изнаночные – изнаночными. Kada će još 5-6 redova, možete ukloniti dodatnu nit.

Talijanski set spojnica krakova pri pletenje u krug

Pljuska i ovratnik-stalak praktičniji вывязывать na спицах u krug, što vam omogućuje da napravite talijanski način biranja petlje. Međutim, postoje mogućnosti, na koje treba staviti naglasak.

Angažirao bilo kojeg talijanskog skup petlje u pravoj količini plus 1 dodatni. Na 4 чулочные žbice distribuira petlje. Veza mozaik niza u krug obavlja se kroz više, koja se proteže kroz снятую непровязанную prvu petlju. Dakle, ostaje potreban broj petlji.

Zatim pletenje okreće tako da se najnovija od biranih petlje postala prva. Вывязывается dalje prva sp prednja, sljedeća изнаночная провязывается pri tome nit ostaje ispred radom. Tako do završetka serije. Drugi red – lica ne na спицах провязываются, a jednostavno se skidaju, nit iza rada, dok je изнаночные samo провязываются.

Kroz nekoliko redova možete obavljati redovne guma.

talijanski skup petlje 24

Nadamo se da će ovaj članak pomoći će svladati tehniku talijanskog skup krakova. Sretno vam pletenje!

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: