Originalne ideje za pletenje svojim rukama za dom

Хенд-мейд krakova već dugo fiksirana na vrhuncu popularnosti i potpuno ne ide da se pozicije. Naravno, gotovo svaki od nas barem jednom вязала oš čarape, šal ili kapu, na primjer, na poklon. A koliko često Ste vidjeli sadrzaj originalne ideje? Pleteni jastuci? Ili, na primjer, pokrivač od debelog pređe? Ova radionica će Vam pomoći da ostvare neobične ideje! Plesti rukama za doma ideje jedini život — to je u redu!

Pletenje na rukama. Ideje.

Handcraft za dom privlači pažnju sve većeg broja ljudi! Pomoću vrlo debelog pređe i ruke (ili pogonsko sredstvo, kao što je, recimo, ručke od glave) i osnovne tehnike pletenja krakova, moderne мастерицы stvaraju takve ugodne baca:

U prvom slučaju, samo mi treba u-d-govorio je po sljedećoj shemi: pletenje rukama, ili da će u ovom slučaju je mnogo praktičniji, na tanku aluminijsku cijev u 20-25. ap, dalje l. n. – l. p., v. g. v. p., i tako do postizanja željene duljine proizvoda.

U drugom slučaju imamo posla s elementarnom gumicom 2 x 2 sp, treća opcija – pletenje rukama guma 1 x 1 sp

Princip rada je sličan kao što je slučaj i s običnim krakova, tako pletenje rukama se odnosi na bilo shemi!

U sljedećih video lekcije smo predstaviti Vam još ideja pletenje rukama.

Jedina složenost, s kojima Se možete susresti, – nedostatak takve pređe u trgovinama Svog grada, ali ne brinite – možete ga naručiti u internet-trgovini ili na Аliexpress.

Pletenje za kuće: ukrasni jastuk

Ukrasni jastuci jednostavno stvoren u cilju stvaranja udobnosti u Vašem domu. Ideje, izrađene isti krakova i svojim rukama, oni imaju dobru, uistinu toplu energiju. Predložena u nastavku rukotvorina za kuće i pogodna je za Vas u tom slučaju, ako поднакопились ostatke pređe, koje su odavno prikupljanje prašine u kutiji.

Za ove ideje potreban nam je:

 • sp. Broj 3;
 • mali broj pređe nekoliko гармонирующих među sobom boja, ne više od 150 gr;
 • igla, konac za ton.

Možete koristiti bilo koji uzorak uživati u svoje ideje, koje Vam je na duši. U ovom slučaju, mi koristimo uzorak s 9 p. dijagram koji je prikazan ispod:

Opis

Za početak, tip svojim sp. potreban broj petlji na temelju željene veličine jastuka, u našem slučaju to je 96, sp + 2 кромочных.

Zaposliti petlje bolje n-жей jedne boje, a početi plesti već od prvog rv može šarenim n-жей.

U tehnici интарсия u jednom redu u rad odmah 6 клубков. S изн. strane niti dva call. перекрещиваются.

1. rv: l. p.

3-d rv: 3 sp skinuti na dodatne sp. prije rada, 3 l. p., 3 pijem s dodatnim sp. lica. n..

5. r.: l. n..

7. rv: 3 sp skinuti na dodatni sp. za rad, 3 l. p., 3 sp progr. sp. l. n..

Dvojna, na crtežu.

Dvije pletenice imamo баклажанового цв., dvije – ljubičaste, dvije žute, a još jedan u tri nijanse sive цв.. Između косами odn. цв. jedan изн. ap, između različitih цв. — po 2 (1. sp jednog call. i 1 drugog).

Radimo 45 cm, a pogrešnu stranu može učiniti ili kao prednja, ili za ubrzanje postupka, lica гладью.

Ako Vam više odgovara jastuci s kopčom, treba jednu od stranaka vezati malo duže i učiniti prorezom za gumbe: pl. mjesta u jednom od bliskih 2-3 sp, a u drugom od nad njima zaposliti n.. Na drugom dijelu jastuka пришиваем gumbe.

Сшиваем platno i izabrati jedan za naše jastučnice. Gotovo!

Pletene otoman krakova

Taj moderan i funkcionalan komad namještaja uljepšati svaki interijer! Pletenje za dom izvršava se dovoljno brzo, Vi ćete biti sigurni da takav pojavni oblik ideje više nitko nema. Birajte pređa omiljene boje i preporučit ćemo ideje kako napraviti svojim rukama ekskluzivno fuj i u Svoju spavaću sobu ili dnevni boravak.

U ovom master class dajemo Vam primjer pletenje za dom mali po veličini пуфа, što je idealno za djecu. Набив ruku, Vi ćete biti u mogućnosti napraviti još nekoliko drugih za uređenje interijera Vašeg doma svojim rukama.

Za srednje пуфа trebat će nam:

 • n-ms (75% akril, 25% vuna, 50 gr na 135 m) – 600-700 gr., вяжем koncem 4 zbrajanje;
 • sp. Broj 15;
 • трикотажная igla;
 • холлофайбер ili drugi materijal za punjenje;
 • tkanina torbica.

Gustoća pletenja-govorio je: 10 x 10 cm – 8 pet godina. x 14 g.. parametara gotovog platna – 50 x 100 cm

Opis

Tip krakova 40 sp U svemu, trebat će nam провязать 140 serija платочной viskoznog. Nakon što treba wink naš rad u prsten, a zatim prikupiti jednu stranu, prolazeći kroz nju konac i pletenje igle. Unaprijed pripremljenih torbica s холофайбером stavili unutra i opet сводим ruba zuba.

Sobni papuče-govorio je svojim rukama

Tople i meke papuče svoje ruke – to je ne samo lijepo i neobično, to je još i izraz brige o Svojim gostima, a osim toga, rukotvorina za dom – originalni i jednostavan izbor za poklon za zimski odmor i uređenje interijera!

Oglasio na našem master class primjer pletenje za dom izračunava se na 37-38 veličina stopala, ali u procesu pletenja možete ga prilagoditi dodavanjem ili smanjite broj serija.

Mi ćemo koristiti:

 • n-ms (20% vuna, 80% akril, 50 gr. na 135 m) – sv siva – 30 gr., smeđe – 40 gr.;
 • 5 sp. Broj 3
 • kuka.

Gustoća pletenja će biti 22 sp 10 cm, mi ćemo plesti lijen jacquard, prema sljedećoj shemi.

Opis

Prije početka rada potrebno je odrediti volumen stopala. Za to je potrebno obujam noge u najširem mjestu pomnožiti horizontalna gustoća pletenja. U našem slučaju to je 50,6. Jer papuče moraju oblačiti slobodnije, mi ćemo dodati još nekoliko petlji. Ukupno nabaviti 56 p., koji распределяем jednako (14 kom.) na 4 sp.. Plesti ćemo odozdo prema gore, poput čarape.

Tip коричн. pređe 56 ap, dalje – чулочная žlice. 3 cm (10 rv). Dodajte sive konac i krenula na petu, na prstima, ali radimo ga malo iznad (1-2 cm) – 7 cm i 32 p..

Mi smo bili na 9 sp na bočni dio pete, a na sredini – 10 n.. Pat. убавл. lica. sp U 33 godine 9 pat. 1 dio, 9 srednje, 10 ukupno 1 3-joj dio. Переворачиваем, 9 ap centar. dijelovi, 10 zajedno s 1 sp 1 dio. Переворачиваем, promijeniti boju teme: — sp 1 dio ćemo prenijeti na drugu sp., обвивая sp, vidi sliku.

Čineći peti, centralni h. вя-m smeđe konac na slici. i podići s bočnih dijelova p. iz svake krom. n.. s kuka: na lijevoj strani 16-sp, desno — 15 sp, to će biti prvi rv d. h., to radimo u krug ia n..

S bočnih dijelova peta podigli smo više petlje nego što je potrebno. Пронумеруем sp. : Broj 1 — prava žlice. верхн. lokacija broj 2 — lijeva žlice. верхн. lokacija broj 3 — lijeva žlice. нижн. h., broj 4 — prava žlice. нижн. h..

Dalje, smanjenje sp, prov. na 2 sp vm. нач. 3-joj sp. i na kraju 4-og. 3 godine – jedno smanjenje: 2 vp vm. na kraju 4-og sp., i выравниваем broj n.. Počevši od 4 godine radimo na 2 smanjiti sve dok ne ostanu 28 ap = 53 godine

Dalje krenula na мысок na istom principu kao i kod čarapa. Početak убавлений utvrdili довязав srednju h do kraja malog prsta. Kod nas je 54 godine; povezivanje na 4 sp. 2 предпоследние vp vm. изн., na 1 sp. вя-jež vm. 2 i 3 ne.. S druge strane smanjiti ap po istom principu: na 2 sp., kao i na 4 i na 3, jak-1. Smanjiti na isti način kroz niz (na neparnim godine), dok se na sp. ostat će polovina sp, nakon što je убавл. u svakom rv ostao na 6 n, koji se nakon стягиваем i naš papuča svojim rukama spreman.

Pletene džemper za šalice svojim rukama

Veste – to ригинальные i vrlo udoban ideje za uređenje interijera, provedba kojih nije trebalo puno vremena i truda. Pletenje za kuće – tako jednostavno!

Pripremite se na posao:

 • mornarska n-ms – 50 gr.;
 • sp. Broj 6.

Opis

Tip krakova 30 n..

1, 3 i 5 rr.: 3 l. p., 2. n..

2, 4, 6 pp.: kao u video-tutorial:

7 g.: nakon кромочн. kopča 8 sp dvostruki obujam. sp: sa vanjske strane od razmaka 8 p. povući desnom sp. radnu nit, dalje nam treba провя-ать joj je l. p. na težini, novi sp lagano izvući. Uzimati bez пронизывания 8 обхвач. Sp na desnu sp., lijevu uvesti prije posla u novu ap i набрасываем ga na 8 обхвач. Radimo 1 прибавл. Od povlačenja v. p., 2. ap, 1 прибавл. I sl.. Na kraju niza, prije 1 krom. povećanje ne radimo.

8 g.: 3. sp, 2 l. p., 3. ap, 4 l. p. i sl..

11 g.: 3 l. p., 2. sp, 3 l. p., 2 vm. изн., 2 vm. изн. itd..

13 g.: 3 l. p., *program za 1, 2. ap, 1 program, обхватываем 8 n..

8 ponoviti do kraja g.. onda. na kraju godine 2. sp, 3 l. p., 1 krom., za посл. ap, da обхватывается, povećanje ne radimo.

14 g.: 3. sp, 2 l. p., *3. sp, 2 l. p., 3. ap, 4 l. p. Iz * pnz. do kraja godine Na kraju godine 3. ap i 1 krom..

17 g.: 3 l. p., *2 vm. i. p., 2 vm. i. p., 3 l. p., 2. sp, 3 l. n.. Od * pnz. do kraja godine Na kraju godine 2. sp, 3 l. p. i 1 krom.

19 g.: ponoviti uzorak od 7 godine

Originalni pletenje za kuće sa svojim rukama i «odjeća» za šalice spreman – ostaje samo da se zašiti gumb.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: