Suknje kuka sa shemama i opis s master klasa

Svaka žena женственна po svojoj prirodi. I, naravno, žena u prekrasnoj haljini ili suknje izgleda lijep i sladak. Вязаная suknja kuka može biti povezana čak i početnici вязальщиц. Kada pletenje suknje često možete naići na korištenje motiva, na primjer, motiv hallu kvadrat i vrlo često uzorak ananas. Suknja može biti duga i kratka — na svoj ukus. U ovom članku ćemo objasniti kako plesti ljetne suknje kukom za žene i za djevojke.

Bijela duga suknja za žene — uzorak ananas

Tako lijepa, bijela, duga suknja je idealno za vruće ljetne dane. Video majstor klasa će vam pomoći povezati taj delikatna юбочку. U chat se koristi uzorke ananas. Po istom principu možete povezati suknju ili сарафан za djevojke. Pletene suknje s takvim uzorkom potrebno dopuniti s postavom.

Trebat će vam:

 • bijela pređe Yanart (280м/50гр);
 • široka guma za pojas;
 • kuka 1, 25.

Video majstor klasa

Suknja — uzorak ananas

Ova suknja je više prikladan za svakodnevno nošenje. Pletene suknje takav stil može se kombinirati s prekrasnim low-cut bluzu ili майкой, kao i кардиганом.

Trebat će vam:

 • pređa mješovitog tipa (100g/334м);
 • kuka br 2,5.

Veličina: 46.

Opis

Pletenje ove suknje kukičanje počinje od vrha. Вяжем uzorak ananas u krug do željene nam duljine. Zona вяжем prema obrascu broj 2. Zona radimo iz lanca TOI i jedan niz godina sc. Продеть u području zone.

Lijepa юбочка s рюшами za djevojke

Takva юбочка odgovara za djevojke oko 3 godine. Pogledajte detaljan video klase master pletenje suknje. Dječji suknje obično вяжутся расклешенными, često krase рюшами. Rub može biti obvezan dodatno.

Trebat će vam:

 • pređe 100% pamuk (282 m /50 gr);
 • kuka broj 1,25.

Video majstor klasa

Dječji suknje — uzorak ananas

Takva suknja će biti idealan izbor u vrućim ljetnim деньки za male dame.

Dječji suknje — flert sa kosina s ažur rub

Ova юбочка s koketa i osjetljivo rub savršeno će se uklopiti u maloj princezi. Počinjemo pletenje s провязывания 42 ССН. Da se radi kosine treba недовязывать 3 ССН s jedne strane i učiniti dodatne 3 ССН s druge strane. Da se spojite na platnu ажура trebao biti na vrhu vala ne провязать godina sc, a u produbljivanje ССН. Zagonetka rub stane u krug. Pletene suknje s osjetljivim uzorcima izgledaju sjajno s lukom od traka. Ne zaboravite zašiti obloge na gotovih юбочке.

Ženska suknja, povezan motiv Hallu kvadrat sa programima

Suknje takav stil izgledaju vrlo винтажно. Vezati takvu suknju, nije teško. Potrebno je povezati potreban broj motiva-kvadrata, koji se nazivaju hallu kvadrat i povezati ih međusobno, povezati sa pojasom. Boje se mogu pokupiti na temelju svoje postavke. Ako vezati suknje od vune pređa, to će biti topla zima юбочка za žene.

Trebat će vam:

 • pređa od merino vune u različitim bojama (160 m/50 g);
 • kuka br 2,5 i br 3,5;
 • široka guma.

Veličina: 34/36 (38/40) 42/44

Opis

Pletenje motiva hallu kvadrat. Za ovaj tip lanca od 6 BN pređe prvog reda i замыкаем ga u prsten čini čunjevima. I dalje plesti u krug. Veličina 34-36 zamijeniti žlice. si nac na полустолбик u 5 i 6 u nizu. Za proizvode 42-44 veličine zamijeniti žlice. si nac na žlice. s 2-me накидами u 6 godina.

Potreban broj motiva kvadrata staviti između sebe, hvatajući je samo stražnji petlje. Nastavi pletenje, krećući se prema pojasu. Plesti столбиками b.накида, ne zaboravljajući napraviti petlju da se penje. Svaki četvrti red radimo oduzimanjem s dvije strane 2 x 1 sp U zavisnosti od veličine uložiti dodatne убавки u svakom drugom рядочке: разм.34-36 -5х1 sp, разг.38-40 -7х1 sp, разг.42-44 — n 3х1. Kada je visina suknje ne dostigne 56 (59) 60 cm treba провязать крюч br.2,5 zona šest vidi i završiti pletenje.

Suknja za žene od neobičnih kvadrata s geometrijskim oblicima (osnova hallu kvadrat)

Korištenje geometrijskih motiva u odjeći žene sve češće postaju stvarne. Nudimo vam klase master pletenje suknje od neobičnih kvadrata. U osnovi svi isti hallu kvadrat. Uzorak je prilično jednostavan, ali nije izgubio svoju važnost mnogih desetljeća. Pređa motiva, izaberite po vašem ukusu, jer se mogu kombinirati kao vrlo nežne boje, tako i svijetle i kontrastne boje. Suknja je prilično gusta, a time i topline.

Opis

Pletenje motiva kvadrata — master klasa

Prvi broj — upisati lanac od šest TOI i povezati. Tip tri pat.podizanje i провязываем dva ССН u dobijeni krug + *3 BN + 3 ССН u получ.krug* 2 puta.

Drugi red — tri veze.stih+tri pat.podizanje+2ССН u luku od BN+3ВП+3ССН u luku. Ponavljamo do kraja niza.

Treći red — вяжем konac druge boje godina sc, kutovi s арочками провязывем za šest godina sc.

Četvrti red — opet mijenjamo nit i вяжем ССН. Šest barova na uglovima (tamo gdje je luk) провязываем tako 3ССН+3ВП+3ССН. Tako провязываем cijeli niz.

Peti red — вяжем pređe,-oh вязали prvi red. Počinjemo pletenje s kuta — 3ССН u luk+3ВП. Do kraja strane treba ravnomjerno провязать tri puta na 3ССН. Kutak-luk вяжем tako 3ССН+3ВП+3ССН. Провязываем još jednu stranu kvadrata. To je, u petom redu mi обвязали samo dvije strane. Tako ćemo plesti cijeli trg. Sada okrenemo pletenje.

Šesti broj — počnimo s tri petlje za dizanje i dalje na 3ССН u petlju osniva se pod OP. Kutak-luk провязываем također, kao i u petom redu. Opet переворачиваем pletenje.

Sedmi broj — вяжем ССН konac druge boje. U gluho-luk radili šest ССН. Opet skrenite pletenje.

Osmi broj — вяжем ССН, kutak-luk 3ССН+3ВП+3ССН. Predana.

Deveti broj — 3ССН u svaku treću petlju, kutak luk — 3ССН+3ВП+3ССН.

Sva polja povezati ССН ili godina sc u zavisnosti od strukture vaše figure. Rub može biti провязана dodatno godina sc.

Suknja za žene trakom čipka

Vrpcu je čipka izgleda vrlo elegantno. U zavisnosti od toga na koju pređa uzmete osjetljivo suknja kuka može biti kao godina, tako i tople zime. Ali ipak, trake čipka izgleda korisno kada pletenje tankim koncem.

Trebat će vam:

 • pamučna pređa (320 m/75 g);
 • kuka br 1,6;
 • bend.

Veličina: 42-44.

Opis

Vrpcu je čipka stane na uzorak broj 1 željenu dužinu. Zatim замыкаем u krug. Обвязываем trakom čipke po shemi br 2. I dalje pletenje prema obrascu broj 3. Treba.broj ССН. Naizmjenično pletenje prema obrascu broj 3 i ССН. Вяжем tako do željene nam duljine. Posljednji niz обвязываем рачьим korak. Zaplet može biti dugo, tako i srednje dužine. Joj вяжем BN. Donji rub обвязать prema obrascu broj 2, nastavi pletenje prema obrascu broj 4. Rub stane u kraj prema obrascu broj 5.

Plava suknja za žene, povezan traka čipkom

Suknja izgleda elegantno i naglašava lik svoj владелицу. Jedna prilično dugo, tako da će odgovarati ženama bilo koje dobi. Može se vezati kako za ljetni tako i toplije opciju. Koristeći je čipka se može vezati юбочку, сарафан ili haljinu za djevojčice.

Trebat će vam:

 • 800 gr. pamučne pređe;
 • udicu broj 2.

Veličina: 44.

Opis

Povežite u krug delikatna strip — čipka — 83-85 vidi Ona mora biti duga — ispod koljena. Kravata je još jedan bend koji se mora priključiti na prvoj tako, kao što je prikazano na slici.

Luksuzni crni cvjetne čipke suknja za žene

Ova dugačka suknja uljepšati bilo koju žensku figuru i da će izgledati vrlo impresivno — ажурный uzorak što ga čini vrlo elegantnim. Stane ona od motiva prema shemi, tako da se može stane pod svoju veličinu. I dalje plesti trake dok ne dobijete željenu širinu suknje neto širina jedne trake. To mora biti plesti, tako da se dogodilo spojite s obje strane do gotovog tkanine suknje. Zona se može vezati ili godina sc ili ССН željene širine. Шнурочек mogu povezati iz lanca TOI, провязав dodatni niz godina sc.

Kratka bijela юбочка u tehnici филейное pletenje

Филейное pletenje izgleda vrlo graciozno i elegantno — vrlo lijep uzorak! Na ljeto se može vezati tako lijepu юбочку. Dobro je pogodna za tinejdžerski djevojka.

Trebat će vam:

 • bijela хлопковая pređe Iris (87м/10гр);
 • kuka broj 1.

Veličina: 40-42.

Opis master klasa

Филейное pletenje radimo na shemi. Prvi tip lanca od 348 TOI, замыкаем u prsten. Prvi red — 3 pet godina.podizanje cijeli niz ССН. U drugom redu tip 3 pet godina.podizanje i 2 BN + *ССН+2ВП * do kraja reda. Samo će ispasti 114 lezija. Dalje i dalje plesti u krug u krug, sve do 70-og рядочка.

Sada podijelite posao na 2 dijela. Spomenuti koncem kontrast.boje linija strane. Da biste mogli linije lateralno suknje mora se zatvoriti s obje strane 17 puta 1ССН. Ukupno će biti zatvorena 68 ССН. Zona stane ССН šest redaka. Zatim ugurati tri reda unutra i crvenoj boji i konac. Unutar zone umetnuti guma. Ako želite rub može dogovoriti dodatno. Pa evo — dobra юбочка za djevojke je spreman!

Suknja od japanskih časopisa od klinova, ананасами

Vrlo lijep model suknje od japanskih časopisa. Stane na shemi довязывается samo širok pojas. Za suknje potrebna podloga.

U japanskom časopisima možete naći mnogo dobrih shema za pletenje suknje. Na primjer, to su pletene suknje.

još jedna shema suknje od japanskih časopisa.

Video majstor klasa

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: