12 načina za postavljanje šarki na žbice

Skup petlje na спицах načine – to je prva prepreka s kojom se suočava mlada мастерица. Naravno, majka i baka uvijek govore nam o tradicionalnom obliku, ali osim njega postoje još brojne druge, koje su idealne za različite prigode i savršeno обрамят Svoj posao, a također će njegov rub je potrebno u svakom konkretnom slučaju prednosti. Ovaj master klase, s detaljnim opisima, foto — i video prohod pomoći će Vam odrediti u odabiru i naučiti mnoštvo varijacija петельного nab..

Tradicionalni skup krakova

S ovom opcijom upoznati apsolutno sve knitters krakova, jer on je jednostavan, raznovrstan i, u skladu s tim, vrlo raširena. Pletenje ovim наб. vam omogućuje da napravite uzorak već od prvog broja i pogodno za vrata i rukava. Pogodna je kako na redovnim, tako i relativnih sp.

Za početak, moramo uzeti ns u lijevu ruku, ostavljajući u skladištu ns, koja mora biti u dva ili dva i pol puta (ovisno o gustoći pletenje) duži od širine gotovog platna. Dalje, обводим ga oko palca u smjeru kazaljke na satu i stavljanje na indeks, štipanje oba kraja na dlan. Sastoji se zajedno dvije žbice ulazimo u ap na velikom prst, захватываем n. iz indikatorskog i протаскиваем ga u petlju na velikom senzoru, gubitak dalje, pri tome pomažući sebi palca i kažiprsta zategnuli. Nakon što je, drži ap cc. sp izostaviti žbice dolje na sebe i ponavljam, pletenje i, što je gore opisano, kao rezultat smo dobili već dvije petlje. Za lanac s ap ne искажалась, treba stalno držati pat. kaznenog zakona. n..

Video-lekcija

Шнурообразный set spojnica

Takav наб. petlje stvara efekt dekorativni rubovi i idealan je za jačanje donjeg dijela platna u proizvodnji proizvoda od мохера. Kao i u prethodnom slučaju, ovdje također možemo početi pletenje glavni lik odmah nakon prvog reda; petlja početnog niza formirana od osnovne teme, a donja lanac-od debelog, građena je tri puta niti, što čini горловину proizvodi dovoljno čvrste. Pogodna je za bilo sp., u vatrozidu i na kružnim.

Čine tzv. tri puta, staviti na lijevi dlan, tako da je d. ns je na kaznenog zakona. ap, trostruka na velikom formira petlja nalazi se između. p. i bih. n.. Dalje je sve jako podsjeća na tradicionalni наб.: dvije žbice ulazimo u petlju pod d. ns i drži ga i dalje raditi kao i u prvom slučaju.

Video-lekcija

Set spojnica s ruba утолщенным

Koristi se najčešće kao ukras, jer on odlično zadržava oblik vratovi proizvoda i služi kao ukras za daljnju guma ili платочной obvezujuća. I takav наб. spojnica s утолщенным ruba zove «dva»; sabijeni kraj formirana zbog наб. ap i 1 godine, a onda, na primjer, guma 1×1.

Nakon položaj dvostruko niti na prste «osam», radimo prvu petlju, затягиваем ga. Dalje ćemo plesti baš kao i u ostalim наб. pat., ali samo sa jednom razlikom – na velikom prst mi ostati s dual-ns, na указательном – s jedne (drugi mi придерживаем zajedno sa krakova). Na taj način, formira gusta «pletenica», koja pouzdano će zaštititi naš rad od deformacije.

Set spojnica s утолщенным ruba: video radionica

Cijevni set spojnica

Ova opcija je pogodna u slučajevima kada nam je potrebna elastična i fleksibilna kraj. Povezane nakon guma 1×1, odlično zadržava oblik proizvoda, štiteći kr. od istezanja. Osim toga, cijevni наб. petlje je pogodno i za goste. глади za dizajn vrećica ili za veste.

Za rad nam trebati da pređe dvije različite boje, ali jednake debljine. Dodatne n. možemo povezati sa pomoćnim godine, a nakon ukloniti ga. Broj ap mora biti dva puta manji od potrebnog nas na + 1 sp (na primjer, ako nam je potrebno platnu, širine 60 ap, radimo 30+1-sp).

Besplatno je konjski rep ns i sp. staviti u desnu ruku, a ns od мотка – u lijevo, drži ga, обводим oko velikog i kažiprstom n.. Sp. unesite odozdo prema gore pod tzv. velikog sp, захватываем n. iz kaznenog zakona. p. i вытягиваем petlju, uzimajući u kraju скрещенную n.. i Dalje pletenje gsp. krista, nije mnogo potezanje ns, sve dok ne primimo na sp. 31 p., zatim переворачиваем posao i radimo već ulici u blizini. ns: провязываем broj potpuno l. p. za stražnji zid, sljedeći g. v. p., a treći od već l. p., ali klasičan način – za prednju stranu; dakle, na našim sp. na donjem rubu naizmjenično idu p. d. i вспомогат. boja.

Dalje, prvi sp radimo изн., zatim подхватываем oslonac p. d. цв., перекидываем ga na lijevu sp. i провязываем l. n.. Zatim – v. p., подхватываем ga i radili sve isto što i na prethodnom sp, i dalje tako do kraja godine

Važno je zapamtiti da je sp na vrhu uvijek moraju biti изн., a na dnu (one za koje mi захватываем sp.), uvijek čovjek.!

Izvadite komplementarnu nit i krenula na naš uzorak. Kao što je spomenuto, za ovu skup najprikladnije mogućnosti – guma 1×1 ili 2×2. U slučaju 1×1, samo i dalje brijest. p. kako oni leže na sp.: i. p. – изн., l. p. – čovjek..

Cijevni set spojnica: video radionica

Тубулярный set spojnica

Ova opcija će nam dati zaobljeni kr., idealan je za desni 1×1 ili 2×2 za gorivo proizvoda. Pogodna je kako na redovnim, tako i relativnih sp.

Za početak, trebat će nam, kao i u prethodnom slučaju, birajte gsp. kontrastno nn broj ap, dvostruko manje od potrebnog, i napraviti nekoliko g..

D. ns – 1 изн. od onda – 3 godine lica. gol. (1 g. – l. p., 2 g. v. p., 3 g. – l. p.), skrenite iznutra i onda prvom sp radimo pogrešnom, predstaviti vrh desne sp. u prvi bar, stavili na sp na lijevu sp. i radili joj čovjek. za stražnji zid. I dalje je pletenje na isti način, dok ne dođete do zadnjeg sp, koju провяз. изнан., podići bar pod krom. p. i провязываем ga, i dalje radimo задуманным uzorkom, samo briši aux. ns, разрезав nekoliko ap

Video-lekcija

Nevidljivi set spojnica

Ova opcija pomaže u slučaju, ako ćemo početi rad na vrhu (na primjer, od vratovi veste) i pomaže u izbjegavanju nepotrebnih šavova. Вязальщицам poznati različite načine, ali mi ćemo Vas savjetovati samo jedan nevidljivi – najlakši, неброский i svestran.

Отматываем gsp. n. takve dužine da se na njemu nalaze sve sp, što želimo dobiti. Radne n., puštajući mali rep, tip 1 sp klizni čvor i stavimo ga na vrhu sp.. Зажимаем konjski rep gsp. ns, držeći ga pod sp., za gsp. ns je prije radnog.

Onda nam je potrebno uzeti rob. i gsp. ns u lijevu ruku i držati ih zajedno sve vrijeme; više. sp lav. ruke umetnuti između rob. i gsp. ns i оттягиваем prst na sebe, перекрещивая pri tome-govorio je rob. i gsp. n..

Lijevi pravilnika. ap, umetnuti između rob. aux. ns i оттягиваем ga od sebe, držeći na njemu gsp. ns, dobili nešto poput dijamanta s rob. ns na više. n.. Nakon pada vrh sp. unutar dijamanta i захватываем rob. n. prema sebi i prema gore, dobili drugi n..

Kasnije, skrenite četka na sebi i mijenjamo položaj r. n. i žlice. ns zbog toga radna ns će se održati u pomoćne nastavku sp.. Dižemo sp. iza rob. n. ispod suprotnoj strani dijamanta unutra, hvatajući radnik. n. prema sebi i prema gore, dobiti i treću n.. i Dalje pletenje do potrebne širine.

Video-lekcija

Turski

S ruba otvorene petlje, koja se dobiva pri tom наб., koriste se u tome slučaju, ako u budućnosti treba nastaviti pletenje u suprotnim smjerovima. Petlje su unesene na tradicionalan način na red za svaku спицу (možete koristiti i pita).

Na dva sp. jednake debljine zaposliti jednu sp, a sljedeći – na drugom sp. i tako naizmjence дежурим sp., dok ne dođete do željene duljine. Ako ćemo turski наб. ispravno, dobivamo rezultat je jedan провязанный g..

Video-lekcija

Privremeni

Privremeni skup također je univerzalna, odgovara u slučajevima kada je potrebno napraviti kr. maksimalno neprimjetan na pozadini slike – kada вывязывании vratovi proizvoda ili ruba veste, na primjer. Pogodno za desni.

Radimo sp s d. teme na 1 sp., dodali u gsp. ns, idemo ispod nje i захватываем d. ns, izaći iz aux., накидываем d. ns na sp. I dalje pletenje do željenog privatne wa ap, kasnije skrenite posao i pucati žbice 1 sp kao кромочную, sljedeće изн. pucati, zatim l. p. i tako do kraja godine, tako ponoviti još jedan od, i onda možemo s lakoćom povući вспомогат. n..

Video-lekcija

Bugarski

Bugarski skup krakova, u tekstu, osim toga, još i крестообразным ili «bugarski početkom», rasprostranjen zbog jednostavnosti izvedbe i primljene tri dimenzije, zauzet rub, koji ne samo da je praktična, ali i dekorativne vrijednosti. Pogodan je za pletenje kako za proizvod, tako i za uređenje rubova.

Trebamo birati sp uobičajeni način, ostavljajući iza repa (dužina broj ap*4 cm) i dalje raditi лицев. prekriženim petljama, провязывая svaki par šarki na lijevu sp. kao jednu. Kao radne niti imamo djeluje pređe u obliku dvostrukog nit koja se sastoji od krista od мотка i ostao mali rep. Prva dva sp već провязаны jedne лицеев. Скрещ., ali još nije skinuta s lijeve sp.. Sljedeći rv – лицеев. ap samo pređe iz клубка. Zadnji godine: na sp prethodne godine вывязываем изнаночные, od протяжек između njih — lica.

Grafički program rada dobro je prikazano u ovom video-tutorial:

Ukrasni set sa prekriženim petljama

Pogodno za вывязывания za pulover ili njezine rukavce.

Dvostruki pređe tip na sp. paran broj ap na isti način kao i u «bugarskom зачине» (vidi gore), string изнан. pat. ne провязываем.

Dalje, u novom rv pucati krom. ap, 1 накид na sebe, 2 mjestu лицев. pat. iza stražnje stijenke, idemo do kraja godine, u kraju prije čop. sp накид ne radimo.

U sljedećem rv pucati krom. ap, 1. ap, 1 l. p. za stražnji zid, idemo do kraja godine, to jest, изн. radimo nad изн., накиды – desne, oni koji će nas na kraju prešao petlje. 2-red — skinite кромочную, 1 изнаночная, 1 prednja za stražnji zid. Alternativni do kraja niza, tj. изнаночные вяжите nad изнаночными, a накиды провязывайте, desne — od njih-a i dobiveni prekriženim petlje. Od iduće godine mogu početi glavnom crtežu.

Dekorativni ажурный skup krakova

Ova opcija je pogodna i kao ukras rubu proizvoda i njegovo gorivo. To je dovoljno elastična i mekana, izgleda kao вязаное čipke.

Trebamo birati na dva sp. ap, kao i u prethodnom slučaju – paran broj, ne zaboravite ostaviti i dug rep.

1. rv – povezuje osnovne ns sa rezervnim kraj i провязываем zajedno 2 petlje iza stražnje stijenke.

2. r. (лицев. žlice. platna, вяжем samo glavni n., preostali rep обрываем) – ne разъединяя francuskih sp, провязываем ih лицеев. iza prednje stijenke.

3-d rv – guma 1 x 1: изнан. sp nad изнан., лицеев. ispunjavamo iz протяжек između изнаночн. p. i prije posljednjeg кромочной.

Nakon svega toga, možete sigurno krećemo na uzorak na uzorak.

Set spojnica s resama

U tom slučaju će se raspravljati o čisto ukrasnih setu. Naravno, on će odgovarati daleko za svaku stvar, ali ovaj skup petlje izgleda originalno i s lakoćom će, na primjer, pokrivač ili mat, šal ili rukavice, a također služe za obradu dječjih i ženskih proizvoda.

Stavljamo na указат. sp pređa od клубка, a slobodan rep обворачиваем oko velikog пальчика; nakon toga ulazimo sastoje zajedno 2 sp. u petlju na više. p. i захватываем obje ns, da idu od указат. ap, i prikazati u ap na velikom. Pređa od velikog sp gubitak i затягиваем pat. na žbice.

Kao rezultat tih akcija dobili smo prvu petlju rese. Njegova dužina možemo regulirati uz pomoć sile zatezanja vrha ns, ali ako Vam je teško napraviti to ravnomjerno, onda možete iskoristiti картонным predloška.

Onda smo opet otišli na sp. pod ap na b. prste i захватываем obje teme, dolazi iz indikatorskog пальчика, izvesti ih u ap na velikom, i dalje pletenje do kraja godine, uzimajući set od francuskih sp, nakon toga možete početi raditi na planiranim uzorkom.

Video-lekcija

Nadamo se, naše opisivanje rada, foto i video tutoriali će Vam pomoći svladati podaci tehnologije skup petlje u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujući njima, vi ćete biti u mogućnosti napraviti lijep džemper, šal ili pokrivač, uredno i pravilno ga definiranjem, da će stvar u vezi Vašim rukama, trajan, topao i dugotrajan.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: