Pletenje elegantan šal kukom za djevojke

Kakva mama ne sanja da joj je kćer već od ranih godina je izgledala lijepo i moderno? Ako odaberete prave pribor, dijete će biti slatko i šarmantno izgledati u bilo kojoj dobi. Vezati ажурный dječji шарфик kukičanje, potrebno je malo truda, jedan klupko nit, i, naravno, želja. Važno je da jasno istražiti opis procesa za proizvod dogodilo točno isti kao na slikama. Shema je dosta lagan, tako da pletenja događa čak i kod onih koji su novi u radu s kukom.

Pređa za šal može biti bilo što, ovisno o vašem ukusu. Međutim, bolje dati prednost blagim prirodnim konac. Da marama nije колол osjetljivu dječju kožu, može se uzeti pamuk ili полушерсть. Na primjer, merino vuna je vrlo nježna i svilenkasta, ali pri tome dobro grije. Pređa ne mora biti debelo, za kukičanje je bolje odabrati više od tanke niti.

Pletenje dječjeg marama kuka: shema i mogućnosti rada

Kako bi se povezali takav šal, treba upisati 37 zraka petlje. Ako je dijete još malo, na primjer, predškolske dobi, možete upisati i 32 petlje, onda je šal će ispasti manje veličine.

Prvi broj провязываем klasičnim столбиками s накидом. Odmah imajte na umu da drugi i treći redovima — temelj naše slike, pa ovdje ne možete pogriješiti! Drugi niz početi спровязывания tri stupove s накидом u jednu petlju. Ovdje se također odnose petlje za podizanje na početku reda.

Kada smo провязали ove tri tabele u jednu petlju, dalje mi se svakih tri petlje (tj. na četvrtinu) провязываем pet barova s накидом. Ovaj uzorak ponavljamo do kraja niza.

Sada dolazimo do pletenje trećeg reda. Ovdje провязываем sve čunjeve s накидом, samo da previdimo jednu šarku, kada su došli do petlje sa čunjevima s накидами iz prethodnog retka. Imaju i u vidu da ne morate raditi svaku petlju. Drugim riječima, mi вяжем tri zračni petlje se penje, zatim dvije tabele sa накидами, preskočiti petlju, a onda opet četiri tabele снакидами. I dalje smo opet preskočiti petlju i opet вяжем četiri tabele sa накидами. Такпровязываем do kraja niza. Vrlo je važno da ne izgubimo i ne dajte se zbuniti, jer ovaj broj – zapravo, temelj naše marama. Shema će ispasti prilično je jednostavan, ako se pažljivo провязыватьэтот niz.

Dalje smo вяжем četvrti red — вяжем ga točno i kako вязали drugi.

Zatim idite na petom redu. Pletenje je ovdje u potpunosti ponavlja naš treći broj.

Dakle, do samog kraja marama mi вяжем uzorcima koji je bio kod nas u drugom i trećem planu.

Dopunjavati шарфик konac druge boje

Kada pletenje glavni glavni dio šal je gotova, možemo nadopuniti drugom bojom. To nije obavezno, ali po želji рукодельницы možete обвязать šal na obodu kontrastom ili — otprilike na sličan bojom. Valja napomenuti da je dužina proizvoda – čisto prilagođeno rješenje. Možete se usredotočiti na starost i rast djevojke, za koju stane шарфик. U ovom bezuvjetnu prednost kukičanje: možete u bilo kojem trenutku završiti proizvod bez gubitka uzorak.

Dakle, da se dopuniti šal konac druge boje, treba se pridržavati sljedećeg plana: kroz svaki niz, gdje imamo mali дырочка, mi провязываем jednu zraku petlju, далеепровязываем konture marama tri zračni petlje i u svakoj od njih po dvije tabele sa накидом. Dakle, mi ćemo što će simulirati čipka na konturi marama. Po toj shemi mi обвязываем cijeli loptu na rubovima. Na slici se vidi da na početku i na kraju marama провязаны duže dogovor drugi konac. Možete učiniti isto, ako nastavi temelj marama za uzorak, koji je opisan iznad. Treba dodati pletenje drugi konac, počevši od drugog reda i dalje, sve dok ne dođete do željenog rezultata.

Nosimo шарфик sa zadovoljstvom

Je ажурное i blagi pletenje će ukras svake djevojčice. Marama se može vezati oko vrata klasičan način, a možete prikvačiti oba njegova kraja lukom ili брошью. U ovom slučaju koristili smo атласную broš, «созвучную boji s boja samog marama. Odabrali smo za vas nježne ljubičaste i malina nijanse, koje obično vole djevojčice predškolske i školske dobi. Takav шарфик povezan kukičanje, ne samo zagrijati dijete, ali i uređenje malu damu.

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: