Pletenje, marame transformatora — sheme, opis, video

Prvo, marame вязались za spremanje topline, sada dolazi vrijeme multifunkcionalnost. Lijepa вязаная šal sasvim prepoznatljiv detalj, šal transformatora – već čitav niz stvari. Osim toga, da je šal može vezati najviše na bezbroj načina, još uvijek u fazi pletenje mogu zamisliti sa svojim dodatkom, koji se kasnije će pobijediti i kompletnu sliku.

Modnih dizajnera, kao i za Masha Цигаль, u svojoj masi, cilj je da se pogled na novi način na poznate stvari. Takav pristup omogućuje potpuno promijeniti odredište stvari, da nekom фешн-objekt, koji je i na modnoj reviji će izgledati istinito.

Dodatno ukrasite marame tipke, брошами ili kada tekstil, koji se pojavljuju roditi ruba ispod pojasa, što na kraju izgleda kao prsluk. Pojas se može imati u tom slučaju bilo kakve širinu, u modi će izgledati širok toplim nijansama zona u псевдоковбойском stilu. Kombiniranje različitih tekstura ili će stvoriti profinjen način za odlazak u kazalište ili mladu разлетайку, koja će poslužiti još i svijetle boje naglasak.

Šal s rupama

Šal je povezan s проймами će naći primjenu u bilo kojem ormaru, pružit će priliku stvoriti puno slika u različitim stilistike. Vezati takvu stvar nije teško, u isto vrijeme, to je proizvod ručni rad je u skladu sa zbirkom Masha Цигаль. Uzorak u takve marame izvodi nezasićenim da je izbalansirana raznolikost načina transformacije.

Materijali

Takav proizvod će zahtijevati тонкошерстяную pređa «Annapurna» 2 мотка (350 m/ 100гр) i žbice 6 ili 4 broja .

Veličina proizvoda

Najduži stranka će izaći 195 cm, strana trokuta – 130 cm, visina trokuta – 86 vidi Rupa od oko 20 cm svaka.

Opis

Вывязывается trokutasti šal od skupa 1 petlje, sljedeće dodali su s jedne strane u svakom лицевом redu. Za obavljanje rupa na dužini armholes 75 cm od početka pletenje, i 20 cm od ruba zatvaranje petlje brojem do 20 potražite zatim nastavite niz do kraja. S rupom провязать 4 reda, zatim u лицевом redu s petljama željenu količinu petlje.

Čim visina trokuta iznosi 86 cm, postupno treba učiniti smanjenje u svakom лицевом redu, sa iste strane. Drugi otvor izvršiti na sličan način. Slika plesti u krug.

Shema

Raport uzorak će biti samo 2 petlje, plus 2 кромочные i plus jedna petlja. Prvi red sve изнаночные petlje, u drugom redu: prva petlja изнаночная, zatim na 2 sp zajedno poleđini do kraja reda; 3. broj počinje pogrešnom, zatim вывязываем krivoj petlji od povlačenja. U 4-om redu počinje провязка 2-x petlje poleđini, zatim накид, potom 2 zajedno krivu i tako do kraja, žuborenje petlja se prekida niz. Slika 1.

Kada se nosi takve marame može nastati potreba da se zatvori armholes, lako je izvršiti putem gumba. Branje ih u boju pređe ili transparentno, u pravom trenutku može vežite armholes, slika uzorak, učinit će to bez dodatnih petlji pod gumbe.

U svom uobičajenom obliku šal pretvara se u šal, maramu-бактус – složenost povezivanja zavisi od mašte. S расстегнутыми проймами, proizvod podsjeća vest-разлетайку, takav plan ne postoji model od Masha Цигаль.

Перевернув stvar gore trokutom, krila, marame možete перекрестить na prsima pri tome горловина драпируется i приспускается na ramena. Ako obaviti križanje na leđima, prije će biti klasične горловиной лодочкой.

Блузон i čak tunica драпируется uz pomoć lijepe ukosnice. Na glavi je proizvod podsjetiti šal снуд.

Dodajući na krilima transformatora dodatne vezice, model je još više sjetiti prsluk pleten iz zbirke Masha Цигаль.

Šal prema vrsti перелины

Перелина обволакивает silueta, daje joj otmjenost i elegancija, kombinacija boja i tekstura pređe omogućuje pobijediti šal sa svih strana. Перевернув na 1800 izaći ниспадающий vest, da je pogodan za romantične šetnje. Normalan položaj, marame, učinit će čak izlaz u svjetlo sjećanju. Zaustavljajući se na boje karakteristične za Цигаль u ovoj sezoni – графичном sivoj i crnoj boji, šal kabriolet će lakonski i da će dati sjaj čak i izblijedjele traperice.

Materijali

Kako bi se povezali перелину transformatora potrebno je 0,5 kg pređe ružičaste boje i 150g tamnocrvena i trešnja boje. Potrebno udicu broj 2.

Opis

Вывязывается takav šal s duge strane, postavlja se 20 petlji središnjem dijelu pređe ružičaste boje. Platno se proširuje putem serijskog dodavanje petlje na početku i na kraju tkanine.

Dalje ukupan broj petlji вывязывается prema shemi, svakih 3 broj ponavljaju guste pastile raspoređen u redu. Završio izgled перелине dati обвязка od dva kratka strane trokuta. Pri tome обвязывается prvo ruža pređe, zatim 3 broj trešnje, i još 2 reda i tamnocrvena. Tako ponoviti striping boja 2 puta. Treća dimenzija обвязывается samo tamnocrvena pređe столбиками bez накида s pico.

Shema

Najprodavaniji model — dizajner Masha Цигаль

Nadamo se da će ovaj članak pomoći će povezati izvorni stvar — šal transformatora. Sretno vam pletenje!

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: