Marame снуд gospodo — 4 smještajna sa opisom i video MK

Снуд u svlačionici muškaraca postupno zauzima svoje mjesto. Ovo je topla i praktična stvar štiti od hladnoće i стужи, uljepšava i upotpunjuje muževan način. Poput ženskih modela, muški šal može istovremeno služiti i napunjene. To je udoban, praktičan i lijep. Vezati prekrasan šal снуд za voljene osobe može se kuka, još više, ovaj rad će se ugodno i korisno. Za toplije proizvoda na hladnom poru godine preporučuje se pokupiti debelu pređa, to je poželjno da u svom sastavu vune. Onda će se stvar zaista topla, lijepa i greje u vrlo teške mraz. Glavni načelima muški снуда nisu вычурность i jednostavnost.

Zanimljiv šal-steznik za voljenu

Jednostavan uzorak, monotone izgled i praktičnost – to su riječi koje će najbolje odgovarati za opis ovog proizvoda. Ga može vezati udicu svaka djevojka, samo treba malo strpljenja i upornosti. Boja može se pokupiti bilo koji, ovisno o željama budućeg vlasnika te jedinstvene stvari.

Materijali

Pređa ne trebaju vrlo tanka, savršen моточки na 50 m dužine 100 mm Kao моточков potrebno je 6 kom. Raditi se mora udicu br 5,5.

Opis

Kako vezati muški šal treba birati lanac od 29 zraka petlje (v. p.). Dalje slijediti shemu:

1 godine: u četvrtom od kuka petlju провязать 2 tabele sa накидом (jušna s/n), onda preskočite 3. sp prethodnog retka i 2 žlice. s/n Slijed nastaviti do kraja;

2 godine: 3. ap, 1 jušna s/n, preskočite 3 petlje i napraviti 1 tbsp. s/n, propuštene vezati 1 stupac 2накидами, 1 konkavni pločici. Nastaviti do kraja;

3 godine: 3. ap, 1 jušna s/n, preskočite 3 tabele i vezati 1 tbsp. s/n, 1 konveksna žlice. s/n, ponoviti ispočetka.

4-130 godine: ponoviti opisan u redove 2 i 3. Završiti posao, sakriti krajeve i šivati kraja platna. Ova stvar je nužno zadovoljiti muškaraca, istina je, kao i ona s većom vjerojatnošću mladim ljudima.

Izvori: nastroenie-svoimi-rykami.blogspot.ru

Šal снуд kuka: video radionica

Jednostavan za blokadu u tamno-plavoj boji «Volim»

895e4491a8eef1f543bebc13654h

Jednostavno, ali ukusno, sa vrhunac. Takve riječi zaslužuje ovaj kružni muški šal. On će savršeno izgledati kao sa sportskim stilom, tako i s klasičnim. Njegova širina iznosi 25 cm, a dužina presavijeni – 60 cm. nema kraja i početka, nema «изнанки» i «lica», to jest univerzalna stvar. On štiti od hladnog zraka i služi elegantan dodatak načina.

Materijali

Plesti ovaj снуд treba kukičanje, a pogodan je za rad br 4. Od pređe bolje da se полушерсть, onda šal uspjeti mekana, gusta i topla.

Opis

Kako izračunati veličinu budućeg proizvoda? Možete jednostavno povezati lanac bilo koje duljine, ali da se točno pogoditi s veličinom, potrebno je izmjeriti opseg glave i dodati 5 vidi To i da će optimalna dužina cijevi. Kukičanje birati 128 v. p. (ili onoliko koliko je potrebno za željenu dužinu, ali je broj petlji mora biti neparan). Lanac zaključali u prsten i vezati muški šal po shemi:

1 g.: naizmjenično 1 tbsp. b/n s 1. sp;

2 godine: naizmjenično 1 v. p. i 1 tbsp. s/n

Ponoviti 1 i 2 g. do željene visine proizvoda. Plesti снуд treba u krug direktnim i vratiti u redove. Pridržavati se to stanje je važno, jer samo tako možete postići savršeno glatko uzorak, čine ga privući teksturom, zanimljiv. Muški снуд bolje napraviti visine 25-30 cm

Izvor: livemaster.ru:

Šal снуд od stupove bez накида od debelog pređe video MK

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: