6 jednostavnih modela rukavica kukom sa sheme, opis i video

Zimi je vrlo važno zaštititi sve otvorene dijelove tijela od hladnoće, mraza i vjetra. A najbolji način da se zaštiti rukama ima rukavice. Oni su tople, udobne, ne stvaraju neugodnosti tijekom nošenja i ne ograničavaju radnje. Ali pronaći u trgovini nešto doista vrijedno, a ne kineski robu široke potrošnje, prilično teško. Ako želite postati vlasnik stvarno prekrasne, jedinstvene i kvalitetne stvari, onda će trebati rukavice shema i opis kuka. Postoje dobre модельки za odrasle i djecu, muškarce i žene. A učiniti ih svojim rukama može svatko tko posjeduje ili želi svladati umijeće kukičanje.

Čarobne rukavice

Slatka rukavice za taj master-klasu može se povezati bilo koje boje i veličine. Oni izgledaju jednostavno, ali elegantno. Po želji možete dodati i nakit, i tada, oni će se uvijek elegantan.

Materijali

Za rad potrebno pređe srednje debljine i odgovarajući joj kuka. Nit je bolje da se vunene ili vuna mješavina, onda je proizvod greje čak i u vrlo teške mraz.

Opis posla

Započeti biranje, od 3 zračni petlje (v. p.) i polaganje ih u prsten.

2

3

1 godine: u uzrokovane prsten провязать 5 barova bez накида (jušna b/n).4

2 godine: dodati 3 žlice. b/n, tj. trebalo bi biti 9 žlice. b/h u cjelini.

5

3 godine: dodati još 5 žlice. b/n=14 petlje.

6

4 g.: +8 žlice. b/n+22 sp

7

5-6 g.: plesti bez прибавок.

89

7 g.: napraviti 8 aplikacija, zajedno bi trebao biti 30-sp

10

8 g.: počevši od tog mjesta a do mjesta gdje bi trebao biti prst, treba провязать bez aplikacija. U prosjeku to će biti oko 30 redova (ovisi od ruke čovjeka za koga je namijenjen варежка).

11

Sheme pletenje пальчика nije tako komplicirano kao što se čini. Отсчитать 7 sp do kraja niza i pozvati lanac od 7 v. p., spojiti s glavnim blizu. Mora uspjeti krug.

12

13

14

Nastavite plesti do kraja ладошки. Sada početi raditi na lastiš. To je vrlo jednostavan uzorak, koji se sastoji od dužnosti poviti i konveksni žlice. s/n na željenu dužinu proizvoda. 15

Sada je najbolji trenutak da se vrate do velikog пальцу. Vezati nit na дырочке i žlice. b/n обвязать (ispada 17 sp). U postizanju visine пальчика opisani način. Zatvori sp, što убавки. Proizvod je spreman. Ostaje samo ukrasiti po želji ili ostaviti tako kako je.

16

17

19

Pletenje rukavica kukom po ovom programu mogu sve da s njom možete eksperimentirati i stvarati nešto sasvim novo i drugačije.

Originalne rukavice s cvijetom: video mk

Rukavice za 1 sat!

45

Zvuči fantastično, pogotovo za početnike. Čini se da povezati ih je moguće barem nekoliko sati. Ali to je zaista vrlo uspješan model i način rada. Ova opcija će cijeniti majka male djece, koje stalno gube svoj pribor, a novac u novi par svaki dan nedostaje.

Materijali

Pređa može se dati i fino, samo onda će se preklopiti ga nekoliko puta. Nit je potrebna dovoljno gusta. Kuka — br 5,0.

Opis posla

Opis dao za rukavice na ruke za odrasle žene. Ako je potrebno, napraviti joj dijete, potrebno je provesti jednostavne izračune i smanjiti broj petlji. 20

1 g.: biranje 19 n i napraviti 2 sp podizanje.

2122

2 godine: napraviti 19. stoljeća. s/n24

3 godine: 2. sp+18 žlice. s/n, skrenite posao, da dalje vezati u visinu sljedeći redak.

26

27

4 godine: hoće вязаться u krug. 19 žlice. s/n, zatim povezati 5 žlice. s/n арочкой u ободочек.

29

30

5 g.: opet 2. n+19 stoljeća. s/n. svaki 5-ti stupac udvostručiti, na kraju mora biti 5 slingshots (рогаткой naziva grupu 2 žlice. s/n).

32

6 godine: 19 žlice. s/n i s 5 slingshots napraviti 10 slingshots, to znači da moramo udvostručiti svaki žlice.

35

Donji dio rukavice spremna, može krećemo na vrh.

Radi točno isto kao iznad dna, ali mora prethodno povezati odvojene koncem 17. p. sada u ti. ap treba обвязать bez прибавок i убавок. 36

37

38

40

41

42

Oba dijela su povezana. Sada ih je potrebno skupiti i обвязать guma. Za to položiti oba dijela zajedno i povezati s pomoću kuka. Sheme guma ništa komplicirano u sebi ne kriju, jer je to samo striping stupove. To će biti odlična praksa za početnike.

Rukavice s «Шишечками»: video radionica

Čarobne rukavice za sebe ili na poklon

50

Vezati takav divan rukavice neće biti mnogo poteškoća, čak i za početnike. Proizvod će izgledati spektakularno. Ako se raditi odmah od niti od dvije boje. Naravno, ove boje moraju kombinirati ne samo između sebe, ali i na vrhu odjećom i drugim dodacima. Oni će postati pravi ukras i vrhunac bilo koje slike.

Materijali

Pređa odgovarajuće boje i kuka na željenu veličinu.

Opis posla

Detaljan opis rada će vam pomoći da brzo i bez napora izmišljati toplu stvar za hladnog vremena. koja može biti odličan poklon za Novu Godinu ili Božić.

1 g.: upisati 1. sp, a u nju провязать 4. ap, zaključali ih u prsten čini čunjevima. U uzrokovane prsten osvoji 3 p. p. i 11 žlice. s/n, kao i kompletna 1 sec. c.

2 godine: promijeni nit i sa svakom sp вывязать 1 tbsp. s/n, 1 prednjoj reljefni žlice. s/n, kompletan s. c.

3 godine: promjeni nit i raditi prema predložene sheme za 2 linije.

nastavite izmjenjivati niti pridržavanje predloženih uzorak, i raditi kao do željene dužine.

Palac вывязать dakle: poveži nit u unutrašnjost gredica, napraviti 2, sp, sp, 2 žlice. с_н/s ukupno vrhunac. Popeti se gore, naizmjenično pruge i dostizanje odgovarajuće visine prsta. Na kraju svakog retka učiniti s. s. Ne zaboravite promijeniti boju teme. U posljednjim redovima učiniti убавки, a zatim preostale petlje da se okupljaju i провязать. Nit obrezati.

Video radionica

Opis za drugi rukavice će biti isti. Topla i predivna keramika ručni rad, proizvedeni i sada ih sigurno može darovati ili nositi osobno. Nijedna zima s takvom ljepotom strašno!

Izvor: yurcovskyolya.ru

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: