Вяжем kukičane rukavice za shemama i opis

Rukavice – važan ženski pribor. Oni su ne samo согревающую funkciju, a dekorativni. Predivna delikatna rukavice čine žene više nježan i fin. U članku rukavice kukičanje shema i opis mi ćemo objasniti kako da se odnose na proizvod, u kojem ćete biti neodoljive.

Elegantne rukavice pletene kukičanje

Ovaj dodatak je idealan za nošenje u jesen. On će se kombinirati kao klasičan kaput, tako i sa sportskim курткой. Vezati rukavice uopće nije teško, to će biti pod snage čak i za početnike. Ali ovaj proces je prilično glomazan. Pletenje se sastoji od dva dijela i rukava, koju ćemo plesti u kružnim redovima.

1

Trebat će nam: 100 g vune pređa i kuka broj 3.

Odrediti veličinu rukavice

Za to nam je potrebno izdvojiti dlan na papiru i izmjeriti, kao što je prikazano na slici.

a – širina rukavice. Ta vrijednost je jednaka širini dlana na dnu prstiju.

u – udaljenost od osnivanja dlan do savijanje palca

s – udaljenost od osnivanja dlan vaše ruke do vrha prsta. Ona je jednaka dužini rukavice bez rukava

d – udaljenost od osnivanja dlan do temelja prsta

Gornji dio rukavice

Da bi se utvrdilo koliko petlji treba nam, вяжем uzorak od pet serija i petnaest petlje, mjeriti ga centimetar i odrediti koliko petlje u jednom centimetar. Zatim širinu rukavice pomnožite broj petlji na centimetar i dobiti broj zračnih petlji koje je potrebno prikupiti.

Na primjer, ako je u 1 cm 3 petlje, a širina proizvoda 8 cm, 3 šarke pomnožite 8 centimetara i dobili 24 возд. petlje. Dodati još 1 petlja, tako da je uzorak bio simetrično.

Počinjemo pletenje. U biranih zraka petlje dodali još 3 sp za dizanje i radimo 2 broj stup. s накидом. U 3. redu вяжем kukičanje šest stup. s накидом i idite do stvaranja uzorak. Dalje je potrebno slijediti shemu

U procesu pletenja proizvod treba probati, da bi dobio željenu veličinu. U ovoj fazi dužina dogovor mora stati na udaljenosti d.

Dalje распределяем petlje za ruke – 6 za kažiprstom, 7 srednjih, 6 za prsten i 6 za malog prsta. Još jedna petlja će ostati u skladištu.

I dalje plesti kao što pokazuje dijagram, povremeno obavljanje dolikuje.

Rub gotovog gornje strane proizvoda обвязываем stup. bez накида.

Nastavite s pletenje donjoj strani rukavice. Opet zaposliti potreban broj возд. petlje + 3 sp za podizanje. Ovu stranu вяжем stup. s накидом. Potrebno je napraviti što više reda, da se dogodilo udaljenost žlice.

Sada smo došli do palca. U sljedećem redu za njega treba ostaviti prostor. Radimo kukičanje 2 stup. s накидом i nedostaje nam oko 8 petlji. A na to mjesto potrebno провязать toliko возд. petlje, koliko propustili.

Izvršiti ugradnju i dalje plesti stup. s накидом do mjesta gdje počinje malom prstu. Вяжем ga, a onda sve ostale prste u tom redu – kažiprst, srednji, domali.

Počeli plesti palac. Za to mi treba učvrstiti konac za postolje, koji se nalazi u blizini mjesta gdje smo znale, onda вяжем 3 возд. petlje. I dalje plesti po shemi jedan dio, a onda drugi. Obje strane обвязываем stup. bez накида.

Sada stavite obje dogovor rukavice u blizini, tako da изнаночная strana je unutra. Сшиваем ih iglu ili обвязываем kuka.

Na dnu gotovog proizvoda treba vezati manžeta

Drugi dvoboj radimo simetrično prvi.

Sve delikatna rukavice spremni!

Originalne rukavice za početnike: detaljan MK

Strogi delikatna rukavice, izvezene kukičanje

6

Ovaj model rukavica odgovarati apsolutno ispod bilo koji outfit. U dizajnu nema ništa dobrog, a boja je univerzalni. Ali ipak, oni će dodati šarm svakoj djevojci.

Dakle, idemo. Kuhati 4-5 zavojnice tanka nit broj 10 i kuka broj 0,6.

Opis

Tip broj возд. petlje. Njegova dužina mora biti jednak обхвату zgloba.

Zatim замыкаем ga u prsten veze. čunjevima, a zatim početi plesti u krug. Od prvog do dvanaesti red je duljina rukavice, možete ga prilagoditi prema potrebi. Вяжем na red – 2 stup. s накидом i 1 l petlja. Dalje pratimo planove

U 16-18 redova opet treba izmjenjivati 2 stup. s 1 возд. petljom. Zatim je potrebno iznijeti mjesta u kojem se nalazi dva prsta – velikog i malog prsta. Početkom 19-og reda izvršiti pletenje palca po toj shemi

Kad je duljina proizvoda do mjesta gdje počinje palac, pletenje treba spojiti tako da se dogodilo otvor za njega. Sam prst smo povezati sa kasnije.

I dalje kukičanje najveći dio u krug, dok ne doći do malog prsta. Radnu nit ne možete obrezati. Kada pletenje dođe do strane palca povući omču kako biste spriječili cvatu proizvoda.

Dalje, potrebno je izračunati petlje za druge ruke. To se može učiniti pomoću примерки. Vezati pinky treba popraviti nit sa strane dlana, napraviti 3-4 возд. petlje i spojite получившуюся luk na stražnjoj strani rukavice.

Dalje obavljati pletenje u krug, prvo naizmjenično 2 stup. s накидом od 1 возд. petlja, a onda napraviti samo stup. s накидом. Bliže vrhu prsta smanjiti broj petlji.

Na kraju pletenje biti ušivenim dobivene rupica, a ostatak nit sakriti unutra buduće rukavice. Točno je također вяжем ostale prste.

Manžeta izvesti prema shemi u nastavku, a zatim присоединяем na готовому proizvod

Rukavice, rukavice za početnike

Pletenje ажурных rukavice kukičanje je potrebno mnogo vremena i truda, ali rezultat njihovog rada želim nositi opet i opet. Taj pribor uvijek odgovara modi.

Osim toga, on je uvijek ekskluzivni, jer je povezan sa svojim rukama. Strpljenja i inspiracije vam, draga рукодельницы. Imate sve potrebne radove.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: