8 modela rukavica krakova za početnike

U hladnim, zimskim uvjetima tople rukavice ne samo da je toplo vaše olovke, ali i nadopunjuju sliku stilski element. Povezati originalni rukavice krakova moći bilo вязальщица, čak i sa minimalnim iskustvom. Model predstavljen u ovom članku, pretpostavljaju sposobnost вывязывать osnovni model варежек.

Rukavice s uzorkom «Pljuvati»

Za rad potrebno:

 • h/w pređe srednje debljine – 150g;
 • skup žbice broj 4;
 • pin.

Opis

Tip krakova 52п. i idite na kružnim pletenje, podjelom petlje na 4 sp. Провязав 20 redova guma 2л. х2изн., radimo povećanje od 2п. Zatim nastavljamo prema shemi.

2

Prst вывязываем, počevši od 10-e godine. Na stranama od dvije središnje petlje male pletenice dodao: svaka 2-m rv tri puta, u svakoj 3-m rv tri puta, svaki 4-m rv tri puta. Kada je na sp. za prst dobili 18-20п., prenosimo ih na pribadaču. Tip nad njima još 2п. i dalje plesti u krug.

Prst вывязываем zasebno, koristeći opis osnovnog modela rukavica za početnike, koji se nalazi na našoj web stranici.

Najveći dio rukavice вывязываем prema shemi. Na kraju pažljivo izvadite preostalih petlje i fiksiranje nit na pogrešnoj strani.

Kao majstor-klasa

Rukavice s uzorkom «Pijetlovi»

Model kombinira ukras dvije vrste: geometrijski i анималистический. Pijetao – simbol iduće godine – вывязанный na рукавицах, nužno oduševit će vas!

Dimenzije: dužina рукавички – 28,5 cm; širina 9 cm; dužina palca – 7,2 cm; širina – 4см.

Za rad potrebno:

 • h/w pređe smeđe boje – 150g;
 • h/w pređe crvene, zelene, bijele boje – za uzorak;
 • skup žbice broj 3.

Opis

Počinjemo pletenje sa skupa krakova 44п. Prelazimo na вязку вкруговую. Провязываем 7,5 cm guma 1л. х1изн. Prelazimo na prednjoj vode. Вяжем krakova uzorak broj 1 do visine velikog prsta – to je otprilike 7см. Za вывязывания palca намечаем 9п. i вяжем ga uzorka broj 2 na opis osnovni model za početnike, prikazanih na našoj web stranici. Samo za palac treba 20п. Za smanjenje zdjela rukavice početi na 24cm od početka rada. I radimo ga, koristeći shemu uzorak i opis za početnike.

Elegantne rukavice sa zanimljivim uzorkom za početnike: video radionica

Rukavice s reljefnim uzorkom

Dimenzije: duljina 26 cm, obujam – 20,5 vidi

Za rad potrebno:

 • h/w pređa – 120g (113 h na 206м);
 • skup носочных sp. Broj 3,75;
 • markeri;
 • маркерная nit.

Uzorak «шишечка»

1п. провязываем 5 petlje:1л., 1н., 1л., 1н., 1л. Pletenje zakretati, 5изн. Još jednom skrećemo pletenje. Vezati 5лиц. Opet skrenite pletenje. Провязываем 2п. u 1изн., 1изн., 2п. u 1изн. – dobili samo 3п. Opet skrenite pletenje. Zatim uzimati 1п., 2п. u 1лиц., накидываем снятую ap na провязанную. Imamo ostaje 1п.

Opis

Tip 40п. i idite na kružnim pletenje krakova. Staviti u mjestu veze marker. Mi ćemo vezati sa 1-og do 24-og ar na slici.

Ponavljamo od 17-og do 24-og rv još dva puta. Zatim od 17-og do 21-og rv još jednom. Kod nas na poslu 64п.

Veliki ivica povezati sa 22-e godine. Вяжем na slici, koristeći sklop, do posljednjih 13п. 2. sp., spojite маркерную nit, vezati za ovaj konac 12п. Zatim nastavite niz osnovna boja.

I dalje raditi s 23. na 51р. sheme.

Vezati мысок rukavice od osnovnih opisima za početnike.

Pletenje palca

Dižemo 24п. uz platna i вяжем вкруговую:

1p.: lica.;

2p.: изн.;

3р.: lica.;

4ps.: изн.;

od 5. godine: guma 1лиц.х1изн.

Провязав 4см, radimo убавки:

1p.: 2п. u 1л. – 12 puta. Imamo 12п.;

2p.: lica. za donji krišku;

3р.: 2п. u 1л. – 6 puta. Imamo 6п.

Razbiti konac se protežu kroz preostale petlje, puhati dolje, povući na pogrešnu stranu i pričvrstite.

Jednostavne rukavice: video radionica

Rukavice «Mačkica»

Dimenzije: količina ručnog zgloba 19cm. Druge dimenzije desne rukavice – vidi na slici. Lijeva – slr.

Za rad potrebno:

 • pređa osnovne boje — h/sh ili sa sadržajem мохера – 80g;
 • pređa crna, tamno siva, svijetlo siva, plavo – 10g;
 • igla sa velikim uha;
 • dugmad;
 • skup sp. Broj 2,5.

Pletenje

Rukavice ćemo plesti dva krakova. Zatim lagano сошьем вывязанные polovice. Na ovaj način najviše je optimalan za početnike вязальщиц

Lijeva rukavica

Vrh

Birajte krakova 36п. i izvršiti desni 2лиц.х2изн. Umjesto toga možete guma вывязать «pletenice»:

1p., 3р., 5р.:*4л., 2i.* — ponoviti * * do kraja r.

2p.,4ps.: za uzorak;

6р.: na 4л. петельках вяжем «udar» — vidi sliku.

Plesti manžeta na željenu visinu. Obično je to 6-9см, oko 30 redova. Zatim idite na prednjoj vode. Povezujući 4 godine, od 5. godine провязываем mače po shemi.

Dimenzije slike-27п. u širinu, 43р. u visinu. Stoga prvo od вяжем 7п. osnovna boja, 3п. tamno sive, a zatim – na crtežu. Šal kod mačića može вывязать prema shemi, a može se pojednostaviti svoj zadatak – вывязать odvojeno i šivati. Провязываем do visine od malog prsta, to jest oko 14cm. Zatim idite opet na uzorak «pljuvati».

Nastavite s убавке petlje. To radimo na jedan od klasičnih načina – вывязываем okrugli ili trokutasti мысок. Za okrugli провязываем na 2п. zajedno kroz 1п. Za треугольного – simetrično s obje strane провязываем na 2п. zajedno u prednjim redovima. Preostalih petlje стягиваем konac i fiksiranje.

Ладошка

Вывязываем po opisu vrh. Na nadmorskoj visini od 6-7см od početka osobe. глади (to je oko 17l.) počinjemo вывязывать veliki ivica. Za to je povezivanje 26л, samo 8п. na iglu, 2л. U sljedećem rv povezujući изн. sp do igle, tip 8п. Dalje nastavljamo rad po opisu vrh (samo bez uzorka).

Palac

Uzimati 8 p. s igle, tip na bočnim stranama otvora na 2п. i uzeti u rad birani na vrhu 8п. Imamo 20п. Вкруговую na x-3 sp. провязываем visinu do početka nokta. Zatim radimo убавки: četiri puta ravnomjerno убавляем na 1п. u svakom rv Kada je ostao 3п., обрываем nit, стягиваем petlje, umanjujemo nit iznutra i fiksiranje.

Kompilacije

Šivati obje polovice. Ako ste se odlučili шарфик izvesti odvojeno, onda вывязываем ga i lagano пришиваем.

Model s uzorkom «čvorići se opažaju»: video radionica

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: