Pletenje каймы kuka s programima, opisima i video MK

Rub vezane kukičanje drastično mijenja izgled proizvoda. Takav način ukrašavanja odlično za da ukrasite već gotov proizvod, ili osvježili stare stvari. Вязаная rub kukičanje shema i opis će se naći ćete u ovom članku. Uostalom, u slučaju ako ste tek počinje učiti osnove pletenja, vam je potrebna bilo kakva informacija.

Vrste каймы

Na današnji dan časopisi, web stranice i drugih izvora mogu ponuditi mnogo različitih načina pletenja каймы. Oni se razlikuju širine, stilom i strogosti skladu linije.

Čarobnjak za kukičanje dijele postojeće vrste каймы na sljedeći način:

  • spona;
  • vezane uz;
  • zagonetka;
  • traka;
  • višeslojne;
  • филейная;
  • granice;
  • бахромчатая.

Shematski prikaz svakog od tih načina se razlikuje po svojoj složenosti i ima određene nijanse. Za svaki proizvod, koji pripada обвязывать, možete odabrati jedan ili drugi način, ili kombinirati nekoliko.

Pletenje каймы video radionica

Delikatna motivi

Zagonetka rub je najčešći tip obrade rubova. Ona se ne koristi samo za ukrašavanje odjeće, ali i u декупаже ili u izradi nakita. Kao i obično, stvar sama po sebi вяжут ne privlači pažnju uzorkom, a glavni naglasak stavljen je upravo ажурности ruba.

Sheme za ažur obvezujuća uživaju povećane potražnje, kao iskusni мастериц, tako i za početnike. Prekrasna zagonetka završiti kuka može biti izvedena u različitim uzorcima: zavjesama, «ананасами», školjke; biti široka i uska.

Široka osjetljivo rub vezane kukičanje odgovarao za ukrašavanje stolnjaka ирушника. Na mreži se mogu naći različite sheme ovog načina vezivanja. Nudimo vam zaustaviti na umu na ovom prekrasnom узоре, savršen za uljepšavanja stolnjake.

Обвязка ruba помпончиками: video radionica

Zagonetka vezanje: opis i shemu

Za pletenje, trebat će vam udicu, nit i malo pažnje. Debljina konca i veličina kuka odaberite po vlastitom nahođenju.

1. niz: plesti početi s 9-ak возд. pat., zatim u 6-yu sp провязываем sljedeći odnos (3 ct-ka s nac-m, возд. ap, i još 3 ct-ka s nac-m), u txt_time_last_lap_str_m. sp ct-nak-m, skrenite posao.

2. red: 3 toi, u luku prije. g. провязываем odnos, u izmet. sp ct-nak-m i obrat.

Treći, četvrti i peti redovima вяжутся sličan drugom.

6.: tako počinje s 3-x bn, onda raport u luku prije. godine, art-nak-m u izmet.itd. i 13 op., zatim stihovi bez nak-i 8-yu od kuka petlju (закольцовываем), završili 6-yu bn. Dalje, potrebno je vezati samo za sat vremena. kazaljke na satu. Preskočiti 3 prvi rapport, провязываем čl bez nak-da na početku četvrtog rapport. Skrenite posao.

7. broj: 3 vi., 13 r-uvala s nac-m prsten od prethodne. broj, stih bez nak-da u txt_time_last_lap_str_m. sp prsten. Zaokret.

8. broj: 6 l. n, nedostaje nam trag. 8 sp, u 9-yu ap art-nac-om, 2 возд.n, preskakanje 1 n, u izmet.odnos prethodnih. g. провязываем ct-nac-om, 2 возд. n, r-nac-om.

9.: počinjemo s 2-x sp, u 2. sp niza ct-nac-om, 2 bn, u trag. sp ct-nak-m, 12 ct-uvala s nac-m u luku prethodne. broj završili u art-com bez nak-da u txt_time_last_lap_str_m. p. luka. Skrenite posao.

10: 6. n, отсчитываем 8 ct-uvala, 9-og вяжем žlice. s nac-m i 2 l. n, a zatim preskočiti 1 ap i u txt_time_last_lap_str_m. sp вяжем ct-nac-om, 2 žlice. n, r-nac-om.

11. broj: 5 l. n, r-bik sa nak-og do 2-og n, u luku od 6 возд. sp prethodne. broj 2 возд.n, 13 r-uvala s nac-om i žlice. bez nak-da. Zaokret.

Sljedećih osam g-e i dalje plesti kao 10-og i 11-og.

20-og: ponavljanje, počevši od desetog broja.

21: 5 i n, u 2. sp 2 ct-ka s nac-m, 2 n, stih bez nak-da, onda u luku prethodne. broj 12 ct-uvala s nac i čl bez nak-da, u luku od 8-mi u sp провязываем 8 ct-uvala bez nak-da, 3 n, odnos впредыдущ. niz, u izmet. art-bik провязываем čl bez nak-da, i skrenite posao.

22. broj: 3 n, dalje вяжем odnos u odnos prethodnog retka, tamo isto ct-nak-m i sjeo. sp primljene latice ct-bik bez nac.

S 23-og do 30-og niz ponavljamo вязку prema sheme drugog reda.

30-og i 31-og redovima potpuno slični 6. i 7-am

32-og: 6 l. n, 9-og stiha-na провязываем ct-nak-m i 2 l. n, a zatim preskočiti 1 petlja, u txt_time_last_lap_str_m ct-u вяжем ct-bik sa nac., 2 возд.itd. i stih-bik sa nac., završili plesti 2-me vi u luku od 5-ak bn i ct-com bez nak-da. Zaokret.

33-red stane kao 9-og.

34.: 6. n, 9-yu ap art-nac-om, 2 žlice. n, treba. art-na propustiti u izmet. sp ct-nac-om, 2 v. p. i ct-nac-om, 2 toi i u luku od 5 petlje, stih bez nak-da.

35 red ponavlja deveti.

Zatim nastavite plesti krug sa 12-og do 35-og redovima, sve dok ne dobijete željenu dužinu proizvoda.

Prekrasna zagonetka rub prekrasan ukras za lako marame. Odgovarajući dijagram za vezanje tog predmeta žensku garderobu, da će vas predmet pažnje i divljenja.

Rub pivotiranje redaka: video radionica

Филейное kukičanje

Također bih želio da se usredotoče na sheme филейной вязке ivica proizvoda. Na francuskom «филейный» znači mrežica. Princip ovog obvezujuća svodi na ct-bikovi s nac-m i zrakom. šarke između njih.

Ako ste prvi put pročitao sam u ruke shema, koja nudi vezati филейное platnu, onda možete vrlo zbuniti ovaj posao s vezom križem. Ne žurite odlagati ovu tehniku na stranu. Филейное pletenje omogućuje stvaranje remek-djela. Lijepa zavjesa, tkanina, salveta pa čak i bluza obavljene u ovoj tehnici, oduševiti sve vaše prijateljice će vam biti vlasnik, s dobrim ukusom. Za velikim platnima primjenjuje široka филейная обвязка, za jastuke i male salvete možete primijeniti usku obrub na rubu, ili radi umetanja u njihovu sredinu.

Kada филейном pletenje je vrlo važno pridržavati se strogost linije. Tako da taj posao obično obavljaju knitters sa iskustvom, koji su već razvili svoju jasnu gustoća, ne dopušta столбикам galop prema gore i prema dolje. Međutim, sve i kada je ono prvi put počeo istraživati филейное kukičanje. Nudimo vam vježbati na несложном узоре u филейном stilu.

Široka обвязка rubu proizvoda филейным način

Za početak филейное pletenje, trebat će vam pamučna pređa, njegova boja zavisi od vašeg okusa željama. Debljina niti je poželjno odabrati da ona odgovara na udicu broj 2.

Početak филейное kukičanje je potrebno sa skupa 180-ak возд.itd. plus 3 возд.itd. podizanje.

Prvi od: stane ct-kami s nac-m u svaku petlju

S 2-og do 53. niz pletenje ide prema shemi. Tamo gdje su stanice moraju biti popunjena,провязываем 3 ct-ka s nac-om. Prazne ćelije вяжутся stupac накидом i 2вп. Svaki niz mora nužno počinje s 3-x возд.itd. podizanje i završava ct-com s nac-om.

Kad završite pletenje proizvoda na rubu može se izdati, провязывая kukom u svaki drugi kavez za 5 ct-uvala bez nak-da.

Kako pravilno vezati филейное platnu, potrebno je poznavanje nekih pravila:

1. Kada вязке «file» kuka je ušao u srednji dio tabele, a u svakom slučaju u 2 полупетли donjeg reda. Inače će se dogoditi pomak stupove.

2. Филейное platno, zvano «francuska grid» stane u luku od возд.n taj način stanice nalikuju шахматное polje.

3. Za филейной каймы pogodne bilo nit.

4. Plesti na taj način je moguće, kao i poprijeko, tako i duž. Odabrani smjer ovisi o lokaciji uzorak.

Izbor sheme pletenje каймы

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: