Kao обвязать rub proizvoda рачьим korak kukičanje

Nakon završetka proizvoda često se javlja potreba обвязать njegov rub za davanje prekrasne završena vrste. Za neke proizvode je važno, da se tkanina dobro je zadržao oblik, ne растягивалось i ne деформировалось. Istovremeno nosi sa ova dva zadatka обвязка, izrađena u tehnici рачьего koraka. Ona odgovara vrlo jednostavno. Uzorak рачий korak kuka kako naučiti plesti detaljan master klasa, u nastavku.

Što trebate znati

Рачий korak – to je jednostavna i istovremeno učinkovit обвязка rubu proizvoda. Osnovna značajka ga ostvariti je u tome što plesti ga ne trebate s desna na lijevo, kao što se obično događa pletenje kukičanje, i obrnuto, s lijeva na desno. Ova tehnika je u početku može izgledati neobična, ali, malo попрактиковавшись, vi ćete biti u mogućnosti da obavljaju zatvorenih očiju.

Обвязывают рачьим korak nih proizvoda, горловину, rukavi. Ona je pogodna za uređenje pokrivala za glavu. Dobro s njim izgleda i tekstila za domaćinstvo: baca, jastuci, pokrivači. Osim toga, uzorak se koristi kada pletenje elemenata «фриформ», kao što su lišće, sajle, cvijeće.

Izvršiti рачий korak kuka može se istim koncem, kojoj вязалось sam proizvod, a možete uzeti pređa drugu nijansu ili kontrastne boje. To će stvar svijetle i nezaboravno. Primijeniti ne samo za proizvode vezane za kukičanje, ali i krakova.

Majstorski ručni rad

Shema kukičanje je vrlo jednostavna, iako isprva može činiti da ispunim neugodno. Označen je kao križ s valovita linija na vrhu. Ovaj majstorski pomoći razumjeti glavne točke obavljanje uzorak.

Početak pletenje možete sa bilo kojeg mjesta rubu proizvoda. Ne zaboravite da stane on s lijeva na desno razliku od običnog kukičanje.

Tehnika pletenja sljedeća:

 1. Počinjemo uzorak iz tabele bez накида.
 2. Unesite kuka od sebe pod obje полупетли prethodne tabele rubu proizvoda.
 3. Захватываем nit i вытягиваем. Dakle, na kuku će dvije petlje.
 4. Провязываем ih istovremeno.
 5. Ponovite korake od 2-og do 4-og bod.

Pojasnili majstorski prikazuje video tutorial o ga pletenje.

Drugi načini plesti uzorak

Gore navedeni master klasa daje razumjeti kako plesti рачий korak klasičan način. Postoje mnoge druge mogućnosti za obavljanje flasteri. Na primjer:

 • Zračni petlja. Ako se dodati nakon провязывания dvije petlje zajedno, onda se može dobiti više labave uzorak.
 • Dvije zračni petlje. Ako ih dodati nakon провязывания dvije petlje istovremeno, pareni će biti veće i skupno imaju pogled festoons – ukrasni rub proizvoda u obliku zuba.
 • Bujne pločici. Stane on kroz jednu petlju razloga. Nakon izvođenja tabele bez накида na alat radi накид. Uvesti ga u desno petlju razloga. Захватываем nit i вытягиваем. Ponoviti ovaj postupak dva puta, nakon čega je sve petlje na udicu провязываются u jednom koraku. Bujne čunj fiksna jedna antena prozorčić.

Ogledalo način

Ponekad postoje situacije u kojima nije moguće izvršiti header / footer рачьим korak klasičan način. Zatim ga povezati možete zrcalna slika. On провязывается s desna na lijevo. Vezati ogledalo рачий korak će master klase.

 1. Posljednju petlju pletenje treba lagano izvući.
 2. Alat se ubrizgava pod drugu petlju, nit je zarobljen i izvučen petlja duži.
 3. Kuka rotira za 360 stupnjeva i dvije petlje провязываются zajedno.
 4. Korake od 1. do 3. se ponavljaju do kraja pletenje.

Ogledalo način da se primjenjuju u V-obliku горловинах, irski кружеве kada обвязке simetričnih dijelova. Uzorak se može vezati za jednu ili dvije s petljama ili preko gustih tabele.

Рачий korak – to je obični pruge bez накида, samo je implementirala u suprotnom smjeru. Gore master klase, s detaljnim uputama i objašnjenjima pomoći će vam, ako ste se prvi put susreo s potrebom vezati za ovaj uzorak. Ako su ostali slučajevi koji zahtijevaju detaljnije ili vizualna objašnjenja, onda vam pomoći video tutorial.

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: