Kako napraviti lijep i vlakna iz krzna помпон na kapu

Kapa, posebno вязаная rijetko zahtijeva dodatno uređenje, budući da se jednostavnim uzorkom stvoriti jedinstvenu i vrhunska stvar. Kapica sa помпоном prvo je znak dečije garderobe ili sportskog stila.

Moderan izgled dizajnera, imao tu stavku i na odrasle stvari. On dodaje da šešir ne samo законченность, ali i razrjeđuje u nekim modelima pretjeranu strogost, dok drugi dodaje svjetline.

Помпоны izvode od pređe, kojom je povezana kapu, ili od komada krzna. Pravilno će se na jesen modelima koristiti нитяные помпоны, a zima – obavljati s krzno. Po veličini mogu biti i mali i sličnih po veličini šešir. Njihov broj je također varira; postoje modeli na kojima se izvode s desetak пумпонов, i to izgleda zabavno i bezobrazan.

Sjajna kapa sa помпоном

Jesenski kapa sa двуцветным помпоном, zasićene boje fuksije i kontrastom u boji igle, svijetle naglaskom. Ostaje napraviti помпон na kapu od ostatke pređe i u šetnju.

Materijali

Uzorak se izvodi iz полушерстяной pređe u dvije boje: fuksija — 100 g i žuto – 50g. Чулочные žbice brojevima 6 i 7.

Veličina opseg glave 52 cm, gustoća guma na спицах broj 6 14п. ×22 broj u krug, gustoća uzorka «bisera» na спицах broj 7 je 12н. ×24 relativna broj na kvadrat 10×10 vidi

Uzorak «bisera»: javlja alternacija 1 osoba. ap i 1 poleđini. U sljedećim redovima događa offset — nad вывязывается lica изнаночная i obrnuto.

Opis

Skup petlje se izvršava žutom кукурузным bojom na žbice broj 6 u broju 68 petlje. Вывязывая 1-d niz u krug, zatim se obavlja distribucija petlje na 4 žbice. Guma 2×2 вывязывается visine 10 cm.

Dalje slijedi glavni uzorak već bojom fuksije krakova broj 7. Smanjenje početak, prolazeći 10 cm, to je oko 24 kružnih redova od guma. Вывязываются, naizmjenično zajedno 3 lica petlje i 1 изнаночная, broj petlji na 34. Smanjenje idu kroz krug – prepletanje 1 изн. i 3-x sp osobne, tako se ponavlja do kraja niza 8 puta, заканчиваясь 1 изн. i 1 prednjoj petlje.

Kroz krug bez убавлений sve petlje вывязываются 2, desne. Petlje, koji je ostao послеубавлений – 9 komada, izdvajali zajedno i fiksne radne konac.

Za dovršenosti – ušiven помпон i okrenu pola guma.

Vlakna iz помпон

Da bi помпон na šešir koji je ostao od pletenje pređa rana na osnovu. Osnova izrezati od debelog kartona u obliku dva pravokutna komada . Rupe i rezovi se izvode na crtežu. Visina pravokutnika = promjer budućnost lopte + 1см.

Od preostalih od pletenje pređa отрезается komad, koji se naknadno naplaćuje натомка. Taj segment je umetnut u iglu i pričvršćeni na kartonskim прямоугольниках, kao što je prikazano na slici.

Zatim nit je rana na karton, na mjestu reza.

Vremena s iglom, взыскиваются намотанные teme.

Kako smanjiti намотку, kartonske kutije malo rastali.

Dobiveni nabava će se povući s kartona, i подравнивается do obrazovanja glatko lopte. Ispada surround пумпончик.

Kapa ушанка

Strogi siva boja modela dopunjena surround uzorkom «pljuvati», koji će omogućiti čak i na hladno da se osjećaju ugodno. Okretanje na prednjoj strani, i uši стилизуют kapu ушанку u, a kao ukras ispunjeni 3 меховых помпона.

Materijali

Uzorak ушанки spektakularno s brtvenom полушерстяной pređe (70m/100 g) — 150g. Žbice broj 8 i 3 меховых пумпона.

Veličina opseg glave 52 cm, gustoća guma krakova broj 8 13п. ×20 p = kvadrat 10×10 vidi

Opis

Upisali krakova broj 8 28 sp za вывязывания guma 2×2, visina koja 15р. U sljedećem 16-m je povećanje od vrha do 18 petlje, ispada = 64 ap Dalje guma na visinu još 6 godina.

20. broj: uzdržan кромочная, dalje od * do * провязывается 4 puta.

* 2 lica petlje, a zatim glavni uzorak «pljuvati» u broju 10 puta*. Uzorak «pletenice» se izvodi prema shemi.

Dalje opet 2 lica i кромочная.

Убавки počinju u 43-m redu kroz провязывания zajedno 2-x изн. p. I 2 zajedno изнаночными вывязываются petlje i 44-m redu. U sljedećem 45-m redu убавки zbog провязывания zajedno 2 lica petlje. Sljedeći 46-g ponavlja 43 broj. Preostalih nakon убавлений petlje su izdvajali zajedno radne konac.

Za izradu kape izvodi трикотажный šav. Uši u broju 2-x komada, вывязываются, s polaskom iz spoja 4 linije, na rubu kape upisali 12 p. i вывязывается guma 2×2 – 10 od Oblina dostupan убавками u 11., 12. i 13. redovima s dva изнаночных вывязывается 1 petlja. Dobiveni broj petlji ugovoren konac.

Pripremljene помпоны пришиваются na vrhu kape – veliki, uši – помпоны manji.

Legenda:

│ – prednja petlja

─ – изнаночная petlja

– 3 petlje se snimaju na pomoćnu iglu ispred rada, вывязываются 3 petlje, desne, a zatim 3 snimljene s igle.

Kako napraviti krzna помпон

Za izradu меховых lopte koriste prirodni krzno i umjetno.

Od заготовленного rez, krzna, izrezati pomoću otpadnog materijala, krug.

Međutim, komad krzna može biti i ne okrugli, na gotovom помпоне to neće biti primjetno.

Uz pomoć igle sa fino леской, izrezati krug po obodu s изнанки, прошивается velikim bodom. Kraj linije nije vezan, a služe za zatezanje.

Umjesto linije odgovarati čvrste niti.

Popunjavanje će poslužiti za davanje oblika lopte. On обвязывается trake, koja, kada je polaganje u krzno-torba, dolazi van.

Konačna faza – стягивание liniju, koja обтянет krzno oko punila. Izvodi čvrst čvor i rezultat помпон ušiven na šeširu.

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: