6 smještajnih kukičanje tepisi na stolice sa opisom i video mk

Kao slatke male stvari, kao što su prostirke na stolici, lonac držači, grijače za vodu, salvete, napravio svojim rukama stvaraju udobnost i toplinu u domu. Lica mjesto zauzima u svemu tome сидушка, koja se ne obavlja samo ukrasnu funkciju, ali i pomaže u zaštiti stolice od mogućih oštećenja. Pletenje tepisi na stolice kukičanje nužno otpuhati, toliko, da žele raditi i raditi «odjeću» za namještaj. Obično ih čine okrugla, ali također mogu biti kvadratni, u obliku cvijeća, srca i ostale Povezati ih neće biti poteškoća, pogotovo ako postoje osnovne vještine čitanja sheme.

Višebojno mat-torbica od бабушкиного kvadrata

Kao vesele i jarke tepisi nužno stvoriti dobro raspoloženje za cijeli dan, čak i ako iza prozora je loše vrijeme. U njegovoj osnovi – hallu kvadrat, koji uvijek izgleda povoljan i ima posebnu согревающую auru. Pletene prostirke možete napraviti od ostataka pređe, čiji je puni proizvod nije dovoljno, a stati nigdje.

Materijali

Raditi pretpostavlja se da je od ostataka bilo pređe, poželjno je odabrati jedan debljine i malo kombinirati boje. Udicu br 4.

Koriste se uzorcima

Pletenje tepisi u ovom slučaju temelji se na бабушкином kvadrat. Istina, svaki pojedini element – to nije kvadrat, a šesterokuta. Na rubovima proizvoda mora biti полукруги.

Kako napraviti tepih na stolici?

Potrebno započeti sa stvaranjem бабушкиного kvadrata, odnosno pojedinih elemenata buduće tepisi. A slijed rada je:

1 g.: osvoji 3 zračni petlje (BN) i spojiti ih zajedno pomoću kabela za tabele (SS). Napraviti 2 petlje podizanje (PP).

2 godine: zatim u svaku petlju razlog za biranje 3 tabele sa накидом (ССН) + 2 PP.

3 godine: 1 BN, 4 ССН, 1 BN. I dalje ovaj motiv do kraja niza. Kada završiti krug, onda провязать SS povezati početak i kraj niza. Završiti rad na ovom element.

Jednom bregastom vratilu već spreman, to možete učiniti jednu boju, ili dodati konac druge boje. Na primjer, možete napraviti серединку jedne boje, a ostatak drugog. Aisne stolica treba što više kvadrata za zatvaranje površina. A da preporučite dogodilo ravna, onda je potrebno vezati udicu još полукруги za taj opis:

1 g.: osvoji 3 TOI, zaključiti u prsten.

2 godine: u svaku petlju prethodnog kruga провязать na 2 ССН.

3 godine: 1 BN, 4 ССН, 1 TOI – nastaviti do kraja. Pričvrstite nit.

Kada se potreban broj elemenata će biti spreman, onda ih povezati jedni s drugima kuka, pomoću SS. Ali to još nije sve rad, jer morate obaviti header / footer. Dobivena platnu обвязать godina sc. Prolazi prvi krug, birajte 2 BN, sljedeći niz ССН. Pletenje obavljati čvrsto, da se ne bi nepotrebno troškova na uglovima, onda сидушка savršeno «sjedi» na stolici. Kompletan rad lukovima od 3 TOI, koji se ponavljaju kroz 4 tabele.

Lijevo učiniti бахрому. Za nju će trebati jednake dužine pređe koristi za rad.

Segmenti продеть u арочки i vezati čvor kuka.

Сидушка na stolici: video radionica

Jednostavne sjedala na stolicu upletenom столбиками

Pletenje takve presvlake na stolice ne razlikuje složenosti i s njim je lako nositi oni koji kuka nikada prije nije radio. Na prvi pogled se može činiti da podnosi prilično složene, s kojima se mogu izdvojiti samo iskusni мастерицы. Ali to nije tako, jer se s njima može sve i vezati takve slatke odjeće za stolice ugriz. Сидушка ispada skupno, tako da savršeno stane na stolicu bez presvlake.

4

Materijali

Bilo da pređe. To mogu biti ostaci, sastav ne smeta. Pletenje učiniti kukičanje odgovarajuće veličine.

Koriste se uzorcima

Сидушка na stolici izvedena u obliku okruglih boja. Kao pleteni cvijeće stvaraju upletenom столбиками posebnim kukičanje, iglu ili na ručku.

Postupak rada

Za stvaranje tepisi birati kukičanje lanac od 5 VI. Spojiti u prsten. A sada izvesti 3 TOI za dizanje i prebacivanje na sljedeći skladištu. Koja se izvodi upletenom столбиками. U svakom od njih po 10-12 zavoja.

Lampa bitve su temelj takve lijepe tepisi, stoga ih je potrebno svladati. To se može učiniti posebnim kukičanje, koristeći iglu ili olovku. Koliko je potrebno takvih elemenata? Za to je potrebna stolica, točnije njegovu veličinu sjedalo, do kojeg će biti jednak сидушка. A budući da cvijeće će se u masi, a zatim na 1 motiv treba 2 komada.

Gotove cvijeće međusobno povezati kukičanje i ispunite punila, na primjer, синтепоном. Vatu za ove svrhe, ne preporučuje se, jer ona ide stranputicom, čini površinu neravan i ružna. Za sklapanje pojedinih цветочков također će morati raditi kukičanje, izvodeći GRIMASE. Lijep i mekan tepih na stolici spreman. Možete ga ostaviti kako je, ili ukrasiti po svom nahođenju. Na stolici u jednoj sobi se preporučuje učiniti tepisi u jednoj boji uređenju, onda će stvoriti prekrasan ansambl.

Video radionica

Mat-sjedala na stolicu: video radionica

Tepih od ostataka pređe: video radionica

Inspiracija

Сидушка od traka pređe na cijele stolicu: video radionica

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: