Pletenje берета kukom za djevojke sa shemama i opis

Jedan od najpopularnijih pokrivala za glavu za djevojčice — to godina traje. Povoljno samo pletu svoje kukičanje, jer uzima okruglog oblika. A kružni kukičanje — to je lako. Kukičanje beretki za djevojčice zanimanje fascinantno. Samo par večeri možete povezati lijep uzima barem na proljeće, iako je na ljeto.

Ljetni beretke lakši, delikatna. Beretke na proljeće вяжутся gušća uzorkom i više toplim konac. Početak i sredina proljeća često su cool, a to znači da se za takve берета može zašiti obloge.

Pletenje beretki

Prije nego što počnete plesti uzima, mora naučiti osnove i značajke pletenje ovaj šešir. Kao što smo već rekli, osnova берета — to je krug. To se zove донышко. U tablici možete vidjeti primjere dimenzije za берета.

Ali prije pletenje берета kukičanje svakako provjerite veličinu glave djeteta, na koji ćete ga vezati. Da biste provjerili promjer берета je potrebno staviti ga na ravnu površinu. Pletenje krug se postiže jedinstvena povećanjem petlje u pletenje. Tada je proizvod prirodan način će se proširiti.

Sljedeći dio берета zove visine. Oni вяжутся bez dodataka petlje i u visinu obično dosegnu 3-10 vidi

Nakon zidova počinje dio убавлений. Ona je manje zidova — od dva do četiri centimetara.

I zadnji dio — rubu. Njegova visina od 1 do 10 vidi Ovaj dio берета mora odgovarati veličini glave, a zahvaljujući njoj preuzima će dobro sjesti. Ako imate kraju ispalo previše širok, može se провязать ga kukičanje manje sobe i, obrnuto, ako je bio previše usko, onda uzmi kukičanje veće sobe.

treba unajmiti mjerenja. Za to сантиметровая traka mora proći iznad obrva na 2 cm, što je nešto iznad uha i kroz maksimalno isturenim točku na potiljku.

Беретик za djevojke na ljeto shema s opisom

Na ljeto se može vezati vrlo lijep ажурный беретик kuka. Stane on u krug. Čak i za početnike вязальщиц nećete imati problema.Ova godina uzima sliku izračunava se na djevojčicu 2-ih godina. Vezati godina uzima za ljeto veće veličine je potrebno prikupiti veći broj petlji.

Trebat će vam:

 • niti Holly ili bilo koje druge, to je poželjno, pamuk (200 gr/50 m);
 • kuka br 2,5 i broj 2.

Veličina: opseg glave 45-47.

Opis

Počinjemo pletenje sa skupa spojnice — 90 kom ili neki drugi broj, ali više od 6. Možete birati elastična skup. Dijagram u nastavku.

Zatim je jedan broj столбиками s накидом. Вяжем sljedeće četiri reda u krug reljefni столбиками, naizmjenično lica i изнаночные.

Dalje вяжем prema shemi веерочка pet barova s накидом, tj. ponavlja na 6 spojnica(za to raste broj petlje x 6) do postizanja željenog promjera dna берета.

Za to je potrebno oko 3 puta провязать uzorak na uzorak. Zatim убавляем prema shemi.

Вдеваем konac u iglu prolazimo preko петелек zadnjeg reda i стягиваем vrhu. Lijep uzima na ljeto za djevojke spreman!

бере 10

Uzima za djevojke na ljeto s cvjetnim uzorkom

Shema pletenje ovu jednostavnu берета je vrlo jednostavna te je pogodan i za početnike вязальщице. Za pletenje ljetnih beretki bolje je koristiti prirodne pramenove, na primjer, pamuk.

Trebat će vam:

 • pamučna pređa;
 • kuka.

Opis

Pletenje početi sa skupa zračnog ovjesa x 6. To je potrebno za вывязывания rapport. Ako plesti u krug, onda čunjevima bez накида treba провязать samo jedan broj. Ako želite veći periferiji, onda провяжите malo više. Nakon što ste довязали kraju, potrebno je провязать slijedeći red svodova na 3 VI. To jest, na 6 petlje 2 lukova. Sljedeći niz godina sc i luk od 3-x BN (shema).

Dalje вяжем uzorak — BN +8 ССН u luk+luk od 3 VI. Dalje вяжем godina беретик prema shemi, s naglaskom na veličinu glave. Вяжем донышко pomoću убавок, провязывая ССН zajedno. Vaš беретик na ljeto spremni!

Ажурный godina беретик za djevojke

Takav ажурный godina беретик morati usput bilo djevojčicu i njezinu mamu)

Trebat će vam:

 • pamučna pređa (400 m, 100 m);
 • kuka br 1,3.

Opis

Početak pletenje treba s dna. Za ovaj tip 6 VI. 1-red — обвязываем zračne lanac 16 ССН i вяжем prema shemi, s obzirom na ono što promjer dna je potreban. Sheme su u nastavku.

Ажурный беретик — video majstorski

Ima i šal na proljeće ili u jesen za djevojke

U prohladno proljetno vrijeme toplo беретик morati vrlo usput. Uz njega možete povezati шарфик, da je bio prekrasan set. Ako pročita sheme odgovara ovaj kit je vrlo jednostavno.

Trebat će vam:

 • pređa Vita Brilliant (380м/100гр);
 • kuka broj 1.75.

Opis

Počeli plesti донышко. Za to, s naglaskom na shemu, вяжем krug promjerom. Ako je obim glave 50 cm, promjer 25 cm (50/2).

Tip lanca od 12 TOI i замыкаем ga u krug.

1. rv — 3 VI za podizanje+11 ССН.

2. rv — 3 VI za podizanje+22 ССН (po 2 u 1 ССН prethodnog reda).

Nastavljamo prema shemi.

Dostizanje željenog promjera, dva reda вяжем bez прибавок i убавлений. Zatim se počinju smanjivati — u svakom клине провязываем zajedno na dvije tabele sa накидом 1 put. Nakon otprilike 3-4 reda убавок veličina će biti jednak обхвату glave. Tada se počinju plesti periferiji. Вяжем, naizmjenično konveksne i konkavne ССН, po tipu guma. Провязать onoliko koliko stane — 3-7 vidi Беретик na proljeće spremni!

Шарфик stane u krug.

Uzima za djevojke na proljeće ili u jesen

Lijep i jednostavan u izvedbi беретик za djevojke. Stane on u krug i može biti ukrašena вязаным cvijet.

Trebat će vam:

 • pređa «Семеновская» (392м/100g);
 • udicu broj 2.

Veličina: opseg glave 48 vidi

Opis

Донышко вяжем prema shemi, promjer 24 cm (oko 16 redova). Sljedeće 4 broj вяжем ССН bez aplikacije (to je zid). Početi smanjivati — провязываем u svakom клине 1 put u 2 ССН zajedno. Smanjiti do željenog obujam glave. Sljedeći niz вяжем ССН. Sljedećih nekoliko redova вяжем godina sc na željenu visinu. Rub može обвязать рачьим korak.

Izvor:http://kru4ok.ua/

Беретка na jesen ili proljeće shema s opisom

Vrlo dobar model беретки za djevojke. Možete ukrasiti вязаными цветочкам i ukrašavanje kamena kao na slici.

Trebat će vam:

 • pređa Bamboo wool (50g./95м.);
 • kuka za broj 3.

Veličina: opseg glave 48 vidi

Opis

Plesti uzima kukičanje ćemo reljefni столбиками. Tip 6 TOI i замыкаем u prsten čini čunjevima.

1 red — 3 VI za podizanje + 11 ССН.

2, niz — 3 VI za podizanje + 23 ССН.

3 red 3 TOI podizanje +35 ССН. U ovoj seriji povećanje učinio reljefnim čunjevima. Na taj način dođete do konkavnih rubova klinova.

Dalje вяжем prema shemi, što priraštaj ССН.

Za вывязывания dna treba vezati za oko 13 redova (fokusira na željeni promjer). Početi smanjivati — провязываем na 2 ССН zajedno sa svake strane od reljef.tabele. Tako smanjiti za oko 5 redova. Počinjemo kukičanje околышек. Za to se mora провязать 3-5 redova (po vašem izboru), naizmjenično konveksne i konkavne ССН. Obratite pažnju na to da se reljef.stih podudaraju se s ispupčen ССН. Беретик spreman!

Izvor: stranamasterov.ru/

Originalna беретка малинка — video majstorski

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: