Вязаная lutka sa opisom i programima

Ni jedan Barbie lutku iz trgovine nije zamjena za igračku, vezane u svojim rukama. Pleteni lutke-govorio je– originalni soft, s njima se možete igrati, причесывать kosu, promijeniti odjeću, staviti sa sobom u krevet. Odjeću za takve lutke stane brzo i jednostavno, tako da možete napraviti cijeli ormar na svim vremenskim uvjetima. Takav igračkom dijete nikada nije ozlijeđen. To može biti кокетливая Tratinčica i njene ogromne oči:

A evo lutka модница Maša.

Novak вязальщицам preporučujemo vezati хорошенького пупса.

Master class za pletenje lutke-djevojke

Vezati svojim rukama lutku-govorio je moguće, вывязав boce različitih veličina. A mogu, kao u predloženom master class(MK), вывязать ravne oštrice i onda šivati. Udovi mogu biti ispunjeni u pojednostavljenom obliku, kao na slici. U MK razmislite i složenije rješenje, kada su skupljeni lutke čine s вывязыванием peta i stopala, ладошек i пальчиков.

Potrebno:

  • pređa bež(za tijelo), žute (kosa), bijele, ružičaste i plave (odjeća) boja;
  • skup носочных žbice broj 2;
  • izravna žbice broj 2;
  • igla sa velikim uha;
  • punila.

Torzo i glava

Tip krakova plava ave 24п. i провязываем 2p. l. гладью.

3р.: 1л., * 3л., 1 ns* — ponoviti do kraja godine, Kod nas 32п.

Sa 4-og na 28р. — lica pogodak., naizmjenično bijele i plave pruge. Накиды za stražnji zid, da ne bude rupa.

Za vrat radimo убавки:

1p.: 6л., 1п. skinite, 1л.-protežu se kroz sn., 2п. u 1л., 12 l., 1п. skinite, 1л.-protežu se kroz sn., 2п. u 1л., 6л. imamo 28п.;

2p. i 4ps. — sad;

3р.: 5л., 1п. skinite, 1л.-protežu se kroz sn., 2п. u 1л., 10л., 1п. skinite, 1л.-protežu se kroz sn., 2п. u 1л. 5л. imamo 24п.;

5р.: 4л, 1п. skinite, 1л.-protežu se kroz sn., 2п. u 1л., 8л., 1п. skinite, 1л.-protežu se kroz sn., 2п. u 1л. 4л. imamo 20п.;

6р.: l.;

7р.: prijelaz na pređa bež цв.: lica.;

8р.: v.

Predsjednik

1p.: 1л., *1н.,2л.* — sve godine To 30п.

2p. za 22р.: l. vode;

23p.: *3л., 2п. u 1л., * -sve godine Zajedno 24п.

24r. i 26р.: v.;

25p.: *2л., 2п. u 1л., * -sve godine To 18п.;

27r.: *1л., 2п. u 1л., * -sve godine To 12п.;

28р.: * 2п. u 1л. * -sve godine To 6п.;

Razbiti konac se protežu kroz preostale sp, zategnuti i učvrstiti. Izvršiti šav duž trupa i glave, pre ispunjavanjem dogovor punila.

Ako želite svojim rukama napraviti veći igračku, ima smisla вывязать glavu i torzo odvojeno i onda šivati. Naše slike s master-klase će vam pomoći razumjeti kako se to radi. Ne zaboravite samo na elementu lica вывязать u centru grbu – шишечку za mlaz vode.

Za veliki lica možete koristiti утяжки, što anatomski oblik za uši, oči i usta. Obratite pozornost na MK, kako se pravilno obavlja estriha lica. Prvo намечаем igle potrebni prostor ispod oka, nos. Zatim iglom se obavlja estriha, jako potezanje nit.

Вывязав torzo, ispunite ga punila i сшиваем. Dalje obavlja estriha torzo. Mandatar pupak lutke i magarca. Сшиваем glavu i torzo.

Ruke i noge – master class

Za noge zapošljavanje-govorio je plava ave 14п.

1p.:1л.,*1н., 2л.*-cijeli godine Zajedno 21п.;

2p.: v.;

3р.: 3л.,1н.,*5л.,1н.*- tri puta, 3л. To 25п.;

Dalje idi u bež boji.

4ps. za 12р.: k. gol.;

11р.:7л.,*1п. skinite, 1л.-protežu se kroz sn.* -dvaput, 1п. skinite, 2п.u 1л. i protežu se kroz sn., *2п. u 1п.* -dvaput, 7л. Zajedno 19п.;

13р.: 2п. u 1л., 15л., 2п. u 1л. Zajedno 17п.

s 14лет. za 48р. k. gol.;

49р.: 1., 2п. u 1., 3из., 2п. u 1., 1.,2п. u 1., 3i., 2п. u 1. Zajedno 13н.;

Bod dogovor, ispunite синтепоном.

Ruke

Upišite se na žbice bež ave 5п.

1p.: 1л., 1н., 1л., 1н., 1л., 1н.,2л. Zajedno 8п.;

2p.: c.;

3р.: 1п. u 2л., 2л., *1п. u 2л.* -dvaput, 2л., 1п. u 2п.;

4ps.: 1п. u 2i., 9a., 1п. u 2i., 1. Zajedno 14п.

Idite na plavu boju i dalje вяжем kukičanje, naizmjenično bijele i plave pruge.

5р. i 6р.: v.;

na 7р za 11р. -k. gol.;

12р.: *2i., 2п. u 1.* — cijeli broj. Zajedno 12н.

Blizu ap Radimo šav duž ruke. Na ладошке petlje стягиваем, a na drugom kraju зашиваем ravnim rubom.

Пришиваем ruke i noge na туловищу.

Možete, ako želite, ruke i noge obavljati profesionalno. To nije teško za napraviti sa svojim rukama, ako slijedite foto master-klase.

Noge вяжутся чулочными krakova u krug. Kada pletenje peta možete uživati u programima pletenje običnih čarapa. Završio je noga сшивается, punjena синтепоном i ušiven na туловищу. Zatim je učinio estriha na koljenima, gležnjevima i nogama.

S tog algoritma, koristeći MK, вяжем ruke. Razlika je samo u tome što je potrebno zasebno провязать palac. Estrih radi na laktovima, zglobovima i пальчиках. Пришиваем ud.

Kod nas je bila povezana sa svojim rukama gotovo živa pupa, dobar lik, nimalo ne zaostaje za boravak tanka Barbie!

Ostavio ju ukrasite i odjenuti. Da bi kosa izrezati na konac, stavili ih prepoloviti i fiksiranje kroz petlje na glavi. Kako bi dobili lijepu frizuru, kosu podijelite na dva vlasi, завязываем ponytails. Kosa выравниваем, uredno подравнивая škare medalju.

Na licu вышиваем oči i usta. Ako postoji, može se koristiti ukrasni lutkarske oči. Oblik lica mogu biti različiti, ovisno o утяжки i izgled. Boje ili ruž ukrasiti lica, crtajući na njemu rumen obrazi. Odjeću naše djevojčica neće biti gore nego što je pupa-flert Tratinčica. Кофточку i cipele već smo vezani. Druga odjeća — штанишки — stane ruža pređe. Koristeći radionice za pletenje lutke, вывязывается odjeću.

Odjeća druge boje će se transformirati lutku-djevojčicu u lutku — dječaka. I, naravno, kose bebe radimo kratkim. Inače, koristimo isti majstor-klasa. Originalni soft vezane posejali lutke spremni!

Вязаная lutka «Pirat»

Vezati evo ovog prekrasnog pirat s dressing za oči možete u krug.

Kako bi kosa lutke: master class

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: