Вязаная piletina kuka do Uskrsa s opisom plana i master-klase

Uskrs – važan praznik za svakog kršćanina. Na njega pažljivo pripremljena unaprijed se peče uskrsni kolači, boje jaja, kupuju male dodaci i sitnice za uređenje doma i blagdanskog stola. Bitan atribut odmor u zadnje vrijeme osim jaja i куличей postali košara od pruća, uskršnji zec i kukičanih kokoš do uskrsa kukičanje, ispod kojih se često skrivaju obojena jaja. Vezati ih za ukrašavanje jaja uopće nije teško. Takvi proizvodi će biti pristojan tvrtka za kornjača.

Pletenje kokoš: priprema za rad

Za pletenje pashu kokoš trebati da pređe 4 boja: jedan glavni boja, dvije oprečne za vezanje i treći za kosu. Gotovi proizvod za ukrašavanje jaja, изображенное na slici, izrađen od ниточек Yarn Art Jeans kukičanje debljine 2,00 i 1,75 mm; Njegova visina je 9 cm – sasvim dovoljno da se sakrije ispod jaja.

Se koriste kratice:

PP – zračni petlja.

Godina sc, žlice. b/n – postolje bez накида.

ССН – stupac 1 накидом.

СС2Н – stupac 2 накидами.

ПССН – полустолбец s 1 накидом.

G. – niz.

Počinjemo pletenje pashu kokoš

Posao počinjemo sa skupa kukom 3 VI. Dalje u 3-yu BN (prvi slagati slog) провязываются 16 ССН. Rezultat prsten se zatvara x čunjevima u vrhu prvog stupca.

Pivo, donesena nakon završetka prve godine – to je vrh ledenog ukras za jaja. Da bi вязаное je proizvod došao je ravna i lijepa, treba pokušati napraviti uredan.

Predsjednik proizvoda

Sljedeća faza rada – pletenje predsjednik pashu kokoš za ukrašavanje jaja. Ispunjavamo ga kukičanje столбиками bez накида. Svaki novi red pri tome se izvršava bez petlje da se penje. Kako ne dajte se zbuniti i napraviti potreban broj kružnih linija mjesto početka drugog retka preporučuje se označiti markerom ili konac druge boje.

Drugi g. izvodi vrlo jednostavno: u svaku petlju prethodnog рядка odgovara stupac b/n. Držeći se takvih programa, izvršavanje i treći i četvrti rv proizvoda, Završili četvrti broj x čunjevima.

Počevši od pete godine izvode TOI za podizanje niza. U prvu petlju prethodnog рядка treba vezati jedan čunj bez накида. U drugu petlju вяжем dva stoljeća. b/n – napraviti prvu aplikaciju s pet. U treći i četvrti — jedan po jedan stupac b/n, a u peti – opet napuniti. Takva shema pletenje nastavlja do kraja godine, Završava peti od konjunktiva čunjevima u TOI. Na kraju, u krugu nakon dodavanja pet izlazi 21 petlja.

Šesti i sedmi od вяжем столбиками b/n bez dodavanja petlje.

S osmog godine prelazi na tijelo pashu kokoš, u kojem se možete sakriti jaja. Za to se izvodi proširenje, kao što je opisano u nastavku.

Trup u koji možete sakriti jaja

Osmi godine proizvodi za ukrašavanje jaja stane kukičanje ССН. Uspon niza vrši se pomoću tri BN. Plan rada predviđa popunjavanje: u svaku petlju na dva ССН. Rezultat je na kraju niza moraju biti ispunjeni 42 stupca. Takvo proširenje torzo je potrebno kako bi u njemu možete sakriti jaje.

Uspon devete godine i provodi tri BN. U njemu провязывается 14 lukova od tri BN. Za to preskočiti 2 petlje, u trećem провязываем stupac b/ns Opet tri OP žlice. b/h kroz dvije u treću petlju prethodnog рядочка.

Deseti od stane luk deveti. Uspon linije radimo pomoću tabele bez накида u prvu luku. U nju je potrebno провязать još jedan stupac. U drugi luk deseti redak вяжем 5 СС2Н, u trećem – jedna jušna b/h u četvrtom – opet 5 СС2Н. Dakle, idemo motiva do kraja niza.

11 g. U srednju petlju prvi motiv od 5 СС2Н stane 2 žlice. b/n, a za sve naknadne jedan po jedan. U žlice. b/n prethodnog retka stane 6 СС2Н.

12 g. Obavlja sličan 11 red, sa tom razlikom, što je povezano u prethodnom redu žlice. b/n stane 7 СС2Н.

Nakon isteka 12 g. trup примеряется na jaje, kako bi se utvrdilo je potrebno nastaviti rad kukičanje dalje ili dovršenog visine dovoljno. To može biti različit zbog različite debljine nit kuka i gustoća pletenja. Ako je potrebno vezati još jedan broj, onda se vrši slično tome 12-og, s tom razlikom da je u žlice. b/n prethodnog retka stane 8 СС2Н.

Sljedeći niz вяжем baš kao i prethodni, a u 14. je potrebno napraviti sužavanje za uskrs piletina čvrsto садилась na jaje. U njemu je dužan da u prethodnom redu žlice. b/n izvršava 6 СС2Н.

Zadnji 15 g. U svaku petlju prethodnog рядочка stane ССН. Za bolju stabilnost proizvoda, potrebno обвязать рачьим korak.

Trup pod kojima je moguće sakriti jaje, gotovo.

Вяжем krila i rep

Kako pravilno odrediti lokaciju, rep i krila morate položiti proizvod za ukrašavanje jaja na pola i označite sredinu u boji zuba.

Rep će se sastojati od dva dijela: gornje i donje. Mjesto je navedeno na slici crvenom i zelenom bojom u skladu s tim.

Za obavljanje rep proizvoda присоединяем kuka nit u točki 1, tip 4 zračni petlje. U točki 2 крепим lanac putem godina sc. Ponavljamo 4 TOI i godina sc u točki 3 i tako do sedme točke. Dalje u svaku luku je potrebno vezati 1 godina sc, 1 ПССН, 1 ССН, 1 СС2Н i u zrcalnu sliku 1 ССН, 1 ПССН, 1СБН. Niz se završava x čunjevima.

Обвязывается konjski rep kontrastnim koncem столбиками bez накида u svaku petlju. U vrhu мотивапровязываем 2 godina sc za savijanje рядочка.

Donji dio repa je kokoš za ukrašavanje jaja se obavlja pomoću iste sheme, što je i gornja.

Mjesto za krilca drugačije na foto коралловой konac. Za njegovu implementaciju вяжутся 12 TOI, koji su pričvršćeni na туловищу godina sc.

3 TOI, крепим u 3-yu petlju luk od 12 TOI čunjevima bez накида. Na taj način ispunjavamo 4 male арочки. U sljedećem rv u svaku luku вяжем 1 godina sc, 1 ПССН, 1 ССН, 1 ПССН, 1 godina sc. Обвязывается krilo baš kao i rep. Drugi крылышко stane slična prvi. Venera je učinjeno na krunu na konac. Konačni korak – oči. Povoljno samo dodati gotove.

Takva zagonetka povezana piletina u društvu uskrsnog zeca i desetak jarkih šarenih jaja uljepšati vaš stol će blagdansko raspoloženje i će oduševiti djecu.

I još nekoliko opcija uskrsna курочек, piletina i kornjača s master-klasa za početnike

Nadamo se da će ovaj članak pomoći će vam vezati lijepe uspomene na svjetliju blagdan Pashe. Sretno vam pletenje!

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: