Вязаная kapa za novorođenče s opisom

Je nježna dob naših djece – to je, svakako, u prvoj godini života, odgovorna vrijeme, koji je drugačiji i najviše трепетным stav roditelja na dijete. Za рукодельниц, možda najviše od svega — uređenje i maziti to novorođenče. Tako pletene kape za bebe – to je neograničen let fantazija.

Razdoblje новорожденности brzo prolazi, a male pletene stvari još dugo će podsjetiti roditelje o voljene bebe. To je bebe potrebno zaštititi od propuha, zbog posebne osjetljivosti ушек. Ukrasne predmete, kao i kapa, kukičanje će smiješno malo dijete i izazvati osmijeh od prolaznika. Čak i za početnike вязальщиц povezati sa svojim rukama šešir kukom za dijete ni malo problema. Shemu za pletenje vrlo su jednostavne i jasne.

Вязаная kapa za novorođenče s ušima «smeđi Medvjed»

Vezati udicu takvu kapu-medo svojim rukama može za 2 dana. Budući da model ima složenu sliku, i izvodi male veličine na glavu bebe do godinu dana.

Materijali

Pređa koristi 100% pamuk Schachenmayr Catania – (50g/ 125м) tamno smeđe boje- 60г, crna, svijetlo-smeđe i bijele boje – vrlo malo za ukras i kuka broj 3.

Veličina: opseg glave dijete vidi 52

Opis

O tome kako izračunati broj petlji na kapu pročitajte u ovom članku.

Glavni pređe tamno smeđe boje tip kuka 2 vazdušna petlja, koja se zatvara, i već вывязываются u krug 10 stupove s накидами. U 2. redu se održava 10 aplikacija između spojnica kroz вывязывания od jedne petlje 2 stupove s/n.

U 3. redu i između petlje idu uz naplatu, na kraju razine ispada 30 petlji. U 4. retku između 2-me столбиками s накидами se obavljaju uz naplatu, na gore opisani način. U 5-om retku koristi se odvijaju između 3-me столбиками s/n, a u 6-m, odnosno između 4-me, i u 7-m već između 5-yu столбиками.

Sljedeći 8. obavlja se bez naknade, a u tekstu 9-m doplata izmjenjuju s провязыванием 6 barova s накидами zaredom. U 10. retku bez aplikacija вывязываются 70 petlje, 11. stup opet s dodacima između 7-yu столбиками s/n.

Ispostavilo se kružnica jednak обхвату glave djeteta, pa pletenje nastavlja na željenu visinu bez aplikacija. U ovom slučaju do 23-eg reda, u zaključnom 24. i 25. redovima провязываются već čunjeve bez накидов.

Dekorativni elementi se izvode odvojeno: oči, zatim lice, nos, naočale.

Uši se sastoji od dva sloja, koji вяжем različite nijanse smeđe. Prednja svijetla dio počinje s 2 возд. ap, zatvorene u prsten. U sljedećem reda вяжем 10 stupove s/n, dalje stup s прибавками između spojnica. U 3-m ar naknade provode između столбиками, ispada da 30 petlji.

4. broj odgovara tamno pređe i s прибавками između spojnica, sa brojem petlje u konačnici = 40.

Stražnji tamno smeđa dio počinje s 2-x возд. ap, i opet oni смыкаются i dalje вывязываются 10 ссн. Sa 2-og reda se proizvode priraštaj i tako do 4-og reda, nakon kojeg idu 40 sp

Za spajanje dijelova ушек priključeni na primjenu krivu stranu jedni prema drugima, i u svim pravcima столбиками bez накида провязывается 1 niz.

Najveći dio мордочки svijetlo-smeđa nijansa također počinju s 2-x возд. p. I slijedeći opis ушек, провязываются s прибавками 6 redaka.

Mlaz vode se izvršava crne pređe, treba upisati 2 возд.itd. i zaključati ih. Dalje, pažnju,вывязываются 5 barova bez накидов. U 2. stup se održati ravnomjerno 5 dodataka столбиками bez накидов. U 3-m, odnosno između 2-me petlje se vrši doplata je 4 m između 3-me, a u 5. – između 4-me столбиками b/ns 6-og i 7-og redovima провязываются bez dodataka.

Bijeli dio oka počinje s 4-x возд. sp, a u drugu petlju od početka провязывается 1 stupac b/n. Zatim nastavite niz 3-me столбиками b/h koji вяжутся u jednu petlju. Zatim u smjeru kazaljke na satu posao okrenuti i vezati 1 stupac b/n, a daljnje 1 čunj bez накида вывязать u prvu petlju.

U 2. r. početna petlja — to je program, a zatim 1 stupac b/n, dalje 3 bonus, opet 1 godina sc, 2 bonus, izlaze 14 p. 3-d niz počinje od koristi, 2 godina sc, zatim ponoviti 3 puta (dobitak + 1 godina sc), sljedeći 1 godina sc, i opet dobitak, dalje 1 čunj bez накида, i opet napuniti. Završena 1. godina sc 1-m x čunjevima.

Tamni dio oka počinje 2-me возд.n., koje je opet смыкаются, i вывязываются već 8 godina sc.

Skupština kape je пришивании sve čine мордочки, za volumen мордочку i sisak je ugrađen punila.

Još jedna neobična kapa za novorođeno dijete

A to je više tradicionalni model za novorođenče, ali je ona izvedena krakova.

Topla kapa za novorođenče s igle i ušima

2_9c3efb512039778ffff2dfb4ee725195

Stiliziran i pod ушанку takva kapa za bebe greje i dodati dodir взрослости vaše dijete. Njeno događa čak i kod neiskusnih мастериц od detaljnih opisa, onda što je shematski model nema.

Veličina proizvoda: обхвату 42 cm, u dobi do 6 mjeseci.

Materijali

Pređa treba велюровая soft kave nijanse (110m/50g) – 50 g krem boje, plišani (83 m/50g) 50g. Kuka je broj 5 i трикотажная igla.

Opis

Gustoća pletenja će 12п.×12 slojeva = 10×10 cm (zbog osnovni ton).

Glavni dozom vezati udicu lanac od zračnog ovjesa, ukupnim brojem 50. Povezivanje u prsten вывязывается u svaku воздушку полустолбик, za spoj razine u prvu petlju вывязывается veze.čunj. Zatim провязываются još 2 возд. n i pletenje djeluju. U 2. r. вывязываются sve petlje полустолбиками, završava na opis prvog reda. Opet rad se okreće i dalje ponavlja pletenje 2-og reda, do visine od 9-og. U idućem 10-m ar вывязываются полустолбики za stražnji zid, a završava također čini čunjevima u prvu petlju i 2-me возд. sp

Stablo-top izdaje провязыванием sljedećih redova od 1-og do 6-og. U 1. stup od *вывязывается полуст. u 3-yu sljedeću iza njega petlju, zatim убавка kroz zajedničko вывязывание jedne petlje. Do kraja kruga ponoviti od *, broj petlji = 40. Završava i veze.s u početnu petlju, i 2-me возд.itd.

2. stup se ponavlja 1., s brojem petlji =32, a zatim, u prvom провязать veze. žlice. i run 2 возд.itd.

U 3. stup ponavlja pletenje od * do kraja: *n/stup. вывязывается u sljedeće 2 petlje, vrši smanjenje 1 Broj ap ap = 24, vrši veza čunjevima i 2 uzdižući sp

4. ponavlja 3. stup.

U 5-m stup вяжем n/r u sljedeću ap i također smanjeno 1 od 2 petlje = ispada 12н. I opet veze. žlice. u prvom sp i 2 petlje podizanje.

Prateći 6-og p počinje s убавки — 1 sp 2-x i tako do kraja. Po završetku nit je ojačana s dugim ostatak, koji umetanje igle, zatim provesti ga kroz petlje i stegnite.

Okcipitalna dio počinje od donjeg ruba na vrhu. Od šava 5 petlje računati desno i n/r pridružuje kave u boji nit početni red воздушек. Провязываются 10 vp, n/r, zatim 2 возд. sp uspona, odvija se rad i вывязывается već 11 полустолбиков. Tako ponoviti još 3 reda i učvrstiti nit.

Za desnog uha od затылочной dio отступается 1 n i, s priloženom osnovnu boju, nit, n/r провязать sljedeće 11н. Run 2 uzdizanja sp, proširi pletenje i početkom 1. red run 1 smanjuje 2-x вывязать 1 sp Dalje провязываются 8 n/st, a završava niz smanjenje — s 2-x petlje вывязывается 1.

Okretanjem posao, u 2-om redu провязываются sve sp n/žlice.

Opet preokret i u 3-m ar u tijeku oduzimanjem na početku i na kraju. Na 8п.

Twist i 4. r. bez убавок. Dok ove 5-i 6-i вывязываются s убавками s početkom i krajem. U 7-m ar dvaput убавляются petlje i nit se učvršćuju.

Za lijevog uha odbitne 13 p. desno od затылочной dio i priloženom nit, izvršiti detalj poput desnog uha.

Za obavljanje sjenilo na 1п. lijevo malo desno uho, pridružuje nit krem boje i вывязывается n/žlice. 10 sp, izvode 2 возд.itd. i treba se okrenuti.

U 2. r. svih 10 sp провязываются n/st, opet 2 воздушку i preokret.

U 3., 4. i 5. redovima obavlja na početku i na završetku oduzimanjem 2-x sp вывязывается 1 n/žlice. Pri svakom zavoju провязываются 2 uzdizanja petlje.

Resica kape вяжем кремовым bojom n/st, na obodu donjeg ruba. Vizir окантовывается koncem kave u boji, također n/st, zatim vizir отогнуть na vrh i učvrstiti.

Vezice vezati udicu kremast konac s lanca 23 воздушек, u 2. r. plesti n/žlice. zašiti Vezice na ушкам.

Shema pletenje чепчика za novorođenče

Prema ovom programu, ispada vrlo lijep i nježan platnena kapa, koji će odgovarati više djevojčica nego dječaka.

Kape za novorođenče (jednog mjeseca) — video majstorski

Nadamo se da će naši krugovi će vam se vezati lijepe i originalne kape kukom za svoje novorođeno dijete. Sretno vam pletenje!

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: