Zagonetka piletina вязаная kuka sa shemom i opis pletenje

piletina 1

u posljednje vrijeme mnoge blagdana pojavljuje set pribora napravio svojim rukama, od privatnog вязаных kuka: Nova godina, rođendan, 8. Ožujka, 23. Veljače, Uskrs. Tradicionalni postao plesti do Uskrsa jaja, курочек, piliće i jaja. Vezati delikatna piletinu kukičanje je vrlo zanimljivo. To će stvoriti svečanoj atmosferi i uljepšati bilo koji interijer. Piletina вязаная kukičanje shema i opis u našem članku.

Kako vezati delikatna piletinu

Kako bi se povezali voli piletinu trebati tanke pamučne niti su bijele boje, malo crvene boje, kuka odgovarajuće veličine (obično 1,00 ili 1,25), dvije male crne male kuglice za oči.

U radu kukičanje će se koristiti sljedeće vrste spojnica: zrak, pruge s dva накидами, kao i povezanim stupce.

Početi plesti s glave kokoš.

Birajte kukičanje 5 возд.n i ih spojiti u prsten, zatim napraviti 3 petlje se penje. Zatim u otvor vezati 9 čl s jednim накидом. Za prelazak na sljedeći red. Početi s 4-хвозд.n, i dvije tabele sa dva накидами u ovu istu petlju. Dalje pod svaki sljedeći stupac plesti po tri komada v. s 2мя накидами. Samo ispada 30 петелечек. Nit učvrstiti, obrezati.

Napraviti drugi isti krug, samo nit ne kimba. Pričvrstiti na toj prvom krugu završio komad i staviti ih spaja stupaca u krug, ali ne do kraja, a ostavljajući na svakoj strani po 8 петелек. Nit se ne kimba, a kukičanje nastaviti rad.

Dalje plesti na crtežu. Evo izgleda:

U prvom redu vezati udicu iz svake petlje postolje s dva накидами. Ukupno 16 komada.

2. broj. Napraviti 3 pet godina.podizanje još jedne svjetske zdravstvene organizacije.itd. Sada pod svaku petlju vezati čunj s jednim накидом, naizmjenično između antene petlju.

3-d niz početi s 4-x pet godina.podizanje. Od ove petlje razloga vezati postolje s dva накидами, vezati 2 žlice. p. Iz donjeg возд.petlje prethodnog retka вывязывать na dvije tabele sa dva накидамии 2. ap je Tako učinjeno do kraja linije.

4. rv Opet vezati 4 pet godina.pod. i 2 žlice. p. Sada je u donjem. n prethodnog retka napraviti po tri stiha s 2мя накид. Kukičanje taj uzorak do kraja linije.

5-og ar 4 sp u, iz istog razloga провязать još 2 žlice. s dva nac., 2. sp Dalje plesti čunjeve s возд.pet donjeg рядочка. Tri tabele s 2-me накидами i 2 žlice. sp — ponoviti ovu kombinaciju tri разочка.

Sada plesti temelj za budućnost mali rep kokoš. Ona će se nalaziti na sljedećih osam zračnih петельках prošle serije. Uz svaki vezati tako — *tri žlice. s 2 nac, 2возд. petlje* . Ponoviti taj slijed 8 puta. Završiti niz — dvije. ap, na tri žlice. s 2нак. Pričvrstite Nit, obrezivanje i sakriti vrh.

Shema pletenje kokoš mali rep

Spojite nit u tome mjestu, gdje je počelo вывязывания razlog za mali rep kokoš, tj. one dvije zračni petlje, nalazi se pred комплексмом između para od tri stupca. Plesti u krug kuka:

1-d niz od jedne petlje 3 tabele sa dva nac., 2 возд.n, kompleks *3 r s 2мя nac od jedne petlje razloga, između 2 возд.n, opet 3 r s 2мя nak*. Ponoviti od * do * — 3 puta (kompleks #1). Zatim, s naglaskom na shemu, plesti ne u zrak petlje, a između naselja. Modul za kukičanje od jedne petlje 2 žlice. s 2мя накидами, 2 возд.n, 2 žlice. s 2мя nac. (modul #2). Zatim plesti dva puta kompleks #1, jednom modul #2 i tri puta kompleks #1. Završiti niz dva svjetska zdravstvena organizacija.pet i tri stupca s 2мя nac idu iz jedne петелечки.

2-og g početi s trio žlice. s 2 nac, napraviti 2. p. i link Kompleks #1 između par v. p. prošlog retku. Samo tih kompleksa mora raditi 10 svakakve stvari. Kompletan niz, kao u početku ove godine — 2. p. i tri komada žlice. s dva nac.

3. od Sljedeća dva reda vezati udicu samo uobičajene stupce i возд.itd. Stupci učiniti pod lukovima prethodnog broja, i između kompleksima. Ukupno ih trebalo biti 21. Dijeliti ih pet belim pet godina.

4. niz plesti slično treći. Stupci biti stavljen pod lukovima i baš odvojiti ih pet v. p.

5-og konačni broj. Treba se orijentirati na shemu. Potrebno провязать Modul jedne petlje, sastoji se od osam stihova s 2мя nac. A između par stupaca vezati vrha. Pique — этосвязаные 5. n iz jedne petlje razloga. Kao vrhuncu bi trebao biti na tri stvari na svakom modulu, a samih modula potrebno je napraviti kukičanje 9 komada. Poželjno stalno zagledati na koje shemu, da se ne upliće u pletenje.

Glavni kukičanje nježne ažur kokoš završio. Sada je potrebno da se nit crvene boje i napraviti курочке venera i клювик.

Shema dizajn glave kokoš

Kao što se vidi iz slike, za izradu češljeve treba spojiti crvenu nit peti veze. ular na glavi kokoš, vezati * 1 godina sc, zatim 5 komada jedan накидом*. Ponoviti * * još 3 puta i završiti jednim godina sc.

Kurac mi kokoš stane jednostavnim Стбн. Spojite crvenu nit sa suprotne strane glave do trećeg veze.prozorčić i to u dvije veze. šarke 4 godina sc. Proširi pletenje i učiniti 3сбн, skrenite opet — 2 godina sc, i na kraju 1 стбн.

Ostalo šivati po jednu черненькой male kuglice na glavu. Lijepa Uskrs piletina je spreman!

piletina 7

Sada je potrebno piletinu накрахмалить. Također je pogodan šećerni sirup. Proizvod treba držati u otopini, a zatim se osuši na zraku pri sobnoj temperaturi na odgovarajuća формочке.

Možete napraviti nekoliko takvih ажурных ljepotica kuka. Niti po želji se mogu kombinirati.

piletina 8

A možete napraviti курочек boji.

piletina 9

Ako se stavi unutra kokoš uskršnje jaje i poklon suvenir voljenima i obitelji ljudima, onda oni sigurno neće ostati ravnodušni.

Uskrs je kokoš: video radionica

Piletina na Uskrs: video MK

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: