Izbor papuča na войлочной potplatima kuka s opisima, shemama i video mk

Povezan kukičanje početnu cipele izgleda kao da je to stvarno posebno toplo, udobno. A sve to zato što je učinjeno sa svojim rukama, s ljubavlju, strah i nježnošću. U hladno doba godine je najbolje će odgovarati papuče kukičanje na войлочной potplatima. Oni su lagani i topli, imaju prirodnu komponentu, mekana, jedinstveno i pouzdano štite od hladnoće. Naime, pletenje pozitivno utječe na dobrobit čovjeka, pomaže da se prođe duge zimske večeri, a rezultat je dužan cijeniti.

Šarmantan papuče na войлочной potplatima

Ovaj model se ne može ostaviti ravnodušnim nikoga. Cipele izgleda lijepo, nježno i zimske lako, snijeg. Možete ih vezati udicu za nekoliko sati. Spust – potplat od filca, a na vrhu – pleteni motivi, koji se spaja između sebe u jednu cjelinu.

Materijali

Za rad je potrebno unaprijed pripremiti potrebne alate i materijale. Pređa bolje koristiti prirodne s dodatkom vune. Broj pređe – 150 g. Boja može biti bilo koji, ali u ovom primjeru je uključen bijela. Potrebni ulošci odgovarajuće veličine. Trebati kuka, škare, debela igla (ili šilo).

Opis posla

Ako se pređe tanka, onda ga treba povezati dvije ili tri teme. U tijeku je važno pratiti kako su pareni dobiti guste, inače, gotov proizvod ne će zadržati oblik. Prvo treba обвязать kukičanje стельку. Za početak bi uboda šilo, odstupaju od ruba uložak 0,5 cm, isti razmak mora biti između проколами. Обвязка nogama provodi столбиками bez накида(godina sc), što po dva u svaki otvor. Sada ste spremni za stvaranje motiva.

Pletenje pojedinih elemenata može se učiniti u bilo koji program 6-угольника. Lijep uzorak se dobiva na sljedećoj shemi.

Na svaki papuča je potrebno 3 kao element, stoga ih dobiva se 6 komada.

Sada možete započeti s сшиванию pojedinih dijelova. Možete ih povezati kukičanje ili iglom. Detalji приметать na potplatima ili приколоть igle. Spojiti oba dijela zajedno. Udobne i lijepe papuče na войлочной potplatima spremni!

Tople cipele na войлочной potplatima

Šarolik, udobne, lijepe i originalne tenisica ne samo toplo, ali će dobro raspoloženje u ненастный dan. Oni će odgovarati ženama, ali također neće ostaviti ravnodušnim i muškaraca.

Materijali

Pletenje se izvršava kukičanje br 3,5 iz pređa vune sa акрилом. Treba войлочные uložak.

Opis posla

Povezati takve slatka papuče možete brzo da je njihova neosporna prednost. Početi treba s čarapa. Uzorak može se koristiti bilo, da početnici knitters cijeniti. Najlakše je izvesti pletenje столбиками s накидом. Prvih redova do malog prsta (4-5 cm) radi naknade. Nakon podizanja morate povezati detalj, kao što je prikazano na slici.

Nastaviti dalje pletenje dakle, da se dogodilo na platnu, slično oblik na slovo P.

Spojiti uskim dijelovi tkanine, povoljno samo to izvesti kuka. To će stražnji šav proizvoda.

I dalje pletenje stupove s накидом do željene visine голенища тапка.

Uzeti войлочную jedini, приколоть ga za pletenje igle. Uzeti iglu, konac će (po mogućnosti u ton cipela) i zašiti šav «preko ruba». Ukrasiti gotove papuče po volji.

Papuče-japanke na войлочной potplatima: video MK

Šarmantan papuče s войлочной uložak

Mekane udobne papuče neće biti suvišno ni u jednoj kući. Zahvaljujući toplom i elastična potplatima oni će zadržati oblik i toplo noge.

Materijali

Trebati filc uložak možete kupiti gotove ili izrezati iz komada materijala. Treba šilo, kuka. Na vrh тапка – pređa srednje debljine oko 200 godine

Opis posla

Za početak bušenja šilo rupica u potplatima na udaljenosti od 1 cm od ruba 1,5 cm između проколами. Uz svaku izvršenu rupe vezati na 4 tabele. Kada uložak će biti u potpunosti обвязана, onda birajte SS (priključni čunj) i 2 OP (služe za početak sljedećeg reda).

Sada treba napraviti strane, a visina mu iznosi 2 vidi Вывязывать ga полустолбиками, krećući se u krug. Svaki novi broj započeti 2 OP.

Kada odbora spreman, možete ići na stvaranje vrhu тапка. Potrebno započeti s vrhova prstiju. Nit pričvrstite na vrh strane i вывязать od vrha 9-10 полустолбиков. Skrenite posao i nastaviti raditi полустолбики. Nastaviti tako dok se ne dogodi тапок željenu dubinu.

Bočni dio sastoji se također od полустолбиков, вывязанных kukom u 4-5 redova. Povezati redove, možete SS. U posljednjih redovima učiniti убавки, to će pružiti udoban stane тапка u noge. Pletene papuče spremni ostalo ukrasiti ili ostaviti kao što je.

Kućne papuče: video majstorski

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: