Ovalni kukičanje maramice sa shemama i opis

Svaka žena teži ka udobnosti i ljepote u svojoj kući. Stvorite toplu atmosferu pomažu razne sitnice, na primjer, figurice, cvjetove i салфеточки. Sposobnost napraviti svoje ruke lijepe stvari će u uređenje stambenih i uzeti dobro iskoristiti slobodno vrijeme. Ovalni kukičanje maramice, njihova shema s opisom diversificirati pletenje i donose zadovoljstvo.

Ovalni krpu u unutrašnjosti

Oval – neobičan oblik. Ukras u obliku kruga više upoznati i javljaju mnogo češće. Ali, ovalni previše luta klasici. Tako je proizvod takav oblik je popularan i odlično će odgovarati na poklon.

Ovalni ubrus će izgledati dobro na pravokutne površine, kao što je stol ili komoda. Na nju možete staviti vazu s cvijećem. Na stolu u blagovaonici za vrijeme ispijanja čaja sa svojim prijateljicama, možete je koristiti umjesto stolnjaka. Čaj i pladanj s narezane kriške torte će izgledati na вязаном шедевре još ljepši, uzbuđivanje apetit. A svaku šalicu možete staviti na proizvod manje, stvarajući, na taj način, prirodni prijateljska domaću atmosferu.

Neki mogu reći da je maramice – to nije moderno, a ne stvarna. Zaista, takvo uređenje nije prikladan pod svaki dizajn. Ali ne mogu ne priznati da je vešto izrađene i dobro se uklapa u unutrašnjost sobe, ona će dati joj neki luksuz. Osim toga, moda циклична, dekoracije, koristi nekoliko desetaka godina ponovno dobivaju na popularnosti. Stoga, ako kukičanje vam donosi radost i zadovoljstvo, pokupiti konce i kuka i početi raditi. Shema s opisom su u nastavku.

Načini pletenja

Kukičanje maramice možda u kružnim redovima. U tom slučaju počinje s продолговатого razlog oko kojeg se onda stvara ажурный uzorak.

Još jedna mogućnost – обвязанные motivi, nalazi se u centru proizvoda. U ulozi motiva djeluju cvijeće, koje okupljaju antena mreže. Njihove sheme mogu biti vrlo različite: od jednostavnih lako выполнимых čak i za početnike, do izazovne, stvaranje koje zahtijeva posebne vještine.

Ovalni ubrus može biti napravljen od klasične okrugle. Za to je između elemenata u uzorak se dodaju novi elementi, ali ne po obodu kruga, a samo na bočnim stranama. Još jedna mogućnost – produživanje, izrađena od dvije strane, ugrađujući ga u osnovni uzorak. Ova metoda je više složen, jer zahtijeva sklad slike i neke vještine.

Ovalni ubrus može biti povezana ne samo u kružnim redovima. Tehnika izrade филейного čipke omogućava da ispuni bilo koji uzorak. Sve što je potrebno za to – shema.

Ponekad ovalni salvete mogu biti pravokutnog ili kvadratnog elemente. Tada kukičanje se svodi na njihovo udruživanje ажурным čipkom u cjelovite ukras.

Shema za pletenje

серветка

Vezati udicu kao lijepe salvete možete pomoću sheme, tablice u nastavku. U radu treba uzeti u obzir da ako ikone na shemi su u vrhu, onda petlje провязываются zajedno. Ako ikone su spojeni na dnu – pletenje stupove proizveden u istoj petlji razloga.

Ovalni salveta ne samo uljepšati sobu. U svezi s vlastitim rukama, ona će biti ugodan za oko i da će ponosni na sebe.

Sheme za pletenje ovalnih salvete jako puno. Za vas smo pripremili niz prekrasnih sheme.

Video majstor klasa

Nadamo se da će naše sheme za kukičanje će vam pomoći da stvorite prekrasan maramice za vaš dom. Sretno vam pletenje!

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: