20 smještajnih okruglih kukičanje salvete sa sheme, opis i video mk

Što je izbor salveta možete vidjeti iskusni мастериц i čak početnike мастериц — kvadrat maramice, okrugle, delikatna! Različitih oblika, u više boja i, naravno, s različitim uzorcima. Kreativni ljudi sami dolaze do novih shema, unatoč obilju časopisa, knjiga i internet stranica. U naše vrijeme, setovi i instrumenti omogućuju stvaranje proizvoda delikatna i belim. U nastavku ćemo razmotriti okrugli kukičanje maramice s krugovima. Njima dekoriranje interijera dnevnog boravka, spavaće sobe, hodnika. Obješen na zid kao slika u рамочках, stvaraju stolnjake. Njima će krasiti dnevne sobe stolovi, sofe, stolice, ormari. Dopunjuju sheme idu čak baca, tepisi, prekrivač, za kojima se koristi drugi materijal gušći sastav. Naravno, postoje ogromne prednosti pletenje ih kukom. Oni su izuzetno lijepe, ne zahtijevaju posebne troškove, posao i pri tome donosi zadovoljstvo, nema granica za poboljšanje. Uglavnom ih вяжут u svim pravcima, ali ne uvijek.

Zagonetka ubrus: video radionica

Postoji филейный pogled kukičanje. On pruža striping punih i praznih ćelija. Poznata tehnika pletenja čipke, kao što su «брюггская», вологодская, irska. Tu je pletenje na plug i tkanja pojedinih dijelova za salvete. Međutim, ovim ugodnim možemo oduševiti kako sebe, tako i svoje najmilije. U procesu ne možemo samo uživati u kreativnosti, ali i dati ga obitelj i prijatelje kao dar. A može se smatrati hobi kao zarade i prodavati svoje radove preko interneta, novina, poznanika.

Zagonetka ubrus s ананасами: video MK

U današnjem svijetu, gdje su tako razvijene komunikacije, to bi u stvarnosti nije tako teško, ako postoji želja. Uzimajući početno iskustvo, рукодельницы lako će shvatiti da s pomoću njih može stvoriti dizajn interijera stana, tako i modni dizajn. Na primjer, moguće je vezati i ovratnik koji se može ukloniti, ili ukras za haljine, koristeći shemu ili njezin dio. Ili поясок, porub suknje, панамки za malu djecu ili stavke za kape. Zanimljivo je, da je to moderno i lijepo. Zatražio uzeti u obzir nekoliko opcija okruglog čudo s programima!

Okrugli osjetljivo salveta «suncokret» kukičanje

Za nju se može uzeti udicu 1,5 ili 2 i pamučne pređe. Počinjemo pletenje s prsten od 4-6 zraka petlje.

Shema

Dogovori za sheme

Simboli u knjizi

PP – zračni petlja

PS – полустолбик

Godina sc – postolje bez накида

С1Н – postolje s jednim накидом

С2Н – postolje s dva накидами

С3Н – postolje s tri накидами

U prvih sedam redova вяжем imitacija centra suncokreta. Nakon sedmog niz nastavite pletenje latica. U posljednjim redovima обвязываем dobije raspon godina sc s pico.

Tender okrugli salveta «latice» iz tanka nit kuka

Takve latice se preporučuje plesti od tankog pamuka teme – катушечных, kojima se izrađuju. Budući da proizvod mora biti ажурным i nježna. Kuka naravno također bi trebao biti najtanji -0,5. Sve radimo po shemi. Početnicima će biti malo neobično, a ako uspijemo pokazati svjesnost, plan će se dati lako. Ovdje se počinju plesti s prstenom od 24 VI. U centru maramice na taj način uspjeti mali otvor.

Prema ovom programu, možemo početi plesti od 24 zraka petlje.

Jednostavan model: video radionica za početnike

Šarmantan okrugli salveta «kamilica» kukičanje

Vrlo impresivno ispada vezati cvijet daisy. U ovom slučaju biramo ružičasto-бежевую boja. Po želji možete odabrati i druge boje. Naša je kamilica povezan kuka u krug. Po njemu, tako isto postoji shema.

Počnite plesti od 6ВП, замыкаем ih u ring i обвязываем tri savjete bujne stupove s belim spojnicama između njih. Bujne čunj stane s nekoliko накидами. Ali ga pletenje se razlikuje u tome, što odgovara on s dva, tri i više накидами.

Da bi postala С1Н potrebno je:

  • bi na udicu dva накида;
  • unesite kuka u petlju prethodnog retka;
  • povući omču i провязать to jedan накидом;
  • onda isto s drugom;
  • nakon провязать s prva petlja, koja je ostala na udicu.

Radite više накидов izaći iznad pločici. Sada razumijemo što možete učiniti bujnom čunj s toliko накидов što nam je potrebno. Više ih, пышнее pločici. Za našim okruglim tratinčice može se povezati попышнее, da smo imali učinak od prašnicima u cvijetu.

Nakon što je napravio veličanstveni čunj dalje вяжем daisy:

4. broj: провяжем С1Н i 1 BN između njih.

S 5-og reda počinju manifestirati latice столбиками s накидом, među kojima je провяжем luk od zraka petlje. Shema nam jasno to pokazuje.

U 10-12 –m redovima završili posao s laticama.

Kao što vidite, okrugle maramice вяжутся uopće nije teško i vrlo veliki izbor dezena. Sretno vam pletenje!

Okrugli ubrus: video radionica

Izbor sheme za pletenje okruglih salvete

Sheme za pletenje okruglih salvete veliki broj, i svi su oni u svojoj osnovi sadrže učestali motiv. Prikupili smo za vas izbor sheme, a simboli se mogu vidjeti u ovom članku.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: