Delikatna ovratnika kuka sa shemama i opis

Ovratnik – drevna ruski dodatni element haljine, uljepšava i čini горловину. U sovjetsko vrijeme udaljiti ovratnici su neophodan dodatak školskom obliku. Ажурный ovratnik kukičanje izgradio originalan ukras, a posebno ценился.

Moderni modni trendovi su se vratili u ormar ovaj zaboravljeni predmet, što ga je samo detalj. Delikatna ovratnika posebno dobro izgledaju ispunjeni obrasci. Oni se mogu razlikovati po veličini od sasvim malih, uz горловине, veličine malog šal. Ажурность donosi jednostavnost i nježnost, čini način sofisticiranim i romantična. Uz sve umjetničke izražajnosti za početnike, najbolje je odabrati shemu ovratnika lakše, jer razumijevanje jednostavnog modela može se sigurno krećemo na воротничку.

Vezati ovratnik jasnije samo master klase, on daje najdetaljniji opis. U stvari master klase, za takve stvari je доскональном učenju sheme pletenje. Početak izboru modela, nemojte se osloniti na lijep uzorak, a prije svega, treba odgurnuti od stvari koja će krasiti ovratnik. Stilski umjerene model haljine разбавит jednostavan ажурный okovratnik, s biljnim motivima. Leti veo od нитяных переплетений, nalik na hladan uzorak, učinit će također haljina u večernjem.

Klase master pletenje ажурного širokog ovratnika

1_57e68b4ae8e0099bc7e5ffdf39bccb30

Bijela boja daje model svestranost. Ona je savršeno odgovarati kao za ljetne haljine u svijetlim bojama, tako i uredski haljine-kućište će blagi šarm. U ovom master class posvetiti pozornost pripremi za neposrednoj čarapu ovratnik.

Materijali

Hladan uzorak se izvršava u potpunosti pamuk konac «Iris» — 30 g bijele boje. Kuka se koristi tanak br 0,9.

Veličina kruga će doći do 46 cm, širine 13 vidi

Opis

Prvo, slijedeći master klasu, upisali 141 возд. petlja, koje tvore lanac razlog plus 3 zračni uzdizanja petlje. Sve narednim redovima se izvode uz navedeno na slici broj zračnih petlje podizanje. Pletenje se «naprijed — natrag» na shemi.

Konačni broj shemi – 9-og, u kojem je i dodijeljena nit.

Za pripremu za nošenje ovratnik treba oprati, накрахмалить. Još vlažnu stvar staviti na ravnu površinu – rasporediti svako «pico» i отутюжить.

Legenda:

○ – zračni petlja

– priključni čunj

+ — postolje bez накида

Čunjeve – postolje s 1, s 2-me накидами

Pico, koji se sastoji od 3-x возд. ap i 1 tabele bez накида, провязанного u 1-yu возд. sp

Luk od zračnog ovjesa, broj naveden pod lukom

Kombinirani vrhu ikone su nezavršene bitve, koje провязываются zajedno. U skladu s tim ikone имеюшие veze na dnu – bitve вывязаны od jedne petlje u temelju.

Master klasa: kako vezati jednostavan apaš

апаш

Неширокий gotovo pravokutni ovratnik, prema master klase izrađen сетчатым uzorkom, i ne odvlači pažnju od glavne stvari.

Materijali

Potrebno je bijele boje x/b pređe i kuka broj 1.

Veličina širine oko 8, pogledajte

Opis

U početnoj fazi se stvara lanac od 253 воздушек, od kojih osnova – 252 1 petlja se penje. U 1. redu u zraku petlju razlog вывязываются 2 tabele bez накида, zatim luk od 2-x возд. p. i dalje ponovi od * do *.

* 3-yu petlju razlog провязывается 1 čunj bez накида, u sljedeću возд. p. osnova i 1 stupac b/n, i dalje luk izvedena 2. возд. sp *

U 2. redu izvode 3 возд. podizanje petlje, zatim oznaku b/n prethodnog рядавывязывается 1 stupac накидом, i opet slavoluk od 2-x zraka petlje. Dalje od * do *.

* 1 stupac накидом izvršava se sljedeći stupac prethodnog sloja, zatim 1 čunj снакидом se obavlja već u stupcu b/n prethodnog retka i ponavlja slavoluk od 2-x воздушек.*

Ovratnik вывязывается smjenjivanje 1-og i 2-og reda do 16-og reda. Nakon toga rad se dijeli na dvoje, i svaki dio вывязывается na shemi. Konačni udar je обвязка s 3 strane, da se izvodi prema shemi s 1. do 3. redovima.

Legenda:

  • – zračni petlja

– priključni čunj

│ — postolje bez накида

Čunjeve – postolje s 1, s 2-me накидами

▲- pico, koji se sastoji od 3-x возд. ap i 1 tabele bez накида, провязанного u 1-yu возд. sp

Klase master pletenje cvjetne ovratnik

3_ae087d0dc34b3ff060f3edabfacb54dcModel zahtijeva i iskustva вывязыванию proizvoda kuka. Prednost ovog modela je u tome da je kombinacija nijanse možete pronaći na određenu stvar, stvarajući kompletan ansambl. Dok je, dodajući da njegova perle i šljokice, možete stvoriti svečane opciju.

Veličina proizvoda ovisi o broju vezanih cvjetnih motiva.

Materijali

Pređa se koristi sintetičke – 100 g tamne nijanse i 50 g tamno-smeđe i kuka broj 3.

Opis

Za srednje je dovoljno izvršiti simetrično 6 boja. Gotove cvjetnim detaljima, koji вяжутся prema shemi povezani lukovima od zraka petlje. U prosjeku između boje se obavlja na 3 razine bljeskovi, u 4. obavlja sindikata pojedinih dijelova. Za izgradnju linije na vrhu i na dnu, ovratnik u završnu redovima lukova se smanjuje broj возд. petlje.

«Рачьим korak» обвязывается gornji i donji rub – to je konačni korak.

Shema slika. 3 (shema)

Legenda:

○ – zračni petlja

strelica – priključni čunj

+ — postolje bez накида

Čunjeve – stupac 1, 2-me ili 3-me накидами

Pico, koji se sastoji od 3-x возд. ap i 1 tabele bez накида, провязанного u 1-yu возд. sp

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: