Kukičanje ажурных uzoraka za početnike

Pomoću kuka možete napraviti bezbroj različitih ажурных uzoraka. Složenost izvođenja mogu biti različiti. Jednostavne uzorke kukičanje delikatna cvijeće, karo i ananas su idealne za početnike вязальщиц. Pogotovo jer se pomoću njih stvaraju fantastične haljine, suknje, traperice i ostale stvari i uređenje interijera. Vidjeti grafički rezultat i naučiti redoslijed će vam slike i sheme.

Uzorak ananas

Uzorak u obliku ananasa i vrlo čest kod pletenje obrasci. To se koristi u raznim proizvodima, kao što su haljine, suknje, pulover, salvete, pa čak i suncobrani. Stvari s uzorkom ananas izgledaju elegantno i romantično. Oni će odgovarati za randevu sa voljenom osobom, вделав vaš stil više natječaja.

Majstor ananasa za početnike neće biti problema. Plesti nije teško, štoviše, zanimljivo. Za njegovu implementaciju se odnose na samo putovanje petlje, полустолбики i pruge sa jednim, двумянакидами i bez njega.

Shema pletenje i opis na njoj prikazani su na slici ispod.

VC14_03-2

Delikatna pastile

Delikatna karo – još jedan zanimljiv uzorak za kukičanje. Proizvodi vezane uz njihovu pomoć, izgledaju više strogo i poslovno. Originalni veste i prsluci su pogodni za ured i malo разбавят poslovni stil odijevanja.

Plesti pastile čak i lakše nego ananas. Za početnike je potrebno svladati samo zrak petlje i čunjeve s накидом.

Mogućnosti povezati pastile ne malo. Jedan od njih je prikazan ispod. Dijagram jasno pokazuje slijed pletenje.

Cvjetni uzorci

Mogućnosti izvođenja ажурных цветочков ogroman broj. Učiniti ih za početnike вязальщиц će biti lakše nego prethodne dvije opcije. Haljina s čipkastim bojama učinit će sliku svoje vlasnike lako i lebdi, i dat će ljetno raspoloženje.

Pletenje цветочков možda odvojena motiva ili jedan prirubnicom. Ako nemate iskustva s kukom bolje odabrati drugi način pletenja.

Uzorak od цветочков, detaljan opis i shema u nastavku.

Na lijepe stvari u ormaru sanja svaka модница. Nakon što je svladao jednostavne obrasce, vi ćete biti u mogućnosti povezati kukičanje delikatna haljine, suknje, pulover i drugi predmeti odjeće i ukrasa za dom.

Delikatna uzoraka

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: