Снуд — praktičan i elegantan muški šal

U svijetu pletenje i vez, kao i u svijetu visoke mode, imaju svoje stilove, pravce i trendove. Za većinu navijača pletenje krakova kukičanje i to ne samo hobi ili strast, to je pravo umijeće. Ugodan «bonus» u ovom slučaju — kvalitetne jedinstvene stvari koje se mogu nositi samostalno ili poklanja voljenima.

Moderne modne trendove u svijetu pletenje obuhvaćaju ne samo žena-рукодельниц, ali i sve potencijalne članove njihove obitelji: muževe, djecu, roditelje. Jedna od takvih suvremenih trendova — muški снуд povezan krakova.

Većina muškaraca s uzbuđenje odnosi se na stvari koje su za njih vezan je njihova majka ili supruga. I to je logično: u takvim stvarima toliko topline, ljubavi, brige! Rukopis je povezan снуд — jedinstvena stvar koja uvijek podsjeća čovjeku o tome tko je proveo ne jednu večer na njegove proizvodnje. I, naravno, on je još i vrlo praktičan — greje u hladno doba godine i štiti od vjetra.

Osim toga, muški снуд može obavljati i funkciju haube, ako odaberete odgovarajući stil.

Kako vezati moderan снуд za muškarce?

Prije nego krećemo na posao, morate odabrati boju i uzorak, koji će biti temelj muške вязаного снуда. Ovdje ne postoji univerzalni recept, pletene снуд može biti sjajna, kontrastne boje, tako i za spajanje s gornjom odjećom za muškarce. Vrlo moderan izgled vezane krakova i kukičanje снуды sive, prljave plave ili smeđe boje. Prva opcija je posebno naglašavaju plave oči, a smeđe — zelene i smeđe.

Vezati снуд s tehničke točke gledišta, uopće nije teško. Većina proizvoda imaju pravilan geometrijski oblik, i вяжутся ili u krug (više tipično za pletenje-govorio je), ili u obliku pravokutnika (характернее za kukičanje). U oba slučaja se proizvod ne zahtijeva veliko znanje i dugogodišnje iskustvo — takav rad pod snagu čak i novak.

Poseban «polet» ovog proizvoda mijenja uzorak odabran za pletenje. Kao kada pletenje krakova, tako i kukičanje, možete odabrati stilski uzorak, koji će naglasiti jedinstvenost снуда. Ako je stil pruža napa — to povećava praktičnost, iako nije svaki muškarac reći da je takav dizajn.

Žbice ili kuka?

Prije nego što se vezati elegantan muški снуд, treba odrediti ne samo s bojom i uzorkom, ali i s tehnikom pletenja. Ovaj proizvod se može vezati kao krakova, tako i kuka, i izgledati kao da u obje varijante će biti sjajan. Tako dati prednost bolja od one tehnologije koja je bliže, koji je lakše dati — to jest, oslanjajući se na svoje vlastite ukuse. Većina muškaraca li primećujete razliku između krakova i kuka, a, znači, za njih je ovaj faktor nije previše bitno.

Vezati proizvod se može za par dana ili za par sati — sve ovisi o gustoći pletenje, odabranih od pređa i stil. Proizvoda, gdje se nalazi poklopac se mogu zahtijevati za sebe više pažnje, a tome kako ih povezati, će trebati više vremena.

Stil снуда je od temeljne važnosti za one muškarce koji su posebno pažljivo prate svojim izgledom. Kome odgovara снуд muški, ima sportski stil, a drugima — više klasična. U svakom slučaju, pletene снуд će odgovarajući pribor za bilo odjeća: i strogi драпового kaput, i дутого sintetičkog пуховика, kožnim дубленки.

Снуд za muškarce, pletene kukičanje, može imati više jednostavan i strogu formu, nego ako ga vezati krakova. Ako u modelu postoje kapa, mogu biti potrebne i dodatne opreme, kao što vezica za zatezanje oko lica. Ova opcija će posebno biti potrebno u hladnijim klimama ili ako se osoba upušta u skijanju, puno radi na otvorenom — napa uvijek štititi i greje, ne samo doslovno, ali i u prenesenom smislu. Снуд povezan kukičanje, muški ili dječji, također je pogodan za mlade muškarce za duge šetnje u zimske hladnoće.

Kako vezati sheme, fotografije, video

Povezati ovaj moderan muško pojašnjenje je moguće na jednostavan sheme — lastiš 1×1, 2×2, itd. Dužinu i širinu mogu se odabrati na temelju osobnog zahtjeva.

Ako želite povezati više zanimljiv i složen model, kao na primjer na slici ispod, onda vođeni podacima sheme.

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: