Gospodo šalovi, kukičanje — 5 originalnih modela sa opisom

Gdje je najbolje početi svladati umijeće pletenja? To bi trebalo biti jednostavno i lako proizvodi, na primjer, muški šal kuka. Mnogi tako funkcionira, uzimajući u rezultat lijepu i toplu stvar. Šal može biti različite gustoće, boja, oblika i tekstura. Ako za djevojke više odgovarati ажурный šal, djeca – svijetle i šarene, čovjeku je potrebna stroga, gusta stvar. Sheme pletenje muških šalove, obično vrlo jednostavni.

Muški šal prugama

šal 1

Strip – jedan od, što se zove, muški uzoraka. Stroge, oštre linije, ne može biti bolje ističu muževan i jak karakter. Detaljni plan će vam pomoći stvoriti topli šal, koji može postati savršen poklon za zimske blagdane. Stane on brzo i rad će u zadovoljstvo. Strogi, u meru elegantan, to kompliment bilo koji zimski ormar.

Materijali

Za to marama može se izabrati bilo koji pređa, u sklopu koje imaju krzno. Savršeno će sastav na 75% vune i 25% poliamid. Potrebno je tri nijanse pređe: crna (50 g) siva (50 g) i bijela (50 g). Također je potrebna kuka broj 1,2. Od ove količine materijala dobiva maramu dužina 132 cm i širine 18 vidi

šal 2

Opis

Uzorak ovog marama je vrlo jednostavna i незамысловат, a glavni naglasak je što sve iste boje. Tako na odabir boja treba pristupiti promišljeno, ponuđena je skala je univerzalna. Vezati ga možete i однотонным, istina, izgledaju kao on neće biti tako zanimljivo. Za navigaciju mora se na željama budućeg vlasnika šal, svoju shemu boja u garderobi.

šal 3

1 g.: sheme prvog reda – to je 500 zračnih петелек (v. p.), biranih siva pređe. Međutim, moguće je da se razlikuju u broju petlji, tada i dužina proizvodi će drugi;

šal 4

2 godine: treba učiniti 1. sp, a dalje 4 tabele sa накидом (jušna s/n), 1 v. p. i dalje nastaviti pletenje ove dužnosti;

šal 5

3 godine: 4. ap, zatim 1 tbsp. s/n;

šal 6

4-6 rv: spojite pređa crne boje i nastavi pletenje opisane sheme;

šal 7

šal 8

6-8 g: isto ponoviti samo bijeli konac;

šal 9

I dalje striping boje dok ne dobijete šal željenu dužinu. Gotovi proizvod treba mokro i suho preko ručnika ili отпарить. Pletene šal spreman.

šal 11

Šal od omiljenih baka: video radionica

Šal-снуд kukičanje

šal 14Nije sve pleteni šalovi stane pripadnicima jačeg spola. Kritički se odnose prema снудам. Ali siguran u sebe, hrabar dečki će cijeniti ovaj proizvod. Boja može biti bilo koji, u ovom master class zatražio vezati bež снуд.

Materijali

Za rad dosadno gruba pređa – 100 g na 100 m. Kuka нуден broj 7. Pletene šal-снуд po sljedećoj shemi će biti spreman za 2,5-3 sata.

Opis

To je pletenje stvarno je jednostavno, jer je potrebno da se dobije samo jedna vrsta spojnica – bitve bez накида. Doduše, kao što izvezene proizvodi imaju svoju tajnu – bitve treba vezati za stražnji dio petlje prethodnog retka. Za početak je potrebno povezati 120 v. p. i to će biti dužina marama. Širina proizvoda možete prilagoditi po svom nahođenju. Kada će biti završen pletenje, potrebno je spojiti rubove uz pomoć konca na iglu.

шарф17

Vezati takav šal je jednostavan, a on je sigurno postati omiljeni dio garderobe. On ispada veliki i televizije, i to vrlo toplo. Takav šal je bolje da se nosi preko odjeće.

Šal s uzorkom šah

Kao pleteni šalovi, ne može ostati neotkriven: tamno plava boja, šahovski uzorak, luksuzna pređe na temelju kašmira, разбавленная svile. Gledajući ovaj uzorak može se misliti, da su završeni krakova, a ne kuka. Pletene šal ima dužinu od 122 cm, a širine 19 vidi

Materijali

Kako bi se povezali ovaj uistinu luksuzni šal, treba da pređe tamno plave boje, koji se sastoji ha 65% kašmira i 35% svile. Pređa mora biti prilično grubo, 50 m 100 m Također trebati kuka broj 5, штопальная igla i mali komad kartona.

Opis

Kao pleteni loptice su stvorene pomoću zanimljivih uzoraka – reljef lica tabele (ЛСН) i reljef изнаночного tabele (ИПН). ЛСН čine više redova žlice. s/n Biranje 3. ap, baciti žica na udicu. Potrebno je da unesete kuka pod noge žlice. s/n prethodnog retka i povući omču. Nakon toga treba baciti nit kuka i povezati puni pločici. Reljef изнаночный čunj вяжут iznad redaka žlice. s/ns onda bi 3. ap, baciti konac na udicu, a na poleđini upisati pod noge žlice. s/n prethodnog retka i povući omču. Još jednom сделатьнакид i povezati pločici.

Pletenje počinju sa 33. ap, zatim, od 5 petlji od kuka vezati 1 tbsp. s/n u svaku petlju prethodnog retka. Na kraju niza učiniti 3. sp petlje za podizanje i rotiranje pletenje.

1, 3, 6 i 8 redova вяжут tako: preskočiti prvu petlju, a zatim plesti *4 ЛСН, a onda 4 ИПН*. Navedeni motiv ponavlja do kraja niza, nakon što je završio 3. p. i okretanjem pletenje.

2, 4, 5 i 7 redova: preskočiti prvu petlju, zatim idu pleteni motivi, koji se sastoji od 4 ИПН i 4 ЛСН.

Završiti, kao i prije, odnosno 3. sp za podizanje.

Pletene šal završiti kada on dostigne željenu dužinu. Na kraju obrezati i učvrstiti nit. Muški šal kukičanje je spreman!

Šal uzorkom «cik-cak»: video radionica

Završna obrada dopustiti da pletenina lijepim i završena. Krajevi niti se pređe napunite, koristeći debelu iglu. A sada pletene šal može biti ukrašen resama. Na komad kartona vrtjeti u više okretaja vjetar pređa. S jednog kraja izrezati teme. U 2 teme zajedno, čine kićankama i pričvrstiti na rubovima marama, koristeći za to kuka. Na svakom rubu mora biti 20 кисточек. Kraja rese možete подровнять škarama. Kao rezultat se dobivaju ne samo lijepe, tople i praktične pletenina, stvorio svojim rukama.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: