3 smještajna muški šal krakova

Marama štiti od prehlade i za hladno vrijeme to je nezamjenjiv dodatak. Ako je ženski šal ističe obilje dekorativnih elemenata, živost boja, muški šal – to jezgrovito napravio stvar koja služi za svoju namjeravanu svrhu. Sami muški šal krakova obavljati lakše i puno brže nego kuka.

Odjeća za muškarce, prestao biti suzdržan i strog, i uzorcima sada ne dijele na ženske i muške. Tako lijep i moderan može vezati muški šal sa motivima uzorak «pljuvati», oni daju dodatne bujnost proizvod. Također je dobivanjem popularnost kod muškaraca jedne nove pomodarski sada steznik ili снуд, koji savršeno nadopunjuju produžiti kaput i da će stvoriti toplu volumen oko vrata.

Скупость boja za muške šalove je relevantno jeste da je za određivanje poslovnog dress code, onda kao i u svakodnevnom životu odličan boja naglasak će biti svijetao rubac. Ovratnik ili манишка, stvarni model za praktične naravi, ona i čvrsto se nalaze na vratu, grijući, i vrlo je jednostavan za korištenje. Upravo takav model je pogodan za početnike, u vidu jednostavnost вывязывания.

Steznik — стиляг

Za muškarce model marama-trake izvedena u tihom sivoj boji, od pređe u dva zbrajanje i podcrtano косами, вывязанными po cijelom obimu. Jednostavnost i elegancija utjelovljena u jednom proizvodu.

Materijali

Prirodna мериносовая pređe marke EXTRA MERINO BIG (80 m/ 50g) – potrebno je 500 godine Fat broj 10 kružne žbice, više smeč ili pin za uklanjanje spojnica pri вывязывании kos.

Veličina снуда po visini iznosi 48 cm, obim – 90 vidi Gustoća pletenja treba napraviti 13п.×16 gg= 10×10 cm, građena pola zuba.

Opis

Skup 114 petlje se obavlja na uobičajeni način. Провязывается uzorkom u visine 46 cm to je otprilike 72 godine Final 3 broj провязываются potpuno изнаночными, i na taj jaram je završen.

Uzorak «pljuvati» stane bez krug po opisu, dovoljno je jednostavan za početnike:

Odnos uzorak je 19 šarke. U krug ponavlja od * do * u 1-om redu:

*3 petlje lica, zatim 3 изнаночные, 10 lica petlje, 3 изнаночные*.

S 2-og do 5-og redovima вывязываются kao i 1-og.

6. broj вывязывается od * do * po krugu: *3 lica petlje, 3 изнаночные, 5 petlje snima prije rada na sporednu спицу, zatim 5 osoba. ap, i dalje je skinuta s više žbice, desne, 3 изнаночные*.

od 7-og do 12-og ponavljanje 1-og reda. 12. ponavlja 6 red.

U visinu trake 6 puta ponavljaju od 1-og do 12-og redovima.

Dvije šal engleske gumicom

Labave i široka marama uzorkom engleska guma će ispasti čak početnike. U dvije boje engleska guma stane malo teže, ali detaljan opis će vam pomoći shvatiti i izvršiti proizvod u kontrastne boji.

Materijali

Мериносовая 100% vuna Merino de Suite od ЯрнАрт plave i plave boje – po 150 g, pita žbice broj 4.

Veličina dužine 190 cm, širina platna – 25cm.

Opis

Pletenje marama obavlja izravni i počinje sa skupa 24 petlje. Sve platnu провязываетсяузором «engleska guma».

Za obavljanje dvije nijanse engleske guma broj petlji mora biti višekratnik broja 2, plus 2 кромочные petlje.

U 1. redu кромочная ne провязывается, dalje izvodi prednja, zatim direktni накид, a sljedeća petlja uzdržan ne провязываясь. Od кромочной ponavljati do kraja niza. Ekstremni кромочная izvodi krivu.

U 2. redu pridružuje plava nit ga вывязывается кромочная, zatim * изн. sp snima istovremeno s накидом, dalje čovjek. sp провязывается s накидом zajedno*. Ponavlja od * do završetka niza, pri tome кромочная вывязывается kao i u 1. redu krivu.

двухцветность engleske guma postiže smjenjivanje serije s plavo i plave pramenove. U 3. redu pletenje putuje i вывязывается, kako bi se ponovno prethodni broj samo već plavim koncem: krom. snimljen, a zatim *изн. провязывается zajedno s накидом, obavlja накид, i pored jednostavno skine prednja*, nastavlja ponavljanje od * do * do kraja.

4. sprat plava nit: krom. *izvršava накид, dalje снимаетя ljudi., zatim изн. opet провязываетсявместе s накидом*. Ponoviti * do кромочной, koja вывязывается изн.

Prvih 4-re niza osnova uzorak, ponavljaju se tijekom cijelog platna. Striping niti po boji, stvara глубинную boje proizvoda u cjelini. Opći izgled marama u jednoj boji.

Ovratnik — манишка

Šal-okovratnik za muškarce koji znaju cijeniti vrijeme, jer nositi ga vrlo brzo. On podsjeća горловину stalak вязаного пуловера, grije i vrat i ramena.

Veličina proizvoda pri kolan vrat 33-35 vidi

Materijali

Pređa se koristi srednje debljine YarnArt Color Garden (200 m/100 g) oko 2 мотков za malog čovjeka. Žbice su potrebni broj 4 kružna ili чулочные, marker petlje.

Opis

Za pletenje u krug angažirao 88 petlje, dalje gumicom 2×2 вывязывается visina stupa =18cm. Markerom označiti početnu omču s njom počinju dodavanje za rameni dio манишки. Za ravnomjerno širenje potrebno je prebaciti s kružnim na чулочные žbice.

Плечевая dio izvodi lica гладью plaća se obavlja preko stupa. 1. рядпровязывается potpuno desne šarke. 2. stupa i провязываются desne 11 petlje, a zatim *od 1. petlje вывязываются 3, i dalje 23 osobe.* Od * do završetka razine ponoviti 3 puta, завершающими će se 10 lica petlje.

U 4-om redu провязываются 12 osoba. ap, zatim * 3 lica. вывязываются od 1-og, i dalje je već 23 petlje*. Ponavljanje 3 puta i dovršiti red 11-yu osoba.

Dodavanje idu samo u nasuprotnim redovima, na kraju, ukupan broj navoja = 184. Za каймы marama-ovratnik провязываются 4-5 redova jednostavan платочной viskoznog bez прибавок, next petlje se zatvaraju i nit potaknuta iznutra.

Za vas smo pripremili kolekciju videa različitih opcija muških šalove, koji se može vezati za sebe.

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: