Pletenje muški пуловера kukičanje — opis i shemu

Pulover – riječ za ruski jezik nije baš uobičajena, ali još uvijek je imao vremena dugo i čvrsto uporište u njemu. Puloveri su postala odjeće i za žene i za muškarce, a posebno kod muškaraca, jer oni imaju skroman dizajn, jednostavan stil i razlikuju se u funkcionalnosti. Muški pulover kukičanje – to je moderan, lijep, moderan, solidno i atraktivno. Ako ovu stvar odabrati, to će naglasiti dostojanstvo lik, a po potrebi i sakriti nedostatke. Možete ga kupiti u trgovini, ali se može vezati udicu. Plesti ga dvostruko zadovoljstvo za voljenog muža, jer on će biti za njega neka vrsta amulet u svim životnim situacijama. Kako vezati udicu muški pulover?

Elegantan muški pulover i granit

Vezati muški pulover i još kuka – nije jednostavan zadatak čak i iskusni majstor rijetko uzimaju za takav rad. Osim toga ugoditi mužu nije lako, jer oni vole da se nešto неброское, ali originalno. Pletenje пуловеров počinju obično formiranje zanimljive ideje. Jedan od takvih će biti кофта sa strogim uzorkom, elastičnim na горловине i lisice. Proizvod je pogodan i uživati u bilo kojem muškarcu.

Materijali

Tako lijep pletenje možete dobiti samo kuka, pa je za rad potrebno je pripremiti alat br 3,5 i 4. Također ćete trebati igla za šivanje. Najbolje će odgovarati pređe, koja se sastoji od merino vune, akrila i najlona, onda je proizvod ispasti, blagim, lijepim i ne izgubiti svoju žalbu nakon brojnih pranja. Nit mi ne treba jako debeli, idealno – za 50 m 170 m

Opis

Naslon

Početak pletenje muških (ženskih i dječjih previše) пуловеров treba sa naslona. Prije svega potrebno je upisati 16 zračnih petlje (v. n) kukičanje br 3,5, a dalje plesti guma, koju zovu poprečna, po ovoj shemi:

1 godine: u drugoj od kuka petlju провязать 1 stupac накидом (jušna s/n) i dalje u svaku v. p. plesti 1 tbsp. s/n, Dosežu do kraja, skrenite pletenje;

2 godine: 1. sp, a dalje hvatajući stražnji zid prethodnih nekoliko petlji, zaposliti žlice. b/n do kraja. Posao skrenuti.

I dalje pletenje prema predložene sheme, sve dok duljina guma neće biti 53 cm растянутом stanju. Guma je spreman.

Stvaranje гранитного uzorak

Na desnoj strani spojite udicu br 4 konac i osvoji 1. ap, slijedi članak 85. b/vn I nakon toga dolazi pletenje popravljajući granita uzorkom, a shema izgleda ovako:

1 godine: u prvi čunj vezati 1. ap i 1 tbsp. s/n, tada dolazi shema, koju treba ponavljati do kraja reda: u sljedeći stupac pored nastavku провязать 1 konveksna postolje s dva накидами (сс2н), u sledeću petlju 1 tbsp. s/n do kraja i vratiti proizvod;

2 godine: 1. p. i dalje članak 117. b/n, skrenite proizvod;

3 godine: 1. sp, 2 žlice. b/n, *konveksna сс2н, 1 jušna b/n*, ponavlja motiv od * do*, završiti 1 tbsp. b/n;

4 godine: 1 bn i članak 117. b/n iza leđa petlju prethodnog retka.

I dalje pletenje, ponavljajući opisanu shemu гранитного uzorak. Preko 42 cm nakon početka ovog uzorak će se zaustaviti. Провязать 1. ap i 1 tbsp. b/h na svaki stupac, koji se nalazi na dnu reda.

Пройма

1 g.: početni 7 petlje vezati na 1 соединительному столбику (ss), dalje plesti popravljajući granita uzorkom, ostavljajući 6 petlje непровязанными na kraju;

I dalje kukičanje opisati granit uzorak, i završiti onda kada se dužina vezane dio cijelog posao će doći do 63,5 vidi

Горловина naslona

Prvih 22 sp plesti popravljajući granita uzorkom, sljedeće petlje ostaju непровязанными, proširili posao. Nastaviti raditi na isti način, završiti preko 66 cm od početka пуловера, nit obrezati.

Druga strana gorivo: preskočiti 29 sp (u centru), spojite nit ss, kombinirajući s prethodnim čunjevima. Dalje plesti prema prikazanom opisom.

Prije

Plesti muški pulover sprijeda treba po istom principu, i straga. Izvršiti 58,5 cm, провязать nizu, sastoji se od 1. ap i 1 tbsp. b/n u sve petlja, na ovom završiti posao.

Горловина переда

Prvih 29 spojnice – već poznato i dobro poznati uzorak. Dalje treba propustiti 15 sp, uzeti konac iz drugog моточка i uz pomoć ss sjedinite sa prethodnom petlja, 1 v. p. i plesti do kraja baš kao i na početku formiranja vratovi переда.

Горловина stane na dvije strane istovremeno, istina, za to se koriste 2 мотка pređe. a istovremeno. Sa strane vrata убавлять 1 petlje u svakom retku po 7 puta, a zatim učinite убавки preko 1 niz. Za obavljanje uzorak dok горловина nije jednaka s leđa. Na tome se može završiti rad na ovom element proizvoda.

Rukava

Rukavi kao što muških свитеров stvaraju kukičanje br 3,5. U početku birajte 11. ap, nastavite plesti u tehnici — guma, širina kojoj bi trebao biti 10 sp, visina elementa — 21 vidi

Uzeti konac i udicu br 4 do desnog ruba ga spojite, a zatim провязать 1 v. p. i 35 žlice. b/n.

Sljedeći godine: 1. ap, u svaki stupac raditi 1 tbsp. b/n, skrenite svoj proizvod. Nastaviti raditi u tehnici гранитного uzorak, ali potrebno je napraviti 7 прибавок u svakom drugom redu, s 14 прибавок u svakom četvrtom.

Za boravak preko 53 vidi

Završetak

Rad na stvaranju muške пуловеров u pitanju svog završetka. Pojedini dijelovi već imaju jasne obrise, sada ostaje da se povežu. Početi treba s obavljanje pojasa orme šavova (koristi se igla).

Обвязка vrata: lijevo dolje na prednjem dijelu vrata spojite nit ss-1. ap Duž vrata vezati žlice. b/n. Na kraju razbiti nit, da se ne zaboravi ga zaključali.

Pletenje za gorivo: osvoji 6 v. p., onda će biti spona guma na 5 petlje. Obraditi završava teme.

Šivati горловину, a šivati ne ispred, ne sa strane, a straga i strogo po sredini. Dalje muški pulover stječe tijekom završio izgled — пришиваются rukava, a zatim će se pojaviti bočni šavovi i šavova rukava. Obraditi sve teme. Muški moderan i originalan pulover može se predstaviti u obliku ugodan dar voljenoj osobi.

Izvor: mama-olovke.rf

Kako vezati muški pulover kuka: video radionica

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: