Pletene kukičanje i krakova muški prsluk sa opisom i video MK

Muškarcima je potrebno toplo se odjenuti. Muški pletene vest da je svestran komad garderobe. On treba da se nalazi u kući svakog gospodina. Unatoč činjenici da su pletene stvari su manje popularni kod muškaraca nego kod žena, oblačiti se elegantno i ugodno je potrebno svima. Gospodo bez rukava vizualno radim lik tanja i ljepše. Pleteni bez rukava su nevjerojatno popularan u 60-70-ih godina. No, moda ima svojstvo da se vrati, pa sada gospodo prsluci relevantna kao i uvijek. Sve češće i češće se mogu vidjeti na postolju gospodo bez rukava. Model вязаной жилетки je jednostavan. Važno je samo pravilno sastaviti uzorak i povezati kontrolni uzorak za točan izračun. Uzorak je najbolje učiniti u prirodnoj veličini na karton ili finom papiru. Za izgradnju uzorak bez rukava trebate znati širinu proizvoda — mjerenje na dnu, u visinu — to treba izmjeriti od ramena prema dolje do željene dužine proizvoda. Također je potrebno znati udaljenost od baze vrata do vrha ramena, visina armholes, udaljenost duljine zdjela na prednjoj strani prsluka. Gospodo bez rukava вяжутся krakova, kukičanje ili povezujući zajedno obje tehnike. Plesti možete crno pređe, секционной ili жаккардовым uzorkom.

Muški prsluk

Ovaj model muške bez rukava povezan krakova i kukičanje. Glavni uzorak na leđima i prednjoj strani se sastoji od вязаных kukičanje kvadrata, sjedinjenim delikatna recima , guma na dnu bez rukava i armholes vrećice povezane krakova gumicom.

Kako proizvoditi muški prsluk će trebati oko 500 g меланжевой pređe. Sastav bolje изпользовать 50% akril 50 % pamuk. Kuka i žbice #2.

Za početak je bolje vezati uzorak kuka za shemu. Biranje 22 возд.petlje kuka. Zatim napraviti 4 zračni n, i провязать 1 stupac накидом u 8-yu petlje od početka. Napraviti 2 возд.pat 1 i stupac накид. u 3-yu petlju na lancu od возд.петелек. Ove sheme довязать do kraja niza. Proširi pletenje i nastavite plesti na pogrešnoj strani. Napraviti 2 petlje za oporavak, a pod svaki stupac провязать 6 barova s накидом zaredom. Провязать 2 возд. petlje, 10 žlice. снакид.pod svaku petlju, opet 2 žlice. n, i završiti niz jedan čunjevima. Dalje trebate se popeti na jedan redak prema gore. Za to провязываем kukičanje 2 возд.petlje podizanje + 2 возд.petlje, 10 Стсн, 2 возд.petlje, 8стсн. Sljedeći niz plesti slično prethodni. Zatim rasporediti pletenje na drugu stranu, провязать niz isti kao i prvi — čunjeve s накидами naizmjenično kroz dva vazdušna petlja. Izmjerite u centimetrima povezan kukičanje motiv (jedan okvir) i vođena je zasnovan ranije uzorak prsluka , izračunati potreban broj četvornih motiva.

Sada krakova birati 166 petlje i plesti 15 redova, oko 5 centimetara gumenom trakom, naizmjenično 1 osoba, 1 изн.itd. Zatim sve petlje koje se nalaze na jednu od vanjskih žica kotača zatvoriti, i na kraju niza početi kukičanje trg motivi na gore opisane sheme. Oko 14 izvješća. Plesti u krug do oko 9 izvješća. Zatim da se formira armholes na безрукавке, treba ostaviti sa strane po jedan мотиву. Vezati 5-6 serija po shemi drugi motiv gore — ukupno 12 izvješća. Dalje podijeliti pletenje na pola po 6 мотивчиков. Proizvesti убавки na горловине, s naglaskom na uzorak prsluka. Rezultat je formiran V-oblika pletene izrez na горловине bez rukava.

Naslon proizvoda plesti prema istom obrascu kao i prije. Samo ne raditi V-oblika dekoltea.

Nakon toga, kako će biti spreman za dva detalja, prsluk može prikupljati. Povezati strani i ramene strane, izvršiti šavova. Zatim plesti bar armholes na sljedeći način — dobili-govorio je 90 petlji i провязать 5 cm gumenom trakom, naizmjenično lica i изнаночные petlje. Nakon toga zatvoriti sve petlje. Slično vezati bar za druge armholes. Ostalo вывязать bar za gorivo za muški prsluk. Za to je potrebno prikupiti na žbice 230 petlje i провязать 6 redova lastiš 1 osoba, 1 изн.itd. Petlje zatvoriti. Sljedeći korak je potrebno zašiti gotovi ukrasi do pojedinih mjesta u prsluk. Dvije bočne letvice — na lijevu i desnu проймам, a središnju bar — do gorivo bez rukava.

Modni pletene muški prsluk spreman!

Muški prsluk-govorio je: video radionica

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: