Pletenje muške čarape kukičanje — opis i video MK

U današnje vrijeme takva vrsta aktivnosti u slobodno vrijeme kao što je pletenje krakova ili kukičanih ne manje popularan nego ikad prije. Tijekom ovog uzbudljivog pothvat možete opustiti, misliti, da se smiri. I što je najvažnije – molim bliski i dragi ljudi. Vrlo praktična među takvih proizvoda su pletene čarape. To je dobro uvijek će ići na posao. Način i sklop pletenje dovoljno jednostavna, ali zanimljiva. Općenito to je lako i zabavno, čak i za početnike. Vezati muške čarape kukičanje je potrebno znati neke značajke. Prije odlaska na posao, treba ukloniti nekoliko dobivenih dimenzija: kružnica u najužem mjestu noge preko щиколоткой, krug u porastu (od sredine noge od vrha do kraja stopala i odozdo). Stavili ta dva pokazatelja, podijelite na pola. Dobili prosječnu dužinu veličine vrha.

«Urbanih» kukičane čarape

Naziv neobično zanimljivo. Zato ćemo govoriti o miješana pređa. O tome malo niže… Kako bih volio da obradujete voljenu čovjeka i dati mu komad nježnost i mekoću. Naravno možete izraziti svoju ljubav, njoj koji imaju mu pleteni svojim brižan rukama lijepe čarape! A u hladne zimske večeri vaš značajne će s nježnošću dati vam osmijeh, ispijajući topli čaj u toplini i udobnosti! Krenimo na posao!

Razmotrimo primjer veličine 42.

Potreban nam je: 150 grama svijetlo siva, po 50 grama tamno siva i crna pređe. Uzmi mješoviti мотки. Na primjer, tamo gdje vune ne 100%, a 75%. Isto tako postoji postoji poliamid 25%. Ne tako jako колоться, plus idealne za one ljude koji su alergični na vunu. Kuka uzmimo na 2,5. Dakle, za жаккардового uzorak broj petlji mora biti višekratnik broja 4-am

Pletenje prema obrascu broj 3.

Ponavljam po peti broj. Počinjemo s desnog vrha, točnije s njegovim zdjelu. Potrebno je povezati siva nit omču i dalje kružnim, devet redova shema broj 1 =44 petlje.

onda je to posljednji. Nakon toga 5 redova вяжем жаккардовым uzorkom. Dalje nastavljamo sa svijetlo sivim koncem isto tako u krug plesti polu-столбиками. Отсчитываем 19 cm od početka rada za petama i podizanje (na халяве) pridodamo s obje strane od sredine uzorka (srednja petlje) u svakom retku 6 x 1 ap = 68 petlje. Vezati 15 petlji direktnim i prikljuˇ 19 reda na shemi 2, prilikom spajanja spone peti. Prijelaz radimo u kružnim redovima 20-og i 21-og — prema obrascu broj 2 i 10 vidi polu-столбиками. Ispada 44 petlje. Nakon toga okrenuti posao. Za отворота povezati 10 vidi жаккардовым uzorkom. Naše umjetničko djelo gotovo! Isto napraviti s lijevim vrhom. Pogledajte rezultat!

Šarene čarape kuka: video radionica za početnike

«Ruralni» kukičane čarape

Možete uzeti u obzir još jedan pogled pletenje, uz primjenu tehnologije «za žvakanje». Nazovimo ga «seljački». Pokušajmo se klupko od 100% vune i pamučna pređa, potrebne za konsolidaciju peta s vrhom. To je za one muškarce koji vole toplo. Vuneni pleteni носочки su dobri na mraz i hladnoću.

Materijali i alati

Uzmemo kuka 3,5. Pogledajmo na primjeru 44 veličine stopala. Počnimo ga plesti. Odrediti visinu. Ćemo izgraditi lanac od 25 petlje. To je oko 12,5 vidi Više «desni» вяжут krakova, ali ćemo pokušati na drugi način! To je vrlo lako tkati, ne trebate bilo kakve vještine. Početnici, koji tek uče također izvesti krakova u prvoj fazi mogu lako naučiti tehniku. Kako ga savladati? Vrlo jednostavno! Stvoriti zračni petlje i pruge bez/ns Prvi red ide столбиками bez/ns Ostatak radimo isto, hvatajući stražnji nit petlje prethodnog retka. Izašao je naš guma, negdje 56 redova. Spojite krajeve, выворачиваем proizvod.

Učinimo 1 zračni petlju da se penje, zatim zaposliti onoliko redaka koliko imamo stupove bez/m, onda je jednako 56. Провяжем 15 redova. Što će biti s petom? Previše lako. Sada možete dodati хлопковую nit. Dioba pruge na pola, ispada 28. Отсчитываем na polovici bez/n — 28. Провяжем ravno 11 redova столбиками bez/n. Da bi zaobljen petu od sljedećoj lanca radimo samo srednja 10, posljednji вяжем zajedno s drugim kao jedno. Nakon što neće ostati samo na srednjem 10 stupove обрезаем pamučna nit dalje вяжем opet vuneni konac u krug. Pri tome tip s bočnih strana peta po 12 stupaca, a prije toga, u spoju s vrhom, u prva tri redovima, sa svake strane провяжем po jednom u 2 tabele zajedno. Tako 12 pristupa. Dodaj pamučna nit i вяжем još 15. Zatim postupno убавляем 7 puta 4 tabele kroz svaki broj. Nakon toga, ista stvar, samo je već u svakoj. Sve u svemu brzo smo završili naš posao. Ostaje samo da se zatvori petlju i trim nit. Ovdje je šarmantan par ispalo. Pleteni i napravio s ljubavlju!

Ovaj isti način možete povezati ženske čarape, pa čak i dječjih! Pletene stvari će ostati u modi u svim vremenima!

Čarape za muški kuka: video radionica

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: