Митенки kuka s programima s opisom

Митенки vrlo neobičan dodatak koji daje sliku profinjenost i eleganciju. Za sve svoje jedinstvenosti delikatna митенки kuka se može brzo vezati. Prvo вязались su za toplinu, no s vremenom, stekli i drugi zvuk. Delikatna митенки kukičanje, izrađen u bijeloj boji, savršeno nadopunjuju kit mladenke učiniti ga prozračnim i vizualno удлинят ruke.

Митенки privlačno će izgledati s čupav, u modi je sada trapericama, što je slika романтичность. Savršeno uklopiti u hippy stil, осовременив ansambl. Višeslojni i šarene će biti od interesa za sasvim mlade djevojke, naglasio ih neformalnost i kreativnost.

Za provedbu delikatna митенки mogu biti:

— s недовязанными prstima;

— расклешенными, podsjeća na krila;

— i konačno, samo ravno.

Ljepota proizvoda ovisit će od odabranog uzorka, i temeljitosti obavljanje stupove i lanaca.

Митенки Biser shema s opisom

S недовязанными prstima (полуперчатки)

Kao полуперчатки stane na sliku рокерши ili auto-dama, koji su nosili kožne полуперчатки. Ажурность im daje neku vrstu мультяшность.

Materijali

Pogodan хлопковая pređa, na primjer — pređa Kamilica od OMV im. Kirova(75g/350m), kuka ne masti broj 1,75, potrošnja pređe oko 40 g.

Shema s opisom

Skup petlje se izvršava uzicu «гусеничка», broj pri tome mora biti x 3-mm Pri kolan četke 15-16cm izadju 51 petlja. Mjerenja provode upravo četke, jer kao što полуперчатки вяжутся nije visoka. Провязав niz je potrebno spojiti u prsten, u tom slučaju se šav ne će biti. Провязываем 3 broj žlice. b/ns Sljedeći izvodi iz перекрещенных stupove već s накидом. Dalje se ponavlja niz bez накида. Dakle, idemo redovima stupove s накидом i bez накида još 4 puta.

Za rupu na stražnjoj strani peti red (čunjeve s накидами) вывязываем, podizanje početnih 3 petlje, zatim перекрещенными столбиками, ali 4 raskrižja ne довязать, i dalje pruge снакидами. Pletenje ispada otkrila, pareni ide u svim pravcima. Ponavlja 3 puta: petlje uspona, dalje pruge bez накида, proizvod se izdigne i reproducira 3 podizanje petlje, nakon перекрещенные žlice. s/n i na kraju niz stupove bez накида.

Rupa za palac formirana sličan način. Podigli 3 petlje, ovdje 1 puta провязываются перекрещенные pruge, dalje čunjeve s накидом. Провязывается lanac – skakač sa 13 zračni petlje. Onda ввязываются žlice. s/n u last petlju 5-og u spoju dna. Nakon nastavlja obvezujuća za crtanje – striping stupove s накидами i безнакидов.

Zatvara тыльное rupu вывязыванием 10 zračnog ovjesa, koji se zatim spajaju na glavni dio полуперчаток. Nakon što je izvršen niz stupove bez накида.

Smjenjivanje serija вывязывается još 3 trake do temelja ostalih prstiju.

Počinje провязка полупальцев s malog prsta. Dva raskrižja ne довязываются u redu žlice. b/n, a obavlja zračni lanac od 6 petlji, zatim se nastavlja ponavljanje glavni lik 2 puta. Zadnji broj se obavlja manje na jedan raskrižja u mjestu set zračnih petlje. Završena 2 радами stupove bez накида i рачьим korak. Za ostatak носочки вывязываются na sličan način. Domali prst 3 serije po obrascu, u prosjeku провязывается 4 reda, na указательном – 3 reda.

Palac вывязывается sa smanjenjem u drugom redu na mjestu zraka petlje. Тыловое rupu обвязывается žlice. b/n, za ljepotu se izvode арочки od 3 zračnog ovjesa, kroz petlju.

Митенки i ogrnuti kukičanje — shema s opisom

Delikatna митенки — shema s opisom na japanskom

Nadamo se da će ovaj članak pomoći će vam vezati lijepe митенки kuka. Sretno vam pletenje!

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: