Muška манишка kukičanje — opis i MK za početnike

Манишка muška kukičanje je jednostavan u izvedbi, pa čak i za pokretanje вязальщица obaviti taj posao. Ovaj proces nije komplicirano i ne zahtijeva posebnu fantazije. Muškarci su konzervativni. Im nije potrebna ажурность obvezujuća. Jednostavan i sažet uzorak je sasvim primjeren bi zadovoljili muškaraca.

Topla muška манишка

nego što počnete plesti, potrebno je uzeti u obzir neke od mogućnosti su:

• obrazac za ovratnik-marama;

• debljina nit.

Манишка – moderan komad odjeće. Njen oblik može biti kao цельновязаная, tako i na zakopčane ili na munje. O debljini niti ovisi gustoća i объемность gotovog proizvoda, kao i koliko dobro ovratnik će zadržati oblik.

Nakon toga, kao i zbog oblika i debljina proizvoda je odluka donesena, možete početi mjerenja glave.

Obično izračun petlje savjetuju primijeniti formulu 1 cm 2-3 petlje. Međutim, to nije sasvim točno. Svaka knitters svoju gustoća pletenja, tako da ne griješimo i nekoliko puta ne počne raditi, najprije morate povezati mali uzorak. Pogledajte koliko petlje ulazi u 10 cm.. Prije brojanja petlje, uzorak poželjno je izglačati kroz gazu.

Alati za pletenje

Sljedeća faza – priprema alata: kuka i nit.

Budući da nema ажурности ne pretpostavlja, onda se može koristiti i jedna kuka na # 3 i # 4. Možete odabrati i više malih. Sve ovisi o tome što želite dobiti kao krajnji rezultat.

O nit bih se reći da je njihova debljina i izgled vlakna igraju veliku ulogu u gotovom proizvodu. Isto tako nevažno ulogu igra sezone, kada je ovaj komad garderobe će se nosi. Za jesen ili proljeće doba godine najbolje je odabrati više od tanke niti. Манишка će izgledati težak. Za zimske hladnoće, naravno, bolje su debeli vrste pređe. Univerzalni pogled манишки za predstavnika jačeg spola podrazumijeva korištenje niti srednje debljine.

Pazi da ne pređe je bodljikava, na ovu temu jaki spol vrlo привередлив. Provjerite pređa na «колючесть» mogu, nakon što je u njoj na blagim mjesta, na primjer, na obrazu. Najbolje za ovu vrstu вязаных proizvoda odgovarati vuna, полиакрил ili kašmir.

Krećemo na posao

Sve pripremne korake iza sebe, sada vas čeka kreativni proces. Za početak kukičanje je potrebno željenu količinu zraka petlje.

Ne zaboravite da guma ima svojstvo da se protežu. Stoga, kako bi se ona čvrsto za grlo, bolje свериться s rezultatima dobivenim pri mjerenju uzorka. Prilikom biranja imajte na umu, da je konačan broj zračnih petlje mora biti višekratnik od dva, jer vrata stane gumicom 2×2.

Opis procesa pletenja za gorivo

Shema guma vezane kuka, predstavlja striping lica i изнаночных figure stupove (rs). Da bi ona bila više mekom i podatnom, možete dodati između столбиками zračne petlju.

Prvi broj провязывается столбиками bez накида (jušna bn), kuka se uvodi u treću od njega petlju. Posljednji žlice. povezuje s prvom, u slučaju da ste odabrali opciju obvezujuća za «вкруговую» (ili, ako vam je draže манишка na zakopčane, onda završiš niz je potrebno dva belim petlje, a zatim okrenite proizvod i početi sljedeći broj). Dalje će описываться način pletenja «вкруговую» .

U drugoj i narednim redovima počinju sa 2 žlice. sp podizanje. Princip провязывания figure stupove se svodi na ovo:

1. Kuka je ušao s prednje strane s desna na lijevo u prednji petlju prethodnog retka i провязывается reljef lica (konveksna) postolje s накидом.

2. U stražnji petlju prethodnog retka kuka je uvedena s desna na lijevo, i провязывается reljefni изнаночный (konkavni) postolje s накидом.

3. I dalje striping lica i изнаночных rs do kraja niza.

4. Na kraju sastavili posljednji i prvi art-ki.

5. Провязав 2 žlice. n, nastavite na sljedeći red. Posao obavljati slično prije. red, a pritom se схематического slike. Jedina razlika je u tome što sada kuka ne uvodi u prednji ili stražnji petlje, a pokriva noge tabele.

Nakon što je željena visina za postići, krećemo na širi dio. Visina goriva ovisi o vašim željama. Možete napraviti niska vrata, onda je dovoljno провязать 36-40 serija. Za visoke od acc vrata zahtijevati veći broj serija.

Video radionica za početnike вяжем guma

Opis procesa pletenja širi dio

Shema širi dio манишки predstavlja jedan od najjednostavnijih načina. Dodavanje petlje se može postići kroz провязывания kuka u svakoj petlje u dva tabele sa dva накидами.

Prvi broj počinje s 4-x v. p. Dalje radimo na dva stoljeća. s dva накидами u svaku petlju. Dovršili niz ct-com s dva nac.

Drugi red počinje s 4-x возд. pat. U sledeću petlju провязывается žlice. jedan s 2-me nak-mi, u drugoj dva ct-ka s 2-me nac. Dakle, naizmjenično slijed završiti niz čl . s 2-me накидами.

Treći red: 4-e возд. pat., jedan po jedan art-ku s nac-m u sljedeće dvije petlje, zatim dvije petlje s дваССН.

Četvrti broj: 4-e u. n, u sljedeće 3 ap po jedna jušna s dva nac-e, i dva stoljeća. s dva nac-mi smo u sljedeću.

Peti broj: 4-e u. p., 4 petlje za jedan art-ku sa dva nac-e, i onda dva stoljeća. s dva nac u sledeću petlju.

Opis procesa pletenja ukazuje na to da je sa svakim u blizini povećava broj petlji, u koje провязывается jedan stih-na dva nac-e, a iza njih slijedi samo jedan stih-na dva nac.

Dakle, potrebno je провязать od 8-mi do 15-ak redova. Ovisno o tome koliko je proizvod će pokriti ramena.

Počev od 8-og reda pruge ne možete dodati, a vezati na 1 art-ku sa dva nac-mi smo u kp. Dostizanje željene dužine širi dio petlje zatvaraju. Pri tome pokušajte jako ih neće naplatiti. Inače ruba skreće previše тугими i pokvariti vanjski dojam, a također će se točno leži na ramenima.

Вяжем širi dio — video radionica za početnike

Shema манишки jednostavna i ne zahtijeva nikakve profesionalne vještine. Kao što vidite, čak i koristeći takav jednostavan uzorak, moguće je vezati lijepu i toplu stvar, koja je, bez sumnje, zadovoljit će i dovesti u zanosu svog vlasnika. Muška манишка spreman. O tome kako vezati muški манишку krakova možete pročitati u ovom članku. Sretno vam pletenje!

Druge opcije muških манишек

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: