Ljetne kape za dječaka s opisom i programima

Mame dječaka nije lako pokupiti godina šlem za сыночка. Trgovine dječje odjeće nude mnoge svih proizvoda, ali svi oni su monotone i su nezanimljiv. A uostalom, tako želite da i dječak ljeta izgledala lijepo, neobično i uz sve to je bio sigurno zaštićen od užarenog. Zapravo ne postoji ništa komplicirano u stvaranju šešir svojim rukama.Kapa godišnje za dječaka može biti vezan za samo nekoliko sati.

Za to ćete morati da pređe prirodnog porijekla i vještine kuka. Od sastava ниточек ovisi, da li će se povući na gotov proizvod i njegovo ponašanje nakon pranja. Također je potrebno znati veličinu glave dijete, za to je mjeri pomoću centimetara. Pletenje kape majka je potrebno malo vremena, ali rezultat je njegova dužan cijeniti. Na internetu možete pronaći zanimljive sheme, zahvaljujući kojima je pletenje kape će postati ugodan i intuitivan. Istina, izbor modela za dječake mali, a boja je ograničena na nekoliko nijansi.

O tome kako izračunati broj petlji na kapu pročitajte u ovom članku.

Ljetna kapa sa poljima za nestašne dječake

Zašto zaglavi se takvo mišljenje, da je boja kape za dječaka – sigurno je tamna. I trgovine gotove odjeće nude upravo takve pozicije, i odjenuti ih možete jeste da je na večernju šetnju. A naći kapu s polja svijetla nijansa – to je pravi problem, a riješiti se može rijetko. Ali za рукодельниц i brižan nije teško povezati šešir-панамку kuka. Takav oblik nije slučajno odabrana, jer polja će zaštititi dijete u oči od sunca.

Materijali

Za rad potrebno je kupiti sve što vam je potrebno: pamučna pređa, boje se mogu uzeti sve, ali bolje je odabrati svijetle nijanse. Pređa mora biti tanka. U ovom master class koristiti pređa zelene, bijele i салатового boja. Kuka — br 1,25. Na taj kukičanje uspjeti napraviti gustu вязку, ali sam proizvod ostaje mekana.

Opis

Shema kukičanje je i razumljivo. Ona je izgrađena na izmjenom филейных i continuum, serija столбиками s 1накидом.

Započeti posao treba seta 6 zračnih petlje (v. p.), koje treba sklopiti u prsten s pomoću vezivnog petlje (c. p.).

1 godine: u osnovanih prsten stane prvi red, za njega je uvedena 15 stupove s накидом(jušna s/n). Prvi od провязанных stupove biranje 3. sp

2 godine: svaki je od stupove провязать na 2 žlice. s/n

3 godine: филейны broj koji je вяжут kukičanje, чередую 1 tbsp. s/n, 1 jušna sp

U sljedećoj fazi rada na kapa za dječake uvodi pređa različitih boja (u ovom master class – zelene).

4 godine: провязать broj, koji se sastoji i žlice. s/n

5 g.: филейное pletenje.

6 i 7 rv: stane opet bijeli pređe ponavljanje nizanja punog nekoliko barova i филейной broj, samo između столбиками nalazi već za 2. sp

8-10 godine: plesti zelene pređe. Solidan niz žlice. s/n, formirati «luk» i u svakoj od njih провязать 3 žlice. s/n U филейном redu između žlice. s/n провязать na 2 žlice. sp

11, 12 rv: bijela pređe u «lukova» unijeti 2 žlice. s/n, a филейном redu između столбиками dodati na 2 žlice. sp

13 g.: zelena pređe ponoviti prethodni broj.

Донышко kape treba plesti, sve dok ne dobijete željeni promjer. Kada вяжут ljetne kape kukičanje, onda ih je poželjno isprobati na glavi momak, ali ako je takva mogućnost ne postoji, onda možete koristiti posebne tablice. Do potrebne visine šešir вяжут smjenjivanje филейной i punog reda.

Kako vezati polja kape

Rad na poljima kukičanje kape plaši čak i iskusne мастериц (da ne govorimo o rookie), ali sve je vrlo jednostavno. Za to je potrebno провязать niz žlice. b/n, gdje je svaki od njih prianja uz prethodnu полупетлю. A polja razlikovala u ruku, onda treba povremeno unijeti broj sa povećanjem broja barova. To izgleda ovako: prvo se uvodi na žlice. s/h na svaki 5-yu top, dalje ide nekoliko uobičajenih redova, zatim ide niz s dodatkom 2 žlice. s/n u svaki 7-yu petlju i opet v. s/n Tako treba nastaviti dok se kapa ne će biti ukrašen polja na željenu veličinu. Na rubu polja možete провязать trake zelene boje.kako bi se uvelo više uredan izgled шапочке možete pomoću проутюживания.

Izvor: homyak55.ru

Originalna kapa «Матроскин»

Dječake kao i djevojčice, neobična pokrivala za glavu krase i oduševiti. Jednostavna i u isto vrijeme neobična kapa «Матроскин» postati jedna od omiljenih malog шалунишки. Sheme kukičanje kao i svim kape, tako i pojedinih njegovih elemenata do povrede jednostavan.

Materijali

Budući da stane kapa za dječake godišnje kukičanje, onda je potrebno odabrati radni alat, a najbolje će odgovarati broj 1,25. Također je potrebna хлопковая pređe žute, plave i bijele boje.

Opis

Kada su svi materijali na rukama, ima shema pletenje kape, onda se može početi izravno na proces. Početi treba s stvaranje prsten od zatvorene u krug 6. p., je potrebno raditi bijeli pređe.

1 g.: centar za primljene prsten vezati 24 žlice. s/n

2 godine: u pripremi žlice. s/n i v. p.

3 godine: провязать niz žlice. s/n

4 godine: svaki 5. stoljeću s/n uvećava (1. sp).

5 g.: dobitak u svakom 6. stoljeću. s/n

6-11 godine: i dalje plesti žlice. s/n, postupno se smanjuje plaća.

12-22 godine: žlice. s/n bez прибавок.

23 godine: plava konac učiniti v. b/n.

24 od: plava pređe učiniti naknade: u prethodnu petlju vezati 1 tbsp. b/h u sljedeće 2 žlice. b/h i tako do kraja.

26, 27 godine: bijeli konac bez dodatne troškove.

27-31 godine: kao i prethodna 2 reda, samo plavi pređe.

32, 33 rv: bijeli konac žlice. b/n do kraja. Obrezivanje nit i sakriti ga u proizvodu.

Kormilo

Ukras u obliku kotača dječaka neopisivo sretnim, jer mogu sebe zamisliti u ulozi mornar. Ovaj ljetni šešir će krasiti kormilo žute boje, koji stvara i kukičanje.

1 g.: 6 petlje napraviti prsten.

2 godine: u svaku prethodnu petlju da bi na 2 žlice. b/n.

3-5 g.: u svaku petlju 1 tbsp. b/h i uvećava.

6 g.: 3 žlice. b/n i 6. sp (ponoviti shema 6 puta).

7 g.: 8 žlice. b/n, povećanje (ponoviti 6 puta).

8 g.: nad svakim ručkom kormilo провязать 3 žlice. s/n, pri čemu je nakon svakog treba odabrati konac.

Savršena je ljetna kapa za dječaka je spreman!

Izvor: hvost-kruchkom.ru

Ljetna kapa za dječaka: video

Kapa-kapu za dječaka na ljeto s nadstrešnica

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: