Leptir kukičanje — 8 smještajnih

Leptir kukičanje – ажурное je proizvod, koji može postati ukras odjeću, igračke, stolnjaci, zavjese i sl. pomoću nje možete postaviti kuće posebnu atmosferu – svjetlo i zrak, kao moment krila leptira.

Prisutnost ove ljepotice u odjeću uvijek će podsjetiti o ljetnim i time podići raspoloženje. Da joj vezati nije potrebno mnogo vremena ili posebne vještine. Leptir kukičanje вяжутся vrlo brzo i jednostavno, a izgledaju lijepo.

Dekor, pletene kukičanje «Leptir»

Sjajna šareni легкокрылая će biti ključ za ljetnog raspoloženja i iris vrijeme u kući. Tehnika pletenja odgovarati početnicima, tako i iskusnim рукодельницам.

Veličina gotovog proizvoda – 19 cm na 19 potražite Ih možete ukrasiti kao odjeću, tako i interijera.

Za rad je potrebno pripremiti: 50g pamuk konac žute, narančaste, zelene boje i boje fuksije, kao i odgovarajući kuka.

Plesti ćemo na dijelove – samostalno krila i серединку. A onda se sve сошьем jedinstven proizvod.

Opis

Počinjemo pletenje s серединки. Uzmemo pređa žute boje, tip lanca из10 zraka petlje i вяжем dalje, kao što pokazuje dijagram. Prvi red mi žutom, a drugom se zelene, nakon čega обвязать столбиками bez накида na dvije tabele u svaku prethodnu petlju.

Shema

Za gornji dio krila tip 6 zračnih petlje od pređa žute boje. Zatim spojite ih u prsten, a zatim вяжем prema sheme. Prvi i treći broj odgovarajuće biti u žutoj boji, a drugi, četvrti i peti – u narančasto.

Donji dio krila također započeli sa 6 zračnih petlje, ali već bojom fuksije. Замыкаем lanac u prsten i dalje pletenje u krug. U trećem redu promijeniti boju na žuto.

Oba dijela krila potrebno šivati, a onda обвязать svaki svojom bojom u 2 tabele bez накида u svaku petlju prethodnog retka. Drugo krilo izvršiti na sličan način. Svi elementi leptir povezati.

Od žice napraviti vitice, koje onda omotati konac zelene boje. Radnu nit obrezivanje, nakon čega sakriti na poleđini.

Krilati cvijet spreman i sada i uvijek će biti ugodan za oči.

Zagonetka leptir: video majstorski

Vatrena вязаная leptir kukičanje

Ova vrsta leptira savršeno nadopunjuju jesen ormar ili doda boja bilo koji drugi proizvod. Bojanje leptiri svijetle, kontrast, od nje se vaše oči.

Za rad je potrebno pripremiti pamučna pređa, «Iris» različitih boja, a također kuka broj 1,25.

Počinjemo pletenje s središnjem dijelu. Tip lanca od 17 zraka petlje sivim koncem, zadnja od kojih je petlja se penje. Dalje plesti серединку i brkove, kao što pokazuje dijagram.

Idite na pletenje malog krila. Крепим na туловищу nit druge boje. Tip 12 zračnog ovjesa, radimo priključni čunj u 6-yu zračne zategnite lanac, od kuka.

Tip čak 7 zračnih petlje, a zatim povezuje lanac s naknadnim полустолбиком torzo. I dalje pletenje u krug do trećeg reda. U četvrtom redu promijeniti boju teme. Вяжем krilo dalje.

Za velikog krila opet крепим nit na туловищу, tip 14 zračnih petlje i radimo priključni čunj u 6-yu petlji od kuka. Zatim вяжем 9 zračnog ovjesa, koji se povezuje sa naknadnim полустолбиком torzo. Dalje вяжем prema shemi do trećeg reda, nakon čega je promijeniti boju teme.

Nastavljamo rad prema shemi. Kada je proizvod će biti spreman, nit obrezati, a zatim se sakriti na poleđini.

Blagi leptir: video MK

Zagonetka leptir, вязаная kukičanje

Nježno, osjetljivo leptir može biti ne samo ukras odjeće, interijera ili proizvoda. Možete ga koristiti i kao motiv u proizvodnji stolnjaci, salvete, zavjese, sl.

Stane ona, najčešće, od pamuka ili druge tanke niti. Kuka do pređe treba podići odgovarajuće sobe.

Počinjemo pletenje s centralnom leptira. Na slici je mjesto označeno strelicom.

Tip 1 возд.петл. + 3 početni возд.петл. i плетем do 15-og reda na slici. U svakom retku, prvu petlju potrebno je zamijeniti broj возд. spojnica za podizanje, što je navedeno na slici.

U petnaestom retku вяжем vitice s pomoću zraka i druge petlje. Zatim idite na pletenje krila. Za to крепим nit u onim mjestima koja su označena na slici dvostruku strelicu, nakon čega вяжем prema shemi iz broja 1A do 5A.

Broj 6A mora završiti prije valovita linija. Zakretati proizvod, вяжем redovima vrhu krila (7A-17A).

Sada idite na donjem dijelu krila. Fiksiranje konac na kraju niza 6A i izvršavanje pletenje redovima 1V-7V. Drugi par krila radimo na sličan način.

Kada je proizvod će biti spreman, nit obrezati, a nakon čega sakriti na poleđini.

Master class za pletenje mali leptir

Leptir, вязаная kuka u obliku ažur maramice

Sada možemo povezati sa leptir, koji će uljepšati unutrašnjost svake prostorije. Kao maramice stvaraju u kući poseban udobnost i štiti namještaj od nečistoća ili manjih oštećenja.

Za rad nam je potrebno pripremiti 50 grama pamučne niti su bijele boje, a na udicu br 2,5.

Veličina gotovog proizvoda uspjeti 28х18 cm

Leptir se sastoji od motiva koje ćemo plesti u krug, a onda u nizu sve spojite u jednu cjelinu.

Počinjemo tradicionalno, s torzo, zatim činimo gornji dio krila, koju крепим se prinese june i ovan u zadnjem redu. Nakon toga вяжем donji dio krila i крепим ga prema vrhu torza.

Na isti način ispunjavamo pletenje drugi par krila. Dovršili proizvod par šarmantan ograde. Radnu nit обрезаем, nakon čega je lagano ga sakrili ostatak na poleđini.

Ананасовая leptir

Pleteni leptiri su vrlo lijepe, kao i univerzalne. Oni su u izvedbi, što je uvijek pri snagu za početnike. Leptiri mogu biti sve što vam srce želi – odjeću, unutrašnjost, igračke, nakit i sl. Tako da je stan петелек i brze рядочков Vam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: