Dogovori prilikom pletenje obrasci i njihov opis

Kukičanje i umijeće, koje se prenose verbalno, bez ikakvog programa i opisa. U naše doba, širi se putem mreže, najčešće opis modela pletenje svesti na programu za crtanje sheme. Simboli se koriste pri izradi sheme za kukičanje. Kako pravilno čitati shemu, a time i povezati stvar, tu ih je uobičajena interpretacija. Legenda kukičanje — to je temelj. Idemo zajedno ajmo se u tim tajanstvenim simbolima.

Legenda, čitanje shema

U ovom videu ćete vidjeti raščlanjivanje osnovna notacija.

Tako prikazan zračni petlja ili воздушка. Da провязать zračne petlju potrebno je da unesete kuka u prvu petlju, i hvatanje konac se protežu kroz krug na vrhu. Ova petlja – osnova u pletenje obrasci, ona ne služi samo za biranje i početka pletenje, ali i za dodavanje visine od ruba platna pletenje.

Takav prikaz u loop — postolje bez накида. Prvo провязывается kuka s lanca воздушек. Крючочек biti upisani u drugoj od početka lanca petlju, odmah ispod obje luk petlje. Zarobljen nit i proteže se unutar petlje, a na udicu formirana 2 petlje. I sada radna nit opet je zarobljen i proteže već kroz obje petlje. Dobiveni se na udicu petlja znači da je kontaktirao čunj bez накида.

je gusta petlja koristi u stvarima za obrazovanje glatko punog platna bez rupa. Po visini takav postolje je jedna antena loop podizanje.

Takva slika u полустолбика s накидом. Izvodi kuka od osnovici iz lanca возд. sp Na udicu biti petlja se penje, zatim накидывается nit i dalje kuka se uvodi u 3. po redu petlju. Dalje opet je zarobljen nit i izvučen kroz dobivene 3 petlje, ispada полустолбик s накидом.

Sljedeće полустолбики s накидами провязываются u svakoj 3-yu petlju. Platno od takvih petlji ispada više prazna nego od stupove s накидами, a najčešće u procesu pletenja je prijelazni trenutak između vrste barova.

To je stupac 1-m накидом. Na крючочек s posljednje dvije petlje podizanje baciti konac, dalje kr-do provodi kroz prvu petlju štap s воздушек. Radna nit izvukao kroz воздушку, primivši tri petlje. Zatim opet je zarobljen nit i izvučen kroz preostale dvije. Uzimajući jednu petlju, znači da je čunj s накидом povezan.

49Tako se pokazuje stupac 2-me накидами. Провязывается i na temelju lanca возд.itd. kroz набрасывания na крючочек, kao i ime implicira, radne niti dva puta. Kuka se uvoditi kroz peti od ruba petlju, i obaviti snimanje radne niti. Izvukao konac prema gore, stvarajući 4 sp opet je zarobljen nit i протягивают kroz prve dvije petlje, formirajući 3 šarke na udicu. Opet je zarobljen nit i se proteže i u druge 2 petlje. I zadnji put je zarobljen i proteže nit, već samo kroz jednu petlju. Dakle, izgleda провязывание tabele sa dva накидами.

Slika tabele s 3-me накидами. Sve na istom lancu, plus 5 petlje uspona, provoditi dosljedno tri накида. Hvatanje nit, ona se proteže kroz цепке, stvarajući 5 ap tako Što snimite niti prvo провязываются 2 sp zajedno, onda još 2 sp, i još jednom, 2 sp Posljednji put провязав 2 zajedno, dobivamo 1 petlje na udicu. Čunjeve s накидами – osnova u obavljanju različitih uzoraka i slika.

34

Takva slika vrtlogu tabele. Kr-do uvesti u prve dvije luk prethodnog retka, hvatanje nit, crpe petlju. Razvija alat za 360 stupnjeva, a već od ove odredbe se obavljati hvatanje radnu nit i povući ga kroz 2 извращены n-li. Dalje i dalje, uvođenjem крючочек i pod dva luka sljedećoj petlje razloga. Vrlo upečatljiv заплетенное platnu ispada kao rezultat takvih manipulacija, kao i vrlo zanimljivo izgleda rub proizvoda uređen je takvom tehnikom.

Ovdje je prikazano priključci zglob kuka. Koristi ako je potrebno zabrtviti u krugu od возд. ap, ali najčešće za kružno tkanje.

Kr-do uvesti u prvom od njega petlju. Radna nit je zarobljen i proteže se odmah nakon 2 petlje. Tako uskipje priključni pločici. Za spajanje lanca u prsten, kr-na treba provesti početnu petlju lanca, i восторженную protežu nit odmah preko dvije petlje.

Provjerili smo glavne dogovori prilikom pletenje obrasci. Na slici ispod možete vidjeti i mnogi drugi simboli. Sretno vam pletenje!

O simboli u planovima kada pletenje krakova možete pročitati u ovom članku.

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: