11 smještajnih pletenje tepisi na podu kuka sa sheme, opis i video

U zadnje vrijeme je postalo moderno raditi dekor svojim rukama. Takav rad je uvijek эксклюзивны, savršeno se uklapaju u unutrašnjost, a također stvaraju ugodan ambijent. Kukičanje tepisi na podu — to je ne samo ugodno iskustvo, ali i izgradnju luksuznih proizvoda za svoj dom. Ovi tepisi su vrlo lijepe i jednostavne za izradu. Oni mogu biti izrađeni od pređa, kao patchwork tkanine, užeta ili čak obične vrećice.

Jednostavne pletene prostirke kukom za početnike рукодельниц

Djevojke koje se tek uče plesti, već mogu stvoriti svoje prvo remek-djelo. Za to je potrebno pripremiti debela pređa, na primjer полушерстяную, akrila ili od pamuka i kuka s odgovarajućim brojem.

Pravokutni proizvod za seks može povezati koristeći tu shemu:

1-d niz. Radimo čunjeve s накидом na lancu. Njihova duljina mora odgovarati dužini podnoj. Dalje, proizvod treba predati na pogrešnu stranu.

2. broj. Ispunjavamo pruge bez накида pod prednju stranu šarke. Opet okrenuti list.

3. broj treba plesti pod obje stijenke petlje s накидом i bez njega.

4. broj izvršavanje kao i 2-og.

5. broj odgovara столбиками s накидом pod stražnji zid petlje.

Dalje uzorak koji se ponavlja od 2-og do 5-og niz.

Okrugli tepih za seks može vezati udicu s pomoću donje tablice. Vezanje se sastoji od barova pod stražnji zid petlje.

Ажурный mat (55 cm): video radionica

Okrugli tepisi od tkanine izvezene ili udica «hallu mat»

Za stvaranje ovog proizvoda, trebat će nam stare pletene ili lanene stvari. Boja može biti vrlo raznolik. Na primjer, različitih tonova jedne boje ili neke svijetle boje. Prije početka rada potrebno je napraviti pređa. Za to izrezati stvari na trake širine oko 3 vidi Trake treba staviti između sebe ili povezati, a zatim uvaljati u klupko. Kuka potrebno je uzeti dva puta deblji nego sama nit. Shema ovog podnoj je pogodan kako za iskusne мастериц, tako i za početnike.

Prvo je potrebno prikupiti 3 zračni petlje i spoji ih u krug. Onda u te petlje провязать 6 barova bez накида. Nakon toga, krug je potrebno podijeliti na 6 dijelova, a u svakom retku, dodati 6 barova bez накида. Ispasti u 1. broj – 6 barova, 2-red – 12 barova, 3-red – 24 tabele i sl. Da bi mat reljefnim, bitve treba vezati za stražnji zid petlje. Ispod shema reljefa načina pletenja.

Spreman tepih možete staviti na pod.

Ажурный ovalni tepih: video radionica

Kukičanje okruglog podnoj na podu u japanskom stilu za početnike

Takav izgled podnoj odlikuje se jednostavnošću izvedbe i odličan rezultat. Pređa treba uzeti vrlo debela i kukičanje broj 6-8. Raspon boja je bolje izabrati поярче. Prvo morate povezati okrugli dio proizvoda. Za ovaj tip lanca od 6 zračnih petlje, a zatim замыкаем ga u prsten.

Zatim вяжем 7 barova s 2 накидами, od kojih svaka počinje s 3 nadzemne petlje za podizanje. 2-red se mora sastojati od 5 nedovršena stupove s dva накидами провязанных zajedno, među kojima treba napraviti 3 zračni petlje. Broj zračnih petlje se može prilagoditi ovisno o debljini niti. U 3. i 4. retku вяжем na 2 tabele od četiri nedovršena stupove s dva накидами, провязанных zajedno pod belim petljama prethodnog retka. 5-red – lanac od zračnog ovjesa, koju je potrebno priključiti na prethodnih nekoliko полустолбиком.

Dalje nam je potrebno povezati prsten proizvoljne veličine. Tip zračni petlje u lanac i замыкаем prsten полустолбиком. Promjer prstena jednaka je duljini lanca. Zatim обвязываем prsten čunjevima s dva накидами. Prvi prsten završi. Odmah počeli plesti drugom. Za to nam je potrebno prikupiti lanac od zračnog ovjesa, stegnuti u prvi prsten i samo onda spojiti полустолбиком prvi i posljednji petlje. Evo sheme, gdje je to jasno pokazala. Takav prsten će ribolov u drugi krug i tako dalje Posljednja prsten mora biti povezan s pretposljednji i prvi. Na kružnicu, prstenje može zašiti ili spojite tijekom pletenja.

Shema povezivanja prstenova

Dječji sag iz kvadrata: video radionica

Mat pletene kuka od plastičnih vrećica

Neobičan je korištenje jednostavnih paketa postalo je pravo otkriće u domaćice. Slike iz paketa obično se stavlja na podu kupaonice, kuhinje ili wc-a, jer oni vodootporan. Ako se vode, dovoljno ga tresti i osušite proizvod. Povezati takve mat vrlo jednostavno i to neće biti problem čak i za početnike. Dakle, potrebno je ponijeti vreće za smeće oko 4 desetke i izrezati na trake širine oko 3 vidi Trake treba staviti između sebe ili zalijepiti topla željeza, проглаживая kroz tkivo. Završio nit skupi u klupko. Pletenje je potrebno izvršiti udicu br 4.

Tip 12 zračnih petlje i 3 air petlje podizanje. S 4. petlje od ruba lanac povezati 5 barova s накидом. Zatim iz svake antena loop plesti po 1 столбику s накидом 10 puta. Proizvod vratiti i točno povezati i drugu stranu, čime se formira ovalni. Niz treba dovršiti x čunjevima. U drugoj i narednim redovima je potrebno vezati na shemi. Rezultat će, pravokutni platnu. Njegov središnji dio će biti izravna, a rubovi – расширятся i закруглятся, zato što su radili naknade u полукругах.

Starleta: video-master class

Tepih za pod na филейной mrežu za početnike

Tepih za pod na филейной mrežu – to je новация, koji je došao рукодельницы. To izgleda vrlo šik i daje dojam da je to teško u izvedbi. Međutim, to nije tako. Povezati takve mat biti jednostavno, čak i za početnike. Pređa, odaberite bilo, i sa odgovarajućim joj kukičanje možete započeti s radom. Početak pletenje treba od филейной mreže, kao što pokazuje dijagram.

Kada mreža će biti spremna, možete početi pletenje obrasci vanjski dio proizvoda. Za uzorak je bio ujednačen, bolje početi pletenje od sredine platna. Svaku stranu mreže potrebno обвязать 1, 2 ili 3 столбиками s накидом. Tanja pređa, više bi trebalo biti stupove. Dakle, potrebno je обвязать sve stanice филейной mreže. Na slici je prikazano изнаночная strana iskaže na platnu.

Shema izvođenja flasteri osnove platna рюшами

Shema za izradu uzorak na филейной mrežu

Mat uzorkom «kokice»: video radionica

Kao što vidite, čak i za početnike вязальщиц povezati takav mat biti sposobni. Stan vam петелек!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: