Pletenje мочалок kuka sa shemama i opisom — 7 smještajnih

Kuka – dovoljno višenamjenski alat: im mi вяжем haljine, maramice baca, kape… Ali Jeste li ga koristiti u kombinaciji, na primjer, «konac» od propilena? Ova «pređe» jeftin, čvrst, javna (uostalom, možete ga kupiti u svakoj hardvera dućan) i odlično взбивает sapunici pjenu. Da, da, iskusna мастерица, vjerojatno već znala: kukičanje shema i opis мочалок za početnike – to je tema, kojoj je posvećen cijeli naš današnji majstorski! Ostani s nama, a Vi ćete naučiti kako možete brzo, jeftino i беспроблемно napraviti originalni poklon ili ukrasiti svoju kupaonicu!

Jež. Master klasa za početnike.

Takva bodljikavo, kroz originalni dizajn, idealan je za djecu! S obzirom na jednostavnost u izvedbi, рукодельница obaviti zadatak bez problema.

Trebat će nam:

 • «pređa» od polipropilena;
 • kuka broj 3ili broj 4;
 • cigani igla;
 • crna pređe za dekor.

Spreman je jež za početnike će imati dimenzije 14 x 21 vidi

Opis i plan rada

Počinjemo pletenje naše spužve kuka s petlje, za koju je kasnije ćemo objesiti proizvod na udicu. Zapošljavanje 20. p. i вывязываем jedan broj sa drugog ap od kr. = 19 sec. bez n.. Dalje nam treba birati sp za 1 godinu. dakle: 1 p. na kr. već 3 b. p., s. bez n. p. противопол. kraja lanca (zatvoriti petlju), 32. n veze. u krug. Sada nastavljamo rad u krug bez sp oporavka: 1 i 2 rr.: 36 sec. bez n..

Izduženi petlje za «trnja» može učiniti što je isto, tako i različitim stupnjevima «вытянутости». Mi ćemo koristiti drugu opciju, jer tako naš jež će izgledati realnije.

Dakle, ulazimo крючочек u ap предыд. godine (da radite jednostavan c. bez krista), izvucite sp, ali ne i završili pločici. Dobili 2 sp na kr., накидываем radnu ns, na palac lijeve ruke, isti ap вяжем još 1 sp = 3 ap na kr.., onda smo провязываем ih u jednom pokretu, da oni ne raste prekrasno divlje..

3 godine: 24 sec. s ispružena sp, 12 sec. bez n..

Na isti način napraviti još 30 godina.

Jež je skoro spreman! Promjena u ns na bijeli i sada i dalje si bez n..

31-35 pp.: 36 sec. bez n..

Nastavite s убавкам:

36 r.: провязываем 2 vp vm. x 4 puta svakih 8 barova = 32 n..

I dalje smanjivati ap na isti način još 5 godina. i dobili 12 sp u kraju. A naš jež – мордочку. Bijeli n. обрезаем.

42 g.: 12 ns ns bez osnovna boja.

43 g.: убавки: s. bez krista, propustiti sp, sp bez krista, propustiti sp i tako do kraja godine, dok se ne dođe do 6 n..

44 godine: kao i prethodne godine = 3 ap, провязываем zajedno ss. bez krista, onda se «pređe» izvučen unutra i učvršćuju. Uz pomoć romske igla вшиваем oči i nos.

Sve je naš jež je spreman! Hrabro se одаривать kao poklon i djecu i odrasle.

Kako vezati мочалку-karavan? Majstorski i opis za početnike.

Jednostavna, ali takav je zgodan, ova bodljikavo kao nijedna druga потрет naslon. Рукодельницам s bilo kojom razinom vještine s lakoćom se nosi s pletenje ove korisne stvari.

Trebat će nam:

 • «pređa» od polipropilena (možete ga učiniti od konopca, guste pramenove – čega god);
 • udicu broj 2.

Korak po korak uputstvo i plan rada

Tip косичку od 56. ap, замыкаем ga u krug, ne перекручивая petlje. Onda – linije 4 c. bez krista, a 5-red – izduženi petlje, 6 red – opet si bez krista i Dalje na taj način u roku od 14 g..

Обрезаем nit, вправляя ga konjski rep na prednjoj strani, присоединяем nit druge boje i idemo 4-5 godina. opet. Рукодельница može kombinirati više boja, napraviti мочалку iris ili plesti jedna boja «solo» do kraja.

Kada smo stigli do željene dužine proizvoda, провязываем još 3 reda s. bez n..

Olovke

Svi isti nit рукодельница dobivanjem косичку od 65 v. n.. Ne treba se bojati da olovke će biti kratka – materijal nakon nekoliko primjene malo потянется, zatim fiksiranje naše косичку s druge strane. Sada – 2 ns ns bez n.. isto radimo i s druge strane лохматой spužve i olovke spremni.

Video radionica

Bodljikavo-rukavica svojim rukama za početnike. Majstorski.

Zgodan i praktičan, to je sjajno взбивает pjena, a zahvaljujući svom umjerenom mekoću i elastičnost. pogodan i za djecu!

Trebat će nam:

 • «pređa» od polipropilena;
 • udicu br 4.

Korak po korak uputstvo i plan rada

Tip lanca od 56. sp (broj petlji se mogu razlikovati, na temelju mjerenja šake), замыкаем ih u krug, ne перекрещивая petlje.

1-2.: s. bez n..

3 godine: izduženi petlje.

Pridržavati ovog programa rada za veliki пальцу rukavice, gdje je potrebno napraviti rupu: preskakanje 12 sp, a onda zaposliti još 12 petlje пальчика. I dalje вывязывать варежку u krug do zatvaranja malog prsta, обрезаем nit i može promijeniti boju po želji.

Ravnomjerno убавляем petlje i dalje do zatvaranja svih prstiju ruke. Sada se obvezuju da će za palac: вывязываем ga u krug 1 red – c. bez ns, 2 red – izduženi petlje.

Idite na pletenje palca. Prst вяжем i u krug 1 broj столбикими bez накида, 1 red ispružena petlje.

Обвязываем dvoboj s dva reda. bez krista i napraviti petlju.

Video mk

Spužva-rukavica za početnike je spreman!

Bodljikavo-loptu: video radionica

Okrugli bodljikavo za djecu u svoje ruke. Majstorski.

Takva kompaktan bodljikavo idealna za putovanja. Što je šarenim i jarke, рукодельница ne samo da će podići raspoloženje ujutro na par mjeseci unaprijed, ali i moći će ga koristiti za djecu.

Trebat će nam:

 • «pređa» od polipropilena ili bilo čega s gustom, elastična nit;
 • kuka broj 5.

Sheme pletenje столбиками s накидом:

Majstorski

Tip u 6. ap, замыкаем ih u prsten. Вяжем prema shema 1 od 12. s n.. U sljedeći red između ns ns izvršiti za 1. n.. Dali sve s. n. удваиваем i sa 4-og do 12-og niz вывязываем филейной mreže (*s. n. v. p.*).

13-og ar – prema shema 2. Zatim uzmite konac druge boje i вывязываем preko svake antena loop 5 sec. n. za obrazovanje lijepe valove.

Predloženi nama video tutorial za početnike će se prikazati proces jasno:

Male bodljikavo: video radionica

Klasična bodljikavo od konopca. Master klasa za početnike.

Samo za prave ljubitelje hard мочалок! Čak i za pokretanje рукодельница, slijedeći naše savjete, moći će napraviti takvu ukrasti samo nekoliko sati.

Trebat će nam:

 • kugla сизалевого kanap (može se kupiti u trgovačkom trgovini);
 • kuka broj 12.

Majstorski

Na kažiprst наматываем konce, što na kraju petlje, kroz koju threading kr. sa uz konce i zapošljavanje u 60. n.. Вяжем si bez krista, ostavljajući na kraju 1. sp, threading ga u zadnji sp dnu lanca = 2 sp na kr., зацепляем alat натянутый konce.

Sada radimo s desna na lijevo: «pređe» prošao opet kroz 2 sp na крючочке, radimo kratki postolje i tako do kraja g..

Radimo 6 duge рядочков do širine 10 vidi Za olovke je potrebno skinite među sobom nekoliko vlasi, da se debeli konop, na kraju koje nametnuti jedni na druge i čvrsto обматываем konac. U rezultat prsten mi rub spužve, загибаем i čvrsto пришиваем uz konce.

Kao što Ste vidjeli danas, pletenje мочалок svoje ruke – to je brzo i jednostavno! Bilo je to jež, neuredna klasična ili okrugla, od propilena ili kanap, ona će služiti vjerno ne jedan mjesec za Vas i Vaše djece!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: