Pleteni kukičanje jednostavne i lijepe salvete, stolnjaci — 10 smještajnih

Pleteni kukičanje salvete, stolnjaci vrlo impresivno izgledaju u bilo koji interijer. Oni se mogu ukrasiti stol, stolovi, police, klupice, ormar, komoda, трюмо i druge površine. Pletene stvari, pribor čine udobnost i atraktivnost u životu ljubavnice. Na internetu, kao i posebnim časopisa za pletenje predstavlja veliki skup вязаных salvete stolnjaka s krugovima. Za njihovu izradu potrebno sposobnost za kukičanje, strpljenje i veliku želju. Kukičanje salvete, stolnjaci mogu izvoditi u različitim tehnikama — čipkan, филейное, irsko pletenje. Mogu biti povezane koncem iste boje, ili više nijansi. I kukičanih kukičanje salvete, stolnjaci mogu se sastojati od pojedinačnih motiva, koje su međusobno povezane, formiranje cjelovite proizvod.

Zagonetka ubrus za početnike: video radionica

Ubrus-stolnjak

Materijali

Za kukičanje salvete, stolnjaci trebati bijeli konac «Iris», ili druge, niti bilo koje boje, kao i odgovarajuće veličine do ниткам kuka (obično se koristi veličina 1.25, 1.30, 1.50). U radu će se koristiti zračni petlje, čunjeve s накидами i bez.

Opis

Početi od centra nadstolnjaci, stolnjaci i plesti u krug. Birajte lanac od 16 zračnog ovjesa, wink prsten. Napraviti 3 возд. petlje se dižu i iz prstena провязать 31 čunj s jednim накидом.

Sljedeći niz početi s tri возд. pet podizanje plus 1 zračni petlja.

Zatim ispod svakog donji čunj провязать 1 tbsp. s накидом, naizmjenično s jedne v. p.

U trećem redu plesti kao i u prethodnom, samo između столбиками preskočiti 2. sp

Četvrti i peti redovima plesti točno, ali u svakom od njih između stupaca učiniti na 3 возд.itd.

Šesti broj odgovara sličan prethodnom, ali između stupaca 4 возд.peter.

Sedmi broj odgovara tako — prvo 3 возд.itd. za podizanje, zatim 2 žlice. n, 1 postolje bez nac plesti u donji luk prethodnog retka, opet 2 žlice. n, a zatim kao put s jednog stupca i šesti redak провязать dvije tabele sa jednim накидом. Ova slika ponoviti do kraja kruga.

Osmi broj je učinio slično šestog samo stupaca plesti po dva komada.

Deveti broj baš kao sedmi, ali slika je u prilogu jedan čunj s накидом. To jest — 3 who-a.n 2 r s накидом, 2 возд.n, jedna godina sc pod donji luk, opet 2возд. petlje. Ponoviti plan do kraja.

Deseti broj na salveta stolnjaci stane kao osmi, ali s tri столбиками s накидом.

Jedanaesti broj je proizveden na temelju 9-og, s dodatkom još jednog stupca s накидом.

Dvanaesti redak je otpočelo kao i obično sa tri. ap, dalje plesti na temelju 10-og liniju, samo dodavanjem jedan čunj.

Na trinaestom retku potrebno povezanim eyelets ići u luku minute, okrenuti pletenje i nastaviti na poleđini proizvoda. Plesti, kao i 11-ti broj, dodajući 1 stupac sa nac.

Na četrnaestom krugu proizvod predati i da će nastaviti posao sa prednje strane. Radi i kao 12 broj, ali za pet barova.

U petnaestom рядочке okrenuti pletenje krivu stranu i plesti, na temelju 13. krug, čime se povećava broj stupaca na jedan.

Šesnaesti broj plesti licem prema jednako sa 14-og kruga, ali dodavanjem jednog stupca. Princip pletenje salvete, stolnjaci niz se ponavlja, s porastom na svakom рядочке broja stupove s накидами. U zavisnosti od želje i fantazije, proizvod možete završiti bilo krugu, s naglaskom na namjenu i veličinu površine koju će krasiti вязаная kukičanje, ubrus stolnjak.

Završio rad je potrebno oprati u vodi na sobnoj temperaturi, dodajući malu količinu deterdženta. Proizvod ne smije stisnuti, treba расстелить na махровом ručnik, a zatim ostaviti do potpunog sušenja. Dodatno se može накрахмалить proizvod jedan od poznatih načina.

Jednostavan u izvedbi, ali je vrlo upadljiv pleteni kukičanje salvete, stolnjaci moći ukrasiti kuću ili postati savršen poklon za najmilije ljude.

Ubrus kukičanje «Paunovo pero»: video radionica

Pleteni maramice-kukičanje stolnjak s programima

Opcija 1

Opcija 2

Opcija 3

Opcija 4

Opcija 5

Opcija 6

Opcija 7

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: