Pletenje палантина kuka sa shemama i opis za početnike

Lijep ажурный ukrao povezan kuka s opisima i shemama, može napraviti čak i za pokretanje мастерица. Pletenje — vrlo uzbudljivo iskustvo. Ukrao — originalna i ženstvena stvar u ormaru moderne djevojke. Ovaj dodatak greje vrat i glavu u hladno doba godine, uljepšati невзрачное haljina, dat законченность slike žene. Kukičanje палантина shema i opis procesa u našem članku.

Oblozi se mogu vezati krakova i kukičanje. Planovi i opisi proizvoda su lako dostupni i jednostavni. Nositi se s njima sposoban čovjek, barem malo posjeduje tehniku pletenja. Pređa može se koristiti bilo koji, ovisno o namjeni палантина. Ako ga koristite kao marama ili marame u zimsko doba godine, bolje je koristiti konac, u sklopu kojih se nalazi krzno, alpaka, moher, меринос. Za ljetne varijante odgovarati pređe pamuk, lan, вискозой, люрексом.

Ажурный ukrao

Za to ажурного сетчатого палантина trebati da pređe u sklopu kojega je prisutan lan, pamuk, viskoza 150m/50g ljubičaste boje, 6 моточков, kao i kuka broj 3,5.

Ako se usredotočite na opis, veličina gotovog platna će biti 35х225 vidi No dizajn i dimenzije može se mijenjati na svoj ukus.

Osnovne sheme pletenje палантина

Glavna slika je striping fragmenata сетчатого i ажурного uzoraka, s umecima u gustim redovima, koji se sastoji od običnih stupove s накидом. Dakle, odnos glavni uzorak odgovara kukom po shemi : *mrežasti uzorak, zatim šest guste redove od barova sa jednim накидом, ажурный uzorak, opet 6 redaka Čl. s/n*. Takav slijed od * do * treba ponavljati najmanje šest puta. Početi i završiti pletenje poželjno uzastopne serije od stupaca s/n.

Mrežasti uzorak

1-og r: 2 zračni petlje podizanje, * 2 žlice. sp, preskočiti 2 donje šarke, u sledeću petlju 1 stupac накидом*. Ponoviti kombinaciju od * do * do kraja reda.

Proširi posao i nastavi pletenje i kukičanje u obrnutom smjeru.

2-oh p: početi s dvije petlje za dizanje i vezati ga u luku iz zraka petlje prethodnog retka pomoću 1 tabele sa накидом. Zatim se *2 возд.pat i oznaku s jednim накидов u donji luk*. Ponoviti pletenje od * do*.

Takvih redova vezati 17 komada.

Ажурный uzorak

1. rv: 7 l. pat. podizanje, zatim * preskočiti 3 donje šarke, u sledeću petlju vezati 1 r s накидом, 4 возд.pat*. Do kraja niza ponoviti slijed od * do *.

Vratiti ukrao i nastavi pletenje u obrnutom smjeru.

2. p: 5 zračnog ovjesa, 1 jušna s накидом za luk od возд. pat , * 4 air-sp, 1 стсн vezati u sljedeću luku iz v. p. *. Ponoviti pletenje od * do * do kraja retka.

3. p: 7 žlice. pat, * 4 возд.n., 1 tbsp. s/n za sljedeću luku iz donjih redova *, ponavlja od * do *. Redak završiti 4. p. i jedna jušna s/n u last petlju.

Drugi i treći redovima vezati 4 puta.

Dalje kukičanje je potrebno samo izmjenjuju ажурный i mrežica uzoraka zajedno sa žice od stupaca s накидами do željene duljine.

Gustoća pletenja proizvoda 23 stih 10 cm platna.

Početak pletenje potrebno je s skup 85 zračni petlje. Onda bi 3. sp za podizanje. U peti od kuka petlju vezati 1 r s nak. i tako vezati cijeli niz. Samo 6 komada. Onda premjestiti na striping ажурного i сетчатого uzoraka. U tome će vam pomoći osnovni uzorak pletenja палантина kuka.

Rub gotovog палантина možete ukrasiti кисточками, koje su snimili iz iste pređe, kojom je povezana kukičanje glavni platnu.

Dijagrami i opisi вязаного kukičanje палантина jako puno. Ispod su neke od njih:

3

u zadnje vrijeme pleteni kukičanje stole stječu posebnu popularnost među ženske populacije. Sve češće na ovaj modni detalj može se vidjeti na poznate žene. Originalan i moderan će izgledati ukrao povezan otiscima unibody prirubnicom, ili se sastoji od nekoliko unaprijed vezane za kukičanje motiva, međusobno povezani.

ono što je najvažnije, da je način pletenja poznat gotovo bilo koju djevojku koja barem jednom u životu držao u rukama za žbice ili kuka. Nema složenih izračuna ili dizajna. Potrebno je samo staviti željenu shemu ili opisa.

Jednostavan ажурный ukrao: video radionica

Ukrao iz мохеровой pređe: video radionica

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: