Pletenje kape za žene kukičanje shema i opis

Вязаная kapa najstariji šlem u našem svakodnevnom toaletu. Odabrati odgovarajući model za bilo koju sezonu neće biti teško. Ženska kapa – to je potpuna pribor koji se može vezati udicu. Pleteni kukičanih proizvoda razlikuju фактурностью uzorak, on je gotovo uvijek prepoznatljiv. Kukičanje kape za žene sheme i opisati u ovom članku.

Magično izgledaju ljetnim delikatna kape, oni odgovaraju ne samo djevojke, ali i ženama, dajući izgled nježnost. U ljetni ormar možete ugraditi вязаную kukičanje kapu.

Jesen zahtijeva toplije вязаных kape. Možete ih koristiti i za program ljetne kape, ali samo kuka veće sobe i шерстяную pređa. Jesenski model povezan kukom za podizanje raspoloženja može biti izvedena u živopisnim i bogatim bojama. Za tople jeseni savršen ажурный traje od vunene pređe, koji se greje i čuva kosu.

Zimska varijanta kape preporuča izvesti dva sloja, krug se može sastaviti i od dva jesenje kape.

Najčešće pri obavljanju kukičanje kape ne treba raditi guma, budući da stane proizvodi dovoljno тугое. U slučaju potrebe, rub kape možete biljka s изнанки na desni.

Uzima se u ružičastoj boji

Boja dodaje model kape posebnu draž – savršeno će odgovarati za mlade romantične žene. Ажурный uzorak kape stvara raskošan volumen.

Materijali

Pređa koristi godišnji Schachenmayr SMC Favorito — 100 gr. Kuke brojeva 4,5 i 5, elastična nit ili tanka guma.

Veličina izračunata na opseg glave 56 cm, pri gustoće uzorka vezana udica br 4,5 — 15п.×116 rv= 10×10 cm, kukičanje broj 5 – 2 rapport×7 godine = 8×10 vidi

Opis

Uzima počinje s вывязывания noge, visina proizvoda doći do 23 potražite U desni noge, preporučeno je uključiti kada pletenje elastična nit ili tanki elastični pojas u boji pređe.

Kapa izvodi uzorkom u svim pravcima prema shemi. I početi sve razine žica treba s 3-x zraka petlje, do kraja jedan x čunjevima u zraku lift petlju.

Вывязывается prvo lanac kukičanje br 4,5 iz воздушек u broju 72 petlje. Pletenje povezuje u krug dodatni čunjevima, i dalje 7 g. izvodi столбиками bez накида. U 8-m ar treba početi unutarnjih kroz вывязывание 2 STB u 2-yu petlju, dalje do kraja niza u svaki 4-yu, i tako još 17 puta. Broj petlji u ovoj fazi = 89.

Nakon dostizanja visine noge 4,5 cm, pletenje se izvodi prema shemi (slika. 2) obrasci broj 5. Odnos se ponavlja ukupno 14 puta, a završava se u krug, tako провязывается od 1-og reda po 10-og. U 11. redu izvodi 3 воздушку, dalje 1 stupac накидом u 3-joj zračnog lifta petlje prethodnog retka. Od * do * pletenje se ponavlja 6 puta.

* 1 stupac наком se provoditi u 2-yu petlju, dalje izvodi 1 kućica morskog 3 tabele sa накидом prikazani su u 2-u sljedeću petlju. *

Niz završiti 1-m čunjevima s накидом je provela u 2-yu sljedeću petlju, 1 spojno čunj u 3-yu zračni lift petlju.

U 12-om redu провязываются 3 uzdizanja воздушку, zatim 2 neriješenih столцов bez накида провязываются u sljedeće 2 petlje stupce s накидами – oni ostaju na udicu, i dalje вывязать ih zajedno. Zatim se izvršava na uzorak shema 1 «шишечка» od 3-x nedovršena stupove s накидом, koji je pak провязываются zajedno u svim sljedećih 7-mi ракушках. Završiti red x čunjevima u 3-yu lift возд. sp

13-og niz zadnji prije zatvaranja posla. Počinje s 3-x возд. ap, dalje se izvodi jedna crvena od 3-x stupaca s накидами održan u sljedeće 2-yu «шишечку». Dalje 1 čunj снакидом se provoditi u 2-yu «шишечку» i 1 crvena od 3-x stupaca s накидами вывязанными u 2-yu sljedeće: «шишечку». Dakle, i dalje do kraja i završi vezivnog prozorčić провязанной u 3-yu lift возд. sp

Pletenje zatvoriti.

Preslatko zelje za jesen

Vrlo bogat zelena boja takav šešir molimo pogled kišne jeseni i greje обладательницу, jer se koristi mekana vuna.

Materijali

Pređa MERINO+ merino vune redu – 200 g (90 m/50 g) – svijetlo-zelene boje i kuka broj 5.

Veličina обхвату glave 52-56 cm, pri gustoće glavni uzorak u ovom 16п. ×5,5 g. na kvadrat 10×10 vidi

Opis

Stvara se lanac od 66 воздушек, 1-m čunjevima veze. zatvara se u krug. 1-d niz izvodi полустолбиками, dalje na visinu 4 — reda obavljati desni — prepletanje 1. reljefa полустолбика, koja se za prednju stranu šarke i 1-og jednostavan полустолбика.

U sljedećem reda ravnomjerno provodi se uvećava 12 петелек obavlja столбиками bez накида. Pletenje kape dalje nastavlja prema shemi.

Tako вывязываются 6 godine, kasnije počinju smanjenje za uzorak – umjesto 4-x stupove s накидами вывязываются 3, a 3-хвозд. petlje samo 2 sp U sljedećem redu, na sličan način, umjesto 4-x stupaca s накидами вывязываются 2, i umjesto 3-x zračni samo 1 petlja. Nastavlja se smanjivanje već umjesto 4-x stupaca se izvršava samo 1 petlja i umjesto 3-x воздуш. n samo jedan воздушка.

Sljedeći niz se izvršava u potpunosti od stupove s накидом, broj petlje će biti 26. Zatim u sljedećem redu провязываются sve petlje na 2 zajedno i preostalih 13 izdvajali zajedno učvršćeni i nit se učvršćuju.

Legenda:

  • – zračni petlja

∩ – postolje bez накида

– stupac накидом

MS – odnos

Veza ikona znači da je petlja вывязываются u jednoj petlji razloga.

Plava kapa torba

Moda je sada model kape – torba, kompliment ormar žene, u potrazi za подиумными trendovima. Jednostavan u izvedbi, a u jeseni vrijeme štite od prehlade.

Veličina proizvoda 52-54 vidi

Materijali

Pređa će odgovarati i чистошерстяная, tanke niti, pa i akril, potrebno je 50 g plave i krem boje. Kuka brojem 3,5.

Opis

Shema je uzorak kao takav u ovom modelu nije, jer na šeširu na upit složen slika. Počinje kapa sa skupa lanac od 90 воздушек. Krug formiran kroz провязывания vezivnog petlje u prvom zraku. U prvom godine: ponoviti od * do * sljedeće petlje: *провязываются 2 stupca s накидами (kasnije prvi od stupova подменяется na 2 l. petlje podizanje), zatim 2 воздушку i next petlje se preskače. * Završavate niz вывязыванием vezivnog petlje u prvom sp serije.

Sljedeće razine u svakoj арочке вывязываются na 2 tabele sa накидами i 2 l. petlje. Boje je potrebno promijeniti taj smjenjivanje: 2. r. kremastu nit, sljedeći 3. – plava. Zatim dva sloja kremast, 6-red – plava. Dalje 2 redak krem, i dalje do završetka kape — plave. Takav vizualni način stvara ukrasnu gumicu.

U 26-m ar smanjuje petlje, umjesto 2 stupaca u luku, провязывается 1. Zatim u 27-m zračni petlje već ne провязываются, a samo čunjeve. U sljedećih 2-x ярусах pletenje убавляются pola petlje, u svakoj se od 2-x odgovara jedan čunj s накидом. Kao rezultat posljednjih petlje puhati dolje i zatvoriti posao.

Sličan model kape u video.

Još jedna odlična model ženske kape uzorka «Вафелька» u video majstor klasi.

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: