8 modela haljine za lutke kuka sa sheme, opis i video mk

Lutka – to je jedna od najvažnijih igračaka u životu djeteta, jer zahvaljujući njoj, djevojka uči se brinuti, paziti, voljeti. Svaka mama može stvoriti kukičanje haljine za lutke, djevojka, sigurno će vam se svidjeti. Dijete će biti u mogućnosti doći do puno zanimljivih igara s lutkom, pogotovo ako ona će biti bogat garderobe. Igre «U trgovini», «majke i kćeri», «Kod doktora» će vam pomoći naučiti kako graditi odnose sa drugim ljudima i proširiti svoje horizonte. Odijelo za omiljenu barbie moraju biti lijepe, kako cijepiti dijete dobar estetski ukus. Vezati nove odjeće za lutke može svaka majka, za što je potrebno malo strpljenja, pređa i kuka. Dalje će se tražiti detaljan opis kako se pletu haljine za omiljene lutke.

Jednostavna ljetna haljina

To je prilično jednostavan model, koji осилит svaka mama, čak i ako je ona nikada ranije nije držala u rukama kuka. A ako i djevojčica počela razvijati pletenje, onda će također biti u mogućnosti nositi se s ovim poslom.

Materijali

Prije svega je potrebna kuka, njegova veličina mora odgovarati debljini od pređe (što je tanji, manji promjer alata). Pređa može se koristiti bilo koji, ne preporučuje se uzimanje previše tanak, tako što je s njom teško raditi. Ovaj majstorski je posvećena stvaranju haljine lutke visine 12 vidi se koristi Konac – Iris, a kuka — br 0,75.

Opis posla

1p.: Birajte lanac od zraka petlje (v. p.) duljine jednake обхвату grudi barbie. Onda su se svi odlazni petlje podijeliti na 6 dijelova (1 dio otpada na rukavima, 2 dijela – na naslon i prije, a ostatak je podijeljen još 2 puta). Zatim birati 3. sp, 5 barova s накидом (jušna s/n), 6. ap, propustiti 6 sp, vezati 12 žlice. s/n, za njima treba 6. sp, onda preskočite 6 sp i prekinuli niz od 6 žlice. s/n

2 godine: treba zaposliti v. s/n, u lanac od 6 sp провязать odnosno 6 žlice. s/n

3 godine: žlice. s/n

4 godine: 3. sp, 2 bonus, 2 naknade u sledeću petlju, 5 žlice. s/n, 2 priraštaj u sledeću petlju. Nastavite do kraja, rezultat bi trebao izaći samo 6 dodatne troškove.

5 g.: kao i prethodni.

6 g.: žlice. s/n bez dodataka.

7-8 g.: napraviti pruge s dva накидами (ст2сн), pri čemu se najprije serija biranje 4. sp

9 g.: 3. ap, zatim u sljedeću petlju priključni čunj i nastaviti do kraja.

Haljine za lutke gotovo! Je вязаное proizvod univerzalno tako da ga možete učiniti različitih dužina, bujnim, izravna, bilo koje boje, različite pređe. Skromne vještine kukičanje, malo vremena i barbie ormar ispunjen novim odjeće.

Izvor: livemaster.ru

Haljina sa volanima za Barbie: video radionica

Svijetao, sunčan odijelo za Barbie

Barbie – igračka, omiljena mnogim djevojkama, jer ona utjelovljuje sobom eleganciju, jednostavnost i profinjenost. Za takve lijepe lutke potrebno je povezati odgovarajuća odjeća. Jasno da bez haljine ne može učiniti. U nastavku se nalaze detaljne sheme za stvaranje jednostavne, svijetle i sunčeve odjeću za barbie.

Materijali

Vezati ga možete brzo i bez problema, jer su u njemu nema složenih uzoraka, čudan elemenata. Za rad trebati kuka br 1,5. Pređa potrebna tanka (438 m/100 g), savršen će akrila. Također je potrebna traka od satena duljine 30 cm, mala пуговка i igla. Ako su svi materijali, alati spremni, onda sigurno krećemo na posao.

Opis posla

1 g.: započeti posao treba steznik. To će biti lanac od 39. ap, zatim u šesti petlje od početka niza провязать 1 tbsp. s/n prvo treba da se petlja, koja će služiti kao patent.

2 g.: 5 žlice. s/n, 2 žlice. sp, propustiti 6 sp, a nakon 12 žlice. s/n, 3 v. p., propustiti 6 sp, 5 žlice. s/n

3 godine: 5 žlice. s/n, birajte 3 žlice. s/n na av sp, 12 žlice. s/n, 3 žlice. s/n na av sp, kompletan asortiman 5 žlice. s/n Zajedno treba ispasti 28 žlice. s/n

4-6 rv: ponoviti shema 3 reda.

7 g.: 4. ap, 1 sp propustiti, 1 jušna s/n, 1 jušna n.. Nastaviti do kraja.

8 godine: 28 žlice. s/n, ali umjesto prve tabele birati v. p.).

9 g.: u svakoj stavka 2 žlice. s/n, ispada 56 žlice. s/n

10-17 g.: ovaj dio budućeg haljine za lutke barbie vezati na istom principu, da je nastao 9 broj.

18 g.: 1 tbsp. s/n u prva dva sp, onda ide 3. p. i ponoviti slijed. Nit učvrstiti, obrezati.

Novu odjeću za barbie je već gotovo spremna, ostaje još s iglom izvršiti stražnji šav do 8 broj. Također treba zašiti gumb. A u rupe 7. godine. ribolov satin traka.

Novi вязаное haljina za babes-barbie gotovo.

Izvor: stranamasterov.ru

Haljina s ovratnikom za Barbie: video radionica

Haljina za пупса

Djevojke su sigurni da za lutke odjeće ne događa puno. U ovom slučaju, što je vrlo korisno mamin vještine kukičanje, uostalom, sasvim malo truda morati uložiti kako bi stvorili nove odjeće za lutke. Nudimo uzeti u obzir proces stvaranja je jednostavan, a u isto vrijeme neobične haljine za пупса visine 30 pogledajte Raditi ćemo kukičanje, a pletenina obaviti u dvije boje.

Materijali

Pleteni dvo-boja haljina djevojke vole više od svega, tako ignorirati takav model nikako nije mogao. Za rad trebati kuka br 2,5. Pređa trebati žute boje i меланжированная, idealno akril srednje debljine. Može doći i pamučnim koncem, a boju možete odabrati prema dizajnu lutke.

Opis posla

1 g.: žuti konac biranje 43 v. p., koja će biti osnova buduće odjeće lutke. Trebati još 3 sp za podizanje. Broj ap izravno ovisi o tome kakvu lutku on je namijenjen, tj. od njegove veličine.

2 godine: upisati v. s/n

3 godine: uzeti konac druge boje i raditi po principu: jedan ap birati v. s/n i 2 žlice. s/n Do kraja nastaviti raditi po tom opisu, rezultat bi trebao ispasti 64 p.

4 godine: opet promijeniti pređa na žutu; i u jednu sp prethodnog retka dobije 1 tbsp. s/n, 1 jušna s/n, 2 žlice. s/h i Dalje do kraja.

5 g.: u ovoj fazi rada pletenina počinju «zaraslo» uzorkom. Uzeti žutu pređa i bi 3. p. i početak stvaranja tzv «školjke» (4 žlice. s/n u jednu n, propustiti tri sp). Duple uzorak do završetka linije.

6 g.: sada treba napraviti pleteni rukava. Isplatiti za реглана potreban broj petlji, u ovom opisu — 10 školjke sa svake strane rukava u odjeću za lutke. Провязать još jedan korak.

7 g.: povećati broj ap (prije toga je na 4 sec, a sada bi za 6 sp). zahvaljujući takvim popune pletenina za lutke postaju bujne, расклешенными. Raditi na tom principu treba u roku od narednih 7 redova, ali dužina je dio mogućnosti.

Kada se postići optimalna duljina, možete ići do kraja rada. Promijeni nit i обвязать ruba i горловину полустолбиками s накидом. Nova odjeća za lutke je gotovo spreman, ostaje šivati gumbe.

Izvor: masterclassy.ru

Haljinu s koketa реглан za lutke: video radionica

Večernja haljina-transformator za lutke Monster High: video radionica

Сарафан-trapeza za пупса: video radionica

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: