Kako plesti desni kukičanje

Guma – jednom od vitalnih elemenata većinu proizvoda. Ona se koristi kada pletenje raznih stvari, od свитеров, a završava kape, dajući željeni oblik i poboljšava njihov izgled. Vezane kukičanje guma predstavlja lijep uzorak koji se može izvesti na različite načine.

Guma-govorio je prilično upoznat i ne izaziva pitanja. Kukičanje i nije je lako. Postoje dva glavna načina da ga ostvari. Gospodar njihov će vizualna sheme i jednostavna master klase.

Prvi način: master klasa

Guma napravljena na taj način, odlikuje se najvećim elastičnost. Izvodi se ona столбиками bez накида. Shema kukičanje je vrlo jednostavna. S petljama upisali lanac željenu dužinu, izvodi se prvi niz stupove bez накида, rad okreće i sve naknadne redovima вяжутся za stražnji zid prethodnih.

Pletenje ova metoda ima i svoje nedostatke. Linije se obavljaju preko vašeg proizvoda, to jest lanac od zraka petlje će biti jednaka visini guma. Ona se obično stane odvojeno od proizvoda, a zatim ušiven.

Drugi način: master klasa

Ovaj način se zove reljefne gume kuka. Pri obavljanju ispada lijep uzorak, koji će uljepšati svaki proizvod. Ali treba uzeti u obzir da, to će biti manje podatnom od one koja se obavlja prvi put. Pletenje se provodi pomoću figure stupaca. Njihova oznaka pokazuje dijagram.

Temelj će poslužiti kao niz stupove s накидом – prvi red. Drugi i svaki sljedeći počinje s dva vazdusna petlje. Osnovne tehnike koje se koriste u radu:

  • pletenje konveksni tabele: kuka se uvodi na prednjoj strani proizvoda.
  • pletenje вогнутого tabele: kuka se uvodi na poleđini proizvoda.

Podigao pareni se izvršava na različite načine. Možete ga vezati чередую naizmjence jedan zapovjednički i jedan konkavni pločici. Na kraju će ispasti uzorak 1 na 1. Shema pletenje prikazan je ispod.

Ako se izmjenjuju dvije zadavat i dva konkavna tabele, dobijete uzorak 2 na 2.

Reljefni za žvakanje može biti povezan kuka s dodatkom zraka petlje. Uzorak platna u tom slučaju ispada lijepa, ali ona će se obavljati više ukrasnu funkciju. Guma također može biti izvedena uzorkom 1 na 1 ili 2 na 2.

Jasno pletenje takvih uzoraka pokazuju sheme.

Udubljeni čunj kuka: master klasa

Na alat набрасывается nit, i on se ubrizgava pod trup stupca prethodnog retka s desna na lijevo s prednje strane platna. Izvađen 1 petlja i провязывается zajedno s накидом, koja je izvedena ranije. Još jednom накидывается nit i провязывается kroz dvije petlje. Jasno obavljanje konveksni stupac što je prikazano na slici.

опуклий стовпчик

Konkavni čunj kuka: master klasa

Na alat набрасывается nit, i on se ubrizgava pod trup stupca prethodnog retka s desna na lijevo na poleđini platna. Na krivoj strani izvučen 1 petlja i провязываетсявместе s накидом. Još jednom накидывается nit i провязывается kroz dvije petlje. Jasno obavljanje вогнутого stupac što je prikazano na slici.

Gore navedene sheme i master klase će povezati desni kuka. Dobivena lijep uzorak uljepšati vaš proizvod.

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: