Križni skup petlje na žbice

U naše vrijeme postoji veliki broj načina za postavljanje spojnica pri pletenje krakova. Križni set spojnica krakova, u tekstu još i болгарским зачином, je jedan od najstarijih i najčešćih vrsta петельного biranje. Najčešće ga koriste onda kada platnu proizvoda odmah počinje sa slike, bez tradicionalne «guma» ili bilo koje druge obrade rubova. Upravo takav način da pruža rubu вязаного proizvoda gustoća, urednosti i čini ga savršeno ravna. Osim svoje praktičnosti, ovakav način biranja petlje izgleda dovoljno prostora, služeći kao neka vrsta dekor gotovog proizvoda.

Križni skup petlje je jednostavan čak i za početnike мастериц! Naučiti mu Pomoći i pomoći naš master klase.

Što treba imati na umu

· Za brtvljenje rubova (na primjer, u slučaju, ako je to džemper, tunika ili haljina) i kako bi se izbjeglo savijanje ruba proizvoda, iskusni мастерицы preporučuju križni set spojnica pređe, građena u dva puta.

· Jedna od glavnih pravila крестообразного skupa pet godina. ima obavezni broj изнаночными pet godina. odmah nakon, koji smatra da se već u početnom pored rada.

· Općenito, križni skup pat. mi ćemo provesti jedan ili dva-govorio je – to izravno ovisi o debljini pređe. Također treba imati na umu da su glavni, pa i više pređa moraju biti jednake dužine.

Kako pravilno napraviti križni set spojnica

Za početak nam je vrijedno отмотать konac i preklopite ga dva puta, dužina joj se mora sastojati od tri duljine navodnog gotovog proizvoda. Nakon toga, pažljivo slijedeći нижеизложенной upute, mi bez problema освоим križni set! Dakle, uzmemo pređa tri prsta tako, kao što je prikazano u ovom videu:

Dalje smo придерживаем nit kažiprstom i обхватываем ga konac, hvatanje još i palac. Dakle, jedan pređa od Vas će ležati na указательном prst, dok je dual – na velikom prst između njih – savijanje. Nakon toga uze u desnu ruku 2 sp. odjednom, unesite ih u получившуюся imamo pet., uredno натягиваем jednostruke nit i придерживаем senzoru na sp..

Nakon toga, unesite ih u petlji odozdo prema gore s preklopljenim dvostruko nit koja se smjestio na velikom prst.

Uredno обхватываем tanka pređa krakova i povratak sp. u petlji palca, zatim скидываем s njega ap i натягиваем niti, dakle, na jednu od vanjskih žica kotača dobili 2 elementi pletenje.

Dalje, palcem mi обхватываем nit kuka u smjeru kazaljke na satu, ulazimo sp., kao što je prikazano na video, nakon što je potrebno, kopča tanka nit na указательном prst i vrati se u petlju na velikom prst, izgubiti pet. (kao prošli put) i ponovno stegnuti teme.

Nastavljamo rad sa stražnje strane – opet обхватываем jednostruke niti na dekret-nom prste, vratite se u petlji na velikom. Opet mijenjamo smjer prsta u smjeru kazaljke na satu i zaposliti 20 петелек, naizmjenično mijenja strani u odnosu na bih. n-ca, dodamo 2 кромочных, posljednji od kojih провязываем izvana. Na kraju, ako Ste sve ispravno, onda se na спицах paru petlje, sjedinjene dual pređe.

Onda mi donosimo jednu od sp. i vrati zemljište povezan je s druge strane, opet перекидываем jednostruke nit kroz kažiprst tako da dual slobodno свисала dolje.

Ne treba zaboraviti i o tome da je prvo krom. ap mi je uvijek uzimati, ne провязывая!

Dalje nam treba početi платочной žica, za što je u prvom redu potrebno провязать sve na prednjoj strani, a zadnji krivoj sp вяжем krivu; zakretati proizvod i dalje plesti-govorio je na isti način kao i prvi, dalje po istom principu вяжем treći red. Važno! Изнаночная strana платочной klinac uvijek izgleda točno na isti način kao i prednji! Napravite set spojnica na taj način, preporučujemo Vam da obratite pozornost na Volumetrijske naočale konveksne skakač u petlje, koja će poslužiti kao dobre prijateljstvo pri zapošljavanju petlji u narednim redovima, ne dajući se zbuniti.

Upisivanjem-govorio je potreban broj petlji na taj način, mi smo još i dobili gustu, reljefni rub i možemo hrabro krećemo na pletenje glavni uzorak prema shemi. U nastavku ćemo također prilažemo shematski lekciju pletenje.

Zbog toga treba izaći uredan, glatku stranu.

Nadamo se, naš master-klasa će dokazati da za Vas korisno i odgovoriti na sva pitanja u vezi крестообразного skup krakova.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: