Otisnutim uzorcima po cijeloj površini kuka: 19 modela sa opisom i video MK

Клатч – to je mala elegantna pazuha torba, u kojoj nedostaje ručka i remen. Joj uzeti nositi u rukama, držeći dlanove ili ispod ruke.

Najčešće takvi dodaci izrađuju od kože ili кожзаменителя, ali u ovom članku ćemo detaljno opisati i održati master class na temu, kao što se može povezati клатч kuka.

Majstorski «Čarobni клатч s cvijetom, pletene kukičanje»

Model ove torbe svijetle boje i ukrašena cvijet. Ona je savršeno će se uklopiti ispod ljetna haljina ili сарафан sličnih boja. U tom MK, a mi ćemo pokazati kako se stvara takva ljepota.

Za rad nam je potrebno za pripremu: 40 g меланжевой pređe od 100% poliestera, malo ruža pamučne pređe, kao i saten trake, male kuglice, kuka.

Tip 25 zraka petlje + 4 petlje podizanje. Вяжем 8 redova, kao što pokazuje slika sheme 1. Onda se trebamo vratiti na početne lancu i nastavi pletenje još 8 redova, samo u obrnutom smjeru.

Ispostavilo se pravokutnik stavili na pola, a bočne strane povezuje столбиками bez накида. Cvijet izvesti prema shemi 2, nakon čega je ukrasiti ga perle i traka.

vezice mogu koristiti remen, izvučenim iz ružičaste pređe i продет u rupe uzorak.

MK вязаная torba

Клатч-koverti kuka: video majstorski

Master class — bež osjetljivo torba, вязаная kuka.

Ovaj model torbe svestran. Ona će se savršeno uklopiti kao svakodnevna odjeću, tako i s večernjim haljinu. Veličina gotovog proizvoda za 23 cm, 33 vidi

Za njegove proizvodnje, trebat će nam: 50 g носочной pređe bež boje od polipropilena, udicu br 4, подкладочная tkanina.

Opis

Prvi tip lanca od 58 zraka petlje, a zatim вяжем 30 redova, kao što je prikazano na slici sheme. Nadalje, također treba nastaviti pletenje u krug, ali ne čine prva i zadnja 3 sp 9 redova.

Zatvarač je činiti lanac od 8 zračnih petlje. Gumb вяжем u obliku lopte, nakon čega пришиваем ga uz proizvod.

MK kako vezati клатч (shema)

Unutra gotovog proizvoda вшить obloge. Sve клатч spreman. Kako se ispostavilo, vezati ga uopće nije teško, čak i za početnike. Sada ovaj prekrasan dodatak uvijek će upotpuniti Vaš stil.

Majstorski «Mala plava клатч, pletene kukičanje»

Mala torba, koja može poslužiti i novčanikom ili косметичкой. Ona je jednostavna, ali u isto vrijeme originalni dizajn. Torbu je kompatibilan s bilo kojim odjeću i odmah dodati eleganciju svom обладательнице.

Клатч jednostavan u izvedbi, na njegove proizvodnje neće trebati puno vremena. A on će služiti dugo, privlači pogled oko sebe.

Dakle, ono što nam je potrebno pripremiti: 50 g plave pamučne pređe, kuka s brojem 4.

Počinjemo pletenje s air petlje. U ovom proizvodu ih treba upisati 31 kom. Dalje вяжем prema shemi, ponavljanjem 2-d i 3-d redovima.

MK клатча-novčanik (shema)

Treći red вяжем столбиками bez накида iza stražnje stijenke. Nakon 9 раппортов radimo smanjenje – na početku i na kraju svakog drugog reda ne довязываем 1 раппорту, do tada, dok ne ostane 1 odnos.

Nakon toga napravite petlju od 5 zračnog ovjesa, nakon čega откладываем taj dio proizvoda. Srodnu dušu torbe вяжем na sličan način, ali umjesto 9 раппортов radimo 7.

Spojite obje strane, a zatim обвязываем boca, ventil i petlja столбиками bez накида. Na kraju je potrebno povezati gumb zašiti ga uz proizvod.

Клатч od pletenje pređa: video majstorski

Elegantan клатч s reljefnim uzorkom. Majstorski

Ovaj model torbe nije mala, ali izgleda vrlo elegantno. Sastoji se od traka i zatvara na zatvarač.

Veličina gotovog proizvoda – 32 cm na 16 vidi

Za pletenje je potrebno pripremiti: 1 pređa Circulo Duna, koja se sastoji od мерсеризированного pamuk, 1 pređa Circulo Susi, koji se sastoji od viskoze, kuka 3,0 mm, подкладочная tkanina, kao i munja dužine 28см.

Клатч se sastoji od motiva. Вяжем prvi od njih. Tip 5 zračnih petlje (1 petlja + luk od 4 petlje), zatim radimo 5 barova s накидом u peti petlji od kuka.

Dalje вяжем * 4 zračni petlje, 4 barova s накидом u luku od 4 petlje prethodnog rapport*. Uzorak od* do * ponavljati dok se ne dogodi 11 skupina od 5 barova s накидом.

U drugom redu radimo 3 zračni petlje, zatim обвязываем получившуюся strip 52-me столбиками s накидом. Završili niz x čunjevima.

MK motiv + обвязка клатча

Kao motiv morate povezati 14 komada, nakon čega se spojiti na trake. Prvi i posljednji motiv vezati tako da se dogodilo prsten. Dalje, dodati proizvod na pola i staviti donji šav (dno). Gornji rub обвязать prema shemi. Клатч gotovo je spremna, ostaje samo da вшить zatvarač i obloge.

Majstorski «Godišnji pletene клатч s маками»

Zahvaljujući jakom макам, ova torba će uvijek stvoriti ljetno raspoloženje i upotpuniti sliku. Osim toga, u njoj se može nositi mnogo žice komunalne usluge.

Veličina gotovog proizvoda: 25 cm 15 cm 3 cm

Za pletenje, trebat će nam: хлопковая pređe «Azalea» u bijeloj boji, ostaci crvene pređe «Iris», kuka broj 3, laneno подкладочная tkanina, magnetska gumb.

Pletenje glavnog proizvoda i boja ispunjavamo o crteža sheme

MK uzorak torbice i boja

Na kraju pletenje, cvijeće zašiti na torbicu, a onda вшить u nju obloge i gumb.

Jednostavna torbu-клатч za početnike: video MK

Majstorski «Nježan клатч, pletene kukičanje»

Torba koja izgleda nevjerojatno nježno zahvaljujući ažur obvezujuća i obojene pređe. Tajna ružičaste nijanse je u tome, da ćemo običnu bijelu pređa boje pomoću jaki čaj. Kako to učiniti, pročitajte u našem MK.

Dakle, sve u redu. Pripremiti prvo, sve što je potrebno za pletenje, a to klupko bijele pamučne pređe, kuka 1,5 mm, paul litre jaki čaj mate, novčanik.

Počinjemo pletenje s 20 zračnih petlje, a zatim i dalje ga prema shemi. Kad je duljina proizvoda do 40 cm pletenje završili.

Posljednja ispunjavamo 5-red bi bio lijep фестончатый rub. Dolazimo do lakiranja.

Завариваем krupan čaj mate, погружаем u njega gotovi proizvod, čeka se 5 minuta i pustili ga da se osuši.

MK «Ажурный pletene клатч»

Вязаное platno i novčanik, промазать ljepilom i povezati tako da gornji rub platna nastupao za rubove torbicu na podu centimetara. Na taj način će izaći lijepo rub proizvoda. Kada se ljepilo osuši, može se usudio uzeti torbu sa sobom u šetnju ili trijumf.

Kao što pokazuju naše majstor klase, za stvaranje lijepe pletene клатч prilično jednostavno. Mogućnosti modela ogromnom mnoštvo. Na izradi torbe ne odlazi mnogo vremena, i minimum truda. Može se lako povezati клатч kuka za pojedino zajedno, da uvek izgledaju najbolje. Inspiracije vam i dobro raspoloženje.

Slaganja s programima

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: