Dječje kapa sa ušima вязаная kukičanje — 4 modela sa opisom i programima

Kapa sa ušima kukičanje izgleda jako smiješno i u isto vrijeme zanimljivo. Razmislite na primjer dječja šešir. Kapa za najmlađe stane nije teško.

O tome kako izračunati broj petlji na kapu pročitajte u ovom članku.

Smiješno koto-kapa sa ušima

Trebat će vam:

  • niti postaja podzemne željeznice bambu Вул siva (pol мотка), malo ruža pređe, crna i bijela nit;
  • runo za obloge;
  • kuke s brojem 2 i 2,5.

Veličina: opseg glave, 50-52 vidi

Opis

Standardne sheme pletenje dna вяжем do željenog promjera (oko 16-17 cm). Dogovori za kukičanje možete pronaći u ovom članku.

Dalje вяжем u krug bez прибавок do željene visine. To je oko 15 potražite Sljedeće četiri linije вяжем: 2 ссн, 2 konveksna (reljefne) ссн. Провязав dakle 4 reda, kod nas će izaći šlem visine oko 18 vidi Sada krenimo вывязыванию ушек. Za to ukupan broj petlji podijeliti na 5 dijelova i распределяем je to tako — jedan dio (vrat), dva dijela (čelo), dva dijela (uši). Događa oko 22 petlje. Вяжем svaki prorez, убавляя u svakom рядочке jedan po jedan prozorčić sa svake strane.

Svi ostali dijelovi kape вяжем na strujne krugove i пришиваем na potrebno mjesto. Оформляем мордочку i вшиваем obloge od runo. Kapa je spreman!

Autor: Xenia Трубникова

Kapa-mačka s ušima s opisom

Opseg glave se na 46-48см. Dakle, idemo na posao.

Ono što nam je potrebno? Pink pređa (vuna 70%, akril 30%), siva (vuna 80%, akril 20%), bijela i crna (vuna od 50% akril 50%). Uzmemo kuke različitih brojeva.

Za kape je potrebno uzeti dvostruku konac, da bi ona bila toplija. Za nju će trebati kuka br 4,5. Za unutrašnjost ушек sive boje, цветочков, nosa i očiju — broj 3. A vanjski dio ушек ružičaste boje вяжем udicu broj 2.

Opis

Свернем oko prsta dvaput konac i dobiti prsten, zatim провяжем u njega 3 TOI i 11 ССН. Затягиваем prsten. Šešir вяжем столбиками s накидом, dodali po 12 stupaca u nizu i вяжем na 2 tabele u jedan. Radimo povećanje u kaotičan način, da bi oni bili jedni nad drugima. Idemo na novi red, opet провяжем 3 zračni petlje. Zatvoriti s x čunjevima u gornju petlju. Отсчитываем 10-12 vidi i dodajte kroz niz. Pletenje radimo s flips kroz svaki broj. Za veličinu naše kape i 72 stupca. Вяжем kuka koliko nam je potrebno bez obzira na 0,5 cm na vezanje. Okvir je spreman. Preostalo je napraviti dogovor.

Radimo uši za obruba: dioba broj stupaca na 5. Dijeliti potrebno u krug proizvoda. 2 će ići na uši, 2 – minuta, 2 – naprijed. Вяжем столбиками s накидом, brinemo za smjenjivanje lica i изнаночного reda i podržavamo to i dalje. U našem slučaju 1 niz je изнаночный. Radimo 15 barova. I tako 6 redova. Samo nakon prve dvije početi čistiti po 2 tabele početku i na kraju. Odnosno, vezati 3 tabele istovremeno. Sve radi!

Radimo header / footer: na rubu kape провяжем niz stupove bez накида. U prijelazu na uši провяжем 3 odmah. Na savijanja i u samom vrhu – po 2 iz jednog.

Radimo konce

Ovdje shema je jednostavna. Uzeti 6 jednakih dijelova vlasi. Uvesti ih u sredini petlje, krajevi выравниваем i 4 niti заплетаем. Jedan od pređe u svakoj ražnju fiksiranje naše pletenice u čvor i suvišno možete skratiti škarama. Cvijeće treba vezati u krug: 4 broj вяжем ruža pređe, 5. broj – bijelo. 3 broj вяжем točno u krug, 4. idu latice. Вяжем 2 godina sc, 5 VI. i na tom lancu 4 godina sc, s početkom u drugoj petlji od kuka; onda пропустим čunj i radimo još 5 puta. Nakon toga, drugi vezati koncem окружную sve. Naš cvijet 9 vidi se Može povećati ili smanjiti broj stupaca ili redaka u sredini cvijeta. Отпариваем хорошеньком glačala cvijeće, da biste lakše mogli zašiti, da i oni će izgledati bolje. Ispeglati iznutra prema van. Нашьем na uši. Šivanje tanka nit da se sa изнанки nije bilo uboda. Vezice potrebni za ljepotu i naravno da ostanem. Uostalom, tijekom zime, vrijeme može biti predvidljiva.

Uši

Za ушек: uživanje na shemu s ušima. Vanjski dio će pink. Unutrašnjost siva. 2 uha. Ako je debljina pređe odgovara, možete povezati obje strane po jedan uzorak. Составим dva dijela. Izvana, zadnji broj mora biti okrenut. Granice обвяжем tri reda stupove bez накида. Провяжем kukom na vrhu po 3-4 žlice. s jedne.

Kapa mora biti glatka. Damo naše uši na kapu i ruža konac, šivati točno stražnji dio, hvatanje svaku petlju donjeg reda i gornje strane stupove. Ispred je također moguće обвязать ruža pređe. Sivi dio пришьем tanka prozirna koncem, malo istezanje, kako bi oni bili održivi. Usput, cvijeće kod nas se nalaze na takvom mjestu da bi uši dijete nije zamrznuta. Jer kroz njih ne će продувать, to je točno.

Shema vanjskog uši

Shema unutarnjeg odlomi

Za мордочки: sisak vezati, kao što pokazuje dijagram trokutom, crnom bojom. To jest вяжем trokut, a nakon обвязываем kukičanje na zavojima 1 godina sc iz BN.

Oči previše вяжем prema shemi: 4 broj crnom bojom, peti — bijela. Oči i nos baš отпариваем i u vruće malo растягиваем.

Shema nosa

Dijagram oka

Закалываем u centru kape sisak i nad njim oči. Zatim tanka prozirna koncem пришиваем u krug nos i oči. Možete pokazati malo mašte i na oči priložiti male kuglice ili dijamanata. Ograde uzmemo dva segmenta niti подравниваем крепим sa stražnje strane, a zatim se vratili na nekoliko barova i threading opet u istom smjeru. Spin nit u flagellum: скрутки, da se dobije jedna утолщенная nit. Zatim umanjujemo iglu iznutra na kraju усика i idite na drugi. I tako radimo po 3 усика. Isto radimo za drugu stranu i trepavica. Sve pričvrstiti uz изнанки standardnim navojem. Kapa vezane kuka s ušima spreman.

Treba dobiti takav slatko kapa-мордочка kao na slici.

Vrlo lijepo izgledaju takve kape djevojčica. Za dječake možete smisliti neku drugu shemu boja. Svako dijete će ponosno nositi tako slatka frizura, vezan za njega sa ljubavlju.

Kapa sa ušima: video radionica

Котошапка: video radionica

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: