Kapa «Mignon» s opisom, shemama i master-klase

Originalna kapa u obliku zabavne рисованных heroja «миньонов» crtani film «Ružno Sam» će se svidjeti djeci tako i odraslima. Svijetle, a što je najvažnije ekskluzivni kape ne samo da će oduševiti vašeg mališana, ali i toplo ga kasno proljeće ili ranu jesen. Kapa mignon je prilično jednostavna, njezin će biti u mogućnosti povezati svatko tko je barem malo upoznat s tehnikom kukičanje.

Kapa svijetle, udoban i otvara širok prostor za maštu рукодельницы. Osnovni princip je da se pridržavaju стилистики slike smiješne ljude, oni su žute u ogromnim naočalama i plavim hlačama.

Kapa Mignon

Materijali

  • posebna pređa za dječje stvari žute, plave, sive i crne boje jedne tvrtke. Pređa žute boje, glavna joj je najpotrebnije;
  • optimalna veličina kuka za pletenje beru, slijedeći upute navedene na клубке za podatke nit;
  • konac, igla za šivanje, škare.

Početak pletenje

O tome kako izračunati broj petlji na kapu pročitajte u ovom članku.

Kapa вяжут od vrha prema dolje, na kružni dijagram. Glavni princip kukičanje kape mignon – to striping boja, čime se postižu sličnosti s omiljenim junacima.

Veličina

Glavni žuti konac vezati udicu lanac od 5 zračnih šarke povezati u prsten, dalje plesti prema shemi 10 redova, do petlje, kao što je prikazano na slici. Ovisno o debljini pređe, veličina petlje će biti različiti, kao što su samo «vrh» kape dostigne željenu veličinu, dodati petlje ne treba;

11-12 niz stane bez aplikacija;

13-14 niz провязывается crni konac – «remen» bodova миньона;

15-19 redovima i dalje pletenje žuti konac;

do željene dubine šešir довязываем plavim koncem.

Shema

Uši

Odrediti mjesto za ушек, oni moraju biti simetrični i na istoj udaljenosti od stražnji šav, širine oko 6-7 vidi Вяжем plavim koncem 4 broj ссн, počevši od drugog broja radimo oduzimanjem na početku i na kraju pletenje. Slično вяжем kukičanje drugi prorez.

Rub kape обвязать plavim koncem 1 broj 1 godina sc. Na ушкам zašiti plava vezica za cipele ili vezati za lanac iz zraka petlje plavu pređe. S dužinom od ушек možete eksperimentirati, na primjer, napraviti dugim i kako vezati šal, vrhovi obruba ukrasiti pom-poms, četke ili mašne.

Oči

Вяжут jedan ili dva oka zasebno prema shemi 2.

Shema 2

Pupila – вяжут kukičanje koncem crne boje. 5 bn povezuju u prsten, 3 toi uspona, 11 ссн, провязываем 2 reda;

3-4 niz – i dalje plesti u krug koncem bijele boje;

5 broj – sivim koncem вяжем godina sc.

Uz pomoć igle pažljivo ušivenim očiju (oči) sredina «remen».

Kosa

Za početak čine smještati izrezati pređe crne boje 5-8шт, dužine 20cm i presavijeni na pola. Na kruni kape s pomoću kuke povlačenjem za sredinu billet – ispostavilo se petlja (na tjemenu odudara petlja gredica i dva kraja konca). Krajevi niti продевают u petlju i zatezanje. Na temu kose može dobro palo na pamet – ako je kapa za djevojčice, moguće je napraviti ponytails, ukrasiti ih mašne ili napraviti pletenice.

Nisu sve bebe vole dodir вязаных stvari na koži glave, u ovom slučaju, da bi se izbjeglo hirovima preporučuju zašiti na stražnjoj strani kape strip mekih tkiva. To ne samo da štedi dijete od neugodnih osjećaja, ali i da će dati dodatnu izolaciju.

Zatvara – osmijeh миньона. Ugodan vam pletenje!

Izvor fotografija autor master-klasa: Anastasia Брагина

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: