Kapa mačka izvedena kukičanje

Plesti ne samo klasične puloveri, suknje ili cardigans. Neobične i zanimljive proizvode, na primjer, kapa mačka kuka s ušima će biti ugodan za oči, i ukrasiti ne samo mlade djevojke, ali i mladih žena.

Za stvaranje grah sa ušima kao kod mačke trebati kuka 3,5 mm i nit 220-250 metara u 100 grama ružičaste i sive boje. Za obavljanje ukrasa i мордочки trebati dodatno crni i bijeli pređe. Gotov proizvod će odgovarati na iznos od glave 48 vidi šlem drugog veličine može učiniti, ako se promijeni broj stupaca u krug ili plesti od pređe druge debljine.

Pletenje kape

O tome kako izračunati broj petlji na kapu pročitajte u ovom članku.

Kapa stane kukičanje odozgo prema dolje. Početi rad na sljedeći način. Oko kažiprst idite u suprotnom smjeru oko nit dvaput i pucati dogodilo prsten. Kod njega vezati 3 zračni petlje za podizanje broj i 11 stupove s накидом. Izvršiti vezivno petlju. Nakon toga, prsten je odgođen. Dalje вяжем šešir столбиками s накидом, dodajući da u svakom broju, počevši od drugog, 12 novih. Prvi put 2 stupca treba вывязывать iz jednog. U kasnijim su вяжутся вразброс, kroz jedinstvene intervalima. Ne zaboravite da svaki put na početku nove linije plesti zračni petlje, a na kraju izvesti vezivno u gornju petlju stupca zraka.

Povezujući krug radijusa 5 cm, priraštaj radimo u svakom retku, a kroz jedan. Rad nastavljamo u ovom pivotiranje redaka, to jest, nakon kraja svakog niza skrenite rad u drugu stranu. To je potrebno učiniti za zaglađivanje fuga i prekrasne kombinacije osnove kape s mačka neko ušima.

Radimo priraštaj do tada, dok se u stupce neće 72. To je količina potrebna za kape 48 veličine. Proračun se izvršava pre po uzoru. Dalje nastavljamo pletenje bez povećanja i smanjenja na željenu visinu proizvoda minus 0,5 cm na vezanje.

Nastupa za obruba obavlja na sljedeći način. Broj stupaca, potrebne za obavljanje krug je podijeljen na 5. Za 48 veličine ispada 5 grupa po 15 petlji. Prvu grupu puštamo na stražnji dio kapice sa ušima, dvije na prednjoj i po jedan za svaki od izbočina za obruba. Početi plesti treba tako da se lica i изнаночные redovima su dolazili naizmjence, bez ometanja slike osnove proizvoda. Samo za nastup potrebno je ispuniti 6 рядочков. Prva dva вяжутся bez убавки. U trećem U svakom sljedećem početi čistiti po 2 tabele na početku i na kraju niza. Drugim riječima, провязывать 3 tabele sa накидом zajedno.

Обязываем šešir na dnu столбиками bez накида. U prostorima početka i završetka nastupa ispuniti po 3 zajedno. Na savijanja i u samom vrhu – na 2 tabele bez накида iz jednog.

Ispunjavanje spojnica

Šest dužina pređe dužine 80 cm iste boje da i kapu protežu se na sredini rubu pojasa. Preklopiti na pola i podijeliti na 3 dijela 4 niti u svakoj. Pletenica косичку, osiguranje u kraju. Višak trim teme.

Ukrasne obloge od цветочков

Cvijeće vezati udicu prema shemi. Prva 4 reda plesti ružičaste boje, a peti – bijela. Pri tome prva tri вяжутся u krug, a u četvrtom se izvode odvojak, koji će poslužiti kao osnova za latica. Veličina gotovog цветочка će 9 vidi se Može povećati ili smanjiti igranje broj zračnih petlje u отростках za latica. Ovim ste укоротите ili bi duže gotove cvijeće, promjenom veličine oko 1 pogledajte Još jedan način – promijeniti broj рядочков kruga.

Pletenje ушек

Nastavite rad sa mačka neko ušima. Unutarnje i vanjsko uho stane kukičanje tako, kao što pokazuje dijagram. Nakon toga ih staviti tako da se s vanjske strane zadnji broj je okrenut. Обвязать gornje dvije točke, tvore rubu uha, tri reda stupove bez накида, slijedeći na vrhovima po 3-4 stupca s jedne.

Пришиваем uši na odgovarajuće mjesto na шапочке. Oni moraju biti postavljeni simetrično u odnosu jedni na druge. Pink element svake uši malo отодвигают od sive, da su bolje stajali.

Мордочка mačke

Detalji мордочки i izvršavanje kukičanje, kao što pokazuje dijagram. Sisak stane crnim konac u obliku trokuta, a zatim обвязывается 2-me redova tabele bez накида sa belim šarke u uglovima. Za oči također, potrebno je uzeti crnu pređa i povezati krug od četiri рядочков, a peti – bijeli. Pri tome ga treba plesti pod pogrešnu žicu prethodnog retka, da se crni rub je ravan. Nos i oči отпаривают s изнанки kroz tkaninu i ušivenim na kapu. Vlažna oka je potrebno malo rastegnuti, da su uzeli lijepu ovalni oblik. Za više žive pogled na zjenica ušiven mjehuri. Brkovi вышиваются konac, presavijeni na pola. Njihova dužina je oko 5 cm.

kapa mačka shema pletenje

Izolacijske kape

Kada pletenje obrasci osnove opisani način, između stupaca će biti vidljive rupe. Da biste kapa sa mačka neko ušima je toplije i ne продувалась, u unutrašnjost se može zašiti obloge nakon toga, kao i izvršiti sve završiti. Međutim, to treba uzeti u obzir i plesti proizvod malo veće veličine nego što je potrebno. Kao opcija, možete napraviti posao столбиками bez накида.

Kapa s mačka neko ušima izgleda vrlo originalno. To će biti odličan dodatak garderobe любительницы neobične stvari.

Još jedna mogućnost — kapa «Kiti».

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: