Modna ženska kapa kuka s помпоном bujne столбиками

Kapa kukičanje, povezan reljefni столбиками, ispada vrlo gusta, i u isto vrijeme mekom. Savršen izbor za hladno vrijeme.

Kapica sa bujnim столбиками

Trebat će nam:

  • Kuka za broj 6 za desni, broj 7 žica bujne столбиками
  • Pređe 300 gr dvije boje (na primjer, pink, siva), ona mora biti tanka, plesti ćemo u 8 teme!

Legenda:

PP – zračni petlja

Godina sc – stih bez накида

CH – r-s накидом

PP – priključni ct-u, полуст-bez накида

ПШ – veličanstveni stihovi-za

Убавка – nekoliko žlice. s jedne vrhunac

* — element, označeni zvjezdicom ponoviti određeni broj puta

Guma

O tome kako izračunati broj petlji na kapu pročitajte u ovom članku. Tip početnu lanac od 7 TOI, plus još 1 BN podizanje. Taj element je вяжем za stražnji zid petlje, tj. radimo kukičanje ne pod 2 «ниточки» petlje, ali samo pod jedan, koji je od nas dalje.

Preskakanje 1 petlja, u drugoj petlji od boa-ka i do kraja niza провязываем godina sc (6 godina sc), 1 TOI-lifting, переворачиваем pletenje.

2 i narednim redovima: godina sc u svaku petlju (6 godina sc). Napraviti glatku rub desni, zadnji stupac провязываем u TOI podizanje prethodnog рядочка. I dalje plesti dok se obujam ne će vam pomoći kao i jednom u glavu. U ovom slučaju ovaj dio kape se sastoji od 32 рубчиков.

Sada spojite guma. Da bi šav neprimjetan, sa svake strane захватываем pola petlje i link preko PP.

Sama kapa

Sada je gore od guma вяжем bujne čunjeve. Iz proračuna jedan ožiljak — jedan ПШ.

Početni ПШ: tip 3 VI – oni će biti u sastavu ПШ, zatim *накид, tip kr-na desni i вытягиваем petlju na visinu početnih 3 TOI* — ponoviti 3 puta u istoj petlji. Sada mi kuka nit i протягиваем kroz sve petlje na kr-ke. Sada провязываем PP, čime se prekida ПШ.

Sve naknadne bujne pruge radimo tako *накид + izdužena petlja* — ponoviti 4 puta, završiti putem PP.

Na kraju kruga povezuje trenutni stupac vrhunac prvog ПШ putem PP. Sve narednim redovima ПШ вяжем kukičanje ne u petlji, a u razmacima između žlice. prethodnog retka.

Počinjemo Убавку učiniti u 4 p-dn prema shemi: *2 ПШ, убавка ПШ* — ponoviti do kraja kruga. Prvo 2 ПШ, a onda smanjiti ПШ. To je prvi žlice. ne dovršili PP, a prvo stvaramo sljedeći žlice., a onda već oboje stoljeća. dovršili PE. Raditi 2 žlice. s jedne vrhunac.

P5: *1 ПШ, убавка ПШ* — ponoviti do kraja kruga. Unesite gradijent – zamjenjujem 2 ниточки siva

Р6: ПШ svaki prostor između столбиками prethodnog retka. Jačanje postupno dodajemo još 3 siva ниточки

Р7: *убавка 2 SN* — tj. 3 SN s jedne vrhunac – smanjiti taj način do kraja kruga.

Помпон

Помпон radimo na uobičajeni način. Stavili 2 картонки, izrezati veliki krug promjera 9,5 cm, a unutar kruga je mali krug. Zatim ravnomjerno наматываем pređa dogodilo na prsten.

Sada između картонок mi škare, i sve rubove ниточек перерезаем. Dalje sredini sve teme vrlo čvrsto перетягиваем, завязываем uske. Gdje je nestabilan – подравниваем škarama. Пришиваем na шапочке.

Kapa je spreman! Još uvijek možete eksperimentirati s brojem vlasi, veličine kuka, širine guma, pa čak i dodati dodatne redovima bujne столбиками da se «izvući» kapu.

još nekoliko modela slične žica:

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: